arkadaslar ben epilixir sitesine sorular yazabilirsin bende sordum hani etkisini göremesem parami alabilirmiyim buyrun ne yazdilar....
Merhaba,
Epilixir'in de dahil oldugu kozmetik sinifi urunler ilke olarak iade kabul etmezler.Benim size soyleyebilecegim tek sey su,Epilixir'i alin,tarif edildigi sekilde kullanin ve iki hafta sonra sonucu bizimle paylasin,ilk seanstan itibaren azalmayi net bir sekilde kendi gozunuzle goreceksiniz.Epilixir hakkinda web de yer alan tum kullanici yorumlari,forum yazismalari,tum bunlar hepsi gercek kulanicilara aittir,iciniz rahat etsin,Epilixir halen kullanilan tum urunlerden ve lazer dahil uyulanan um yontemlerden cok daha hizli ve etkili bir urundur.
Baska sormak istediginiz olursa buradayim,
Saglikla vallah bilemiorum ama bana baya dürüstce geldi burda baska kulanan yokm ben kesinlikle denicem ama elime anca 9 ayda ulasicak... hadi bakalim
ya o sitede deneme grupları oluşturmuşlar, biz de oluştursak bize de yollarlar mı? kadınlar kulubü gayet büyük bi site, kelebek etkisi bunu yazsanız oraya ya biz de burdan numune başvurusu yapsak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?