• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

arkadaşlar 20 ml zaten küçücük birşeydir ama saf bitki özleriyle hazırlandığı için birkaç damla bile bi avuç içi büyüklükteki alana yetiyormuş,yazılanları okuduysanız...
100 ml lik şişeyi düşünün 1/5 'i 20 ml eder .
numune alan arkadaşlarda belirtmişler zaten ama 2-3 seans kullananlar var bu miktarla.
siz içinizin rahat etmesi için yetkili kişiyle görüşün bence

canım deniz hanım diosun ya bu deniz hanım kim?bi de deniz hanıma nası ulaşabilirm?bu arada an itibariyle epilixrimi yapmış bulunmaktayımhihoyyyt
bikini koltuklatı ve göbeğe sürdüm gelişmeleri heyecanla aktaracam:lepi:
arkadaşlar bi de bişi sormak istiorum bu epilixr genital bölgeye ve dahada arkalara etki edio mu?

canım deniz hanım diosun ya bu deniz hanım kim?bi de deniz hanıma nası ulaşabilirm?bu arada an itibariyle epilixrimi yapmış bulunmaktayımhihoyyyt
bikini koltuklatı ve göbeğe sürdüm gelişmeleri heyecanla aktaracam:lepi:
arkadaşlar bi de bişi sormak istiorum bu epilixr genital bölgeye ve dahada arkalara etki edio mu?

epilixirin sitesinden iletişim formu doldurarak deniz hanıma ulaşabilirsin canım...
inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz yerimseniben
ve de evet en etkili olduğu bölge genitalmiş...

Bende başlıyıcam yarın sanırım biraz çıksın kurbanlar:)) ben bıyıkta kullanıcam ama seans aralarına karar veremedim çünkü çok sık alırım ben bilemedim napıcam:D

Bende başlıyıcam yarın sanırım biraz çıksın kurbanlar:)) ben bıyıkta kullanıcam ama seans aralarına karar veremedim çünkü çok sık alırım ben bilemedim napıcam:D

tavsiye edilen ilk 10 seans boyunca 3hafta aralığı uzatmamak...10seanstan sonra zaten çıkışları geciktiği ve azaldığı için epilasyon sen ne zaman yapmak istersen yapabilirsin...

ama bıyık bölgesi daha çabuk çıkıyor ve sen süreyi istediğin gibi ayarlayabilirsin...
çünkü her aldığında tamamını almamış oluyoruz maalesef... beklemeye de kimsenin dayanabileceğini sanmıyorum...

ben dudak üstü için2 haftada 1 yapıyorum...

2. seamsımı 27/09 da uygulamıştım
bikini ve koltuk altı bölgesi için
3. seansımı 17/10 da uyguladım kızlar
yine aynı bölgelere tam 1 ay durmak istemiyorum
3 hafta seklinde yapmaya özen gösteriyorum
ağda yapmak benim için gercekten o kadar basit olduki özellikle
bikini bölgesi için acı olmadan tüyler cok yumusak ve cansız rengindede
acılma var ve gözle görülür azalma var
benim vücut yapımdan kaynaklanan bişey sanırım bu
numunemden tek seanlık anca kaldı ama şimdi kampayadan dolayı ablam
bugün yarın sipariş vericek ve alıyorum epilixirimi yaza kadar herhaldezemuszemus
tüysüz olurum şimdide biraz sizin yazdıklarınıza göz atim hazır vaktim varken

günaydın bayanlar 4. seansımı yaptım numunemde bitmiş bulunmakta
ama zaten aldım epilixirimi 07/11 de yaptım 4. senasımı
tüylerim aynı sekilde cansız renksiz ağda olayı cok cok basit benim
için acı sızı olmadan ve her ağda yapısım diğerine göre daha kısa sürüyor
sanırım bu şekiilde düğüne kadar baya baya tüysüz kalcam
8 ay var düğüne biter inşallah o zaman kadar öptüm hepinizi yazdıklarınız okuyayim bi

Kızlar Kasım ayı geldi. Allah aşkına kim ilgileniyorsa artık 2.numune grubu başlasın. Çok bekledik ama ya.. Sırf onun için pro üye oldum aceleyle. Hala da bekliyorum. Deniz hanımla görüşmek gerekiyorsa yazayım ben mail. Kim neden bekliyor anlamadım ben. Gurbaa nın geleceği yok sanırım:( Çenebez canımcım sen hallediver be yaa... Daha ne kadar bekleyeceğiz. 1.numune grubu 4.seansını yaptı artık...

Neden kimse bana cevap yazmıyooo..
Bikini bölgesini yada epilixir uyguladığı herhangi bir bölgesini sir ağda alıp da epilixr uygulayan yok mu kızlarrr...

Ben sir ile alıp yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorummm...

Bu arada ben dün bacaklarıma ve kollarıma 2.seansımı
Bikini koltuk altıma 3.seasımı uyguladım..

Koltuk altım gerçekten epilixir e olan güvenimi sağladı diyebilirim..
Çokk seyrek ve o kadar rahat aldım ki hiç acımadı..

Bikini bölgemi de alırken canım artık eskisi gibi acımıyor.
Gözle görülecek derece incelmişti kıllar..

Bacaklarıma 1 seans uygulamış olmama rağmen boşluklar vardı.
Ama hepsi tam çıkmadığı için batıklar vardı.
Onlar beni çok zorladı. Bir yerden sonra sonraki seansıma bıraktım batıklarıda..
Kollarım hakkında da pek bişi diyemeyeceğimm..

Akşam 5 te de seansımın son epilixir banyosunu yapıp tamamleyeceğimmm..:kedi:
Resmen banyo yapıyorum ama uygulamadığım yerim yokk kaydirigubbakcemile3

Bende sirle almayı düşünüyorum bugün reglim bitti. İlk seansım regl yüzünden gecikmeli oldu. Bugün yada yarın yapıcam. Yalnız sir ağdadan sonra yağ sürüyorlar ya onu sürdürmicem eve gidincede dayanabildiğim kadar sıcak suyla yıkarım artık, sonra seanslarıma başlarım zemuszemus

günaydın bayanlar 4. seansımı yaptım numunemde bitmiş bulunmakta
ama zaten aldım epilixirimi 07/11 de yaptım 4. senasımı
tüylerim aynı sekilde cansız renksiz ağda olayı cok cok basit benim
için acı sızı olmadan ve her ağda yapısım diğerine göre daha kısa sürüyor
sanırım bu şekiilde düğüne kadar baya baya tüysüz kalcam
8 ay var düğüne biter inşallah o zaman kadar öptüm hepinizi yazdıklarınız okuyayim bi

nee güzel yaa... benim de en çok sevindiğim şey epilasyon süresinin kısalması...
bugün bikini için 3. seansımı yapmayı düşünüyorum...

cidden kaç dk süreceğini çok merak ediyorum... :uhm:

nee güzel yaa... benim de en çok sevindiğim şey epilasyon süresinin kısalması...
bugün bikini için 3. seansımı yapmayı düşünüyorum...

cidden kaç dk süreceğini çok merak ediyorum... :uhm:

canım koltuk altı zaten 3 dak falan sürüyor
bikini bölgesi taş çatlasın 20 dak sürüyor
eskiden daha uzundu kaydirigubbakcemile4

sir ağdayı soran arkadşlarımız olmuş
alırsınız sir ağdayla ama şeker ağda kadar etki etmez
cünkü sirden sonra sürülen yağ gözenekleri kapatıyor
ama onunlada sonuç alan oluyormus daha detay için ilk saydada yazıyor...

Bende sirle almayı düşünüyorum bugün reglim bitti. İlk seansım regl yüzünden gecikmeli oldu. Bugün yada yarın yapıcam. Yalnız sir ağdadan sonra yağ sürüyorlar ya onu sürdürmicem eve gidincede dayanabildiğim kadar sıcak suyla yıkarım artık, sonra seanslarıma başlarım zemuszemus

Bende öyle düşündüm canım ama cesaret edemedim.
Ne bileyim ne kadar sıcak suyla yıkarsam yıkayayım sanki verimli olmayacakmış gibi geldi.
İnşallah iyi olur ya. Dayanamıyorum normal ağdaya artıkk...

Bende öyle düşündüm canım ama cesaret edemedim.
Ne bileyim ne kadar sıcak suyla yıkarsam yıkayayım sanki verimli olmayacakmış gibi geldi.
İnşallah iyi olur ya. Dayanamıyorum normal ağdaya artıkk...
Ben ağda yapamayan biriyim kendi kendime :kedi:, beceremiyorum. Normal ağda yapan kuaför yada güzellik salonuda yok artık gamyoncuiremsu, zaten acısına dayanamam birkaç seans sonra biraz incelsin ondan sonra geçerim normal ağdaya belki :sinifsinif:

Ben ağda yapamayan biriyim kendi kendime :kedi:, beceremiyorum. Normal ağda yapan kuaför yada güzellik salonuda yok artık gamyoncuiremsu, zaten acısına dayanamam birkaç seans sonra biraz incelsin ondan sonra geçerim normal ağdaya belki :sinifsinif:

Aynen canım.
Dedim acaba ağdamı alıp da ı gitsem bi güzellik salonuna kaydirigubbakcemile3
Normal ağda ile çok acıyo. Hadi emla sürüp dayanıyorum o önemli değil ama alamıyorum bende kendim..

Benim dün 3.seansımdı almadığım yerler kaldı çok içim acıdı.. Böyle idare etcem artık bu seferlik ama çaresine bakmam lazım...akannehir
İnşallah sir ağdaya yağ sürmeden etki eder. Olmazsa artık dediğim gibi ağdamı alıp gidicem kuaföre kaydirigubbakcemile3

Bak ağdayı alıp gitmek hiç aklıma gelmemişti, benim canım tatlıdır kaydirigubbakcemile3, dayanamam ağdanın acısına :gitme:, ne olur sanki belki biraz seans sayısı artar ama olsun opuyorumnanaktan, hiç etki etmeyeceğini sanmıyorum kaydirigubbakcemile5

Bak ağdayı alıp gitmek hiç aklıma gelmemişti, benim caım tatlıdır kaydirigubbakcemile3, dayanamam ağdanın acısına :gitme:, ne olur sanki belki biraz seans sayısı artar ama olsun opuyorumnanaktan, hiç etki etmeyeceğini sanmıyorum kaydirigubbakcemile5

Haklısınm şekerrr.. Ben de bundan sonraki 2--3 seansımı sirle yaptırcam artık...
kaydirigubbakcemile4 sositososito :içelim:

ay ilk seansımı tamamladım.ya kızlar ben bişiyi daha merak ettim ne çok soru soruyorum ya:D
şimcik benim kıllar zati geç çıkmakla hani böle kılları alırsınız hepsi bi boy çıkmaz kimileri böle siyah noktalara şeklinde çıkmak için can çekişir alsan alınmaz satsan satılmaz bende bu moda çok sinir olurum.şimcik bu epilixir kılları dahada geç çıkartıo ya böle alınmayacak modda sinir bi şeilkde kıllarım hep orda kalmasın
umarım anlatabilmişimdir:)

Kızlar Kasım ayı geldi. Allah aşkına kim ilgileniyorsa artık 2.numune grubu başlasın. Çok bekledik ama ya.. Sırf onun için pro üye oldum aceleyle. Hala da bekliyorum. Deniz hanımla görüşmek gerekiyorsa yazayım ben mail. Kim neden bekliyor anlamadım ben. Gurbaa nın geleceği yok sanırım:( Çenebez canımcım sen hallediver be yaa... Daha ne kadar bekleyeceğiz. 1.numune grubu 4.seansını yaptı artık...

hayatım biz ilk grup kesin birşey söylemedik ki daha
2.grup bizim görüşlerimizden hareketle oluşturulacak, gurbiş gelmese de oluştururuz grubu merak etmeyin
ooy kıyamam sana ya :1hug:

Neden kimse bana cevap yazmıyooo..
Bikini bölgesini yada epilixir uyguladığı herhangi bir bölgesini sir ağda alıp da epilixr uygulayan yok mu kızlarrr...

Ben sir ile alıp yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorummm...

Bu arada ben dün bacaklarıma ve kollarıma 2.seansımı
Bikini koltuk altıma 3.seasımı uyguladım..

Koltuk altım gerçekten epilixir e olan güvenimi sağladı diyebilirim..
Çokk seyrek ve o kadar rahat aldım ki hiç acımadı..

Bikini bölgemi de alırken canım artık eskisi gibi acımıyor.
Gözle görülecek derece incelmişti kıllar..

Bacaklarıma 1 seans uygulamış olmama rağmen boşluklar vardı.
Ama hepsi tam çıkmadığı için batıklar vardı.
Onlar beni çok zorladı. Bir yerden sonra sonraki seansıma bıraktım batıklarıda..
Kollarım hakkında da pek bişi diyemeyeceğimm..

Akşam 5 te de seansımın son epilixir banyosunu yapıp tamamleyeceğimmm..:kedi:
Resmen banyo yapıyorum ama uygulamadığım yerim yokk kaydirigubbakcemile3

ben cevap vereyim şekerim, yağ sürmezsen sirle alsan da olur, amaç gözenekleri tıkamamak yerimseniben

çenemm benide yaz şu ikinci guruba..
bende deneyeyım bakalım kurtulabılecekmıyım şu ander kıllardan:)

şekerim daha 2.grup oluşturulmaya başlanmadı kaydirigubbakcemile3

yaa bende ıstıyorummm kızlaaar lutfeen ıkıncı gruba bende gırmelıyım :)

senin önce pro üye olman lazım canımcım, anca öyle numune grubuna katılabilirsin :)

ay ilk seansımı tamamladım.ya kızlar ben bişiyi daha merak ettim ne çok soru soruyorum ya:D
şimcik benim kıllar zati geç çıkmakla hani böle kılları alırsınız hepsi bi boy çıkmaz kimileri böle siyah noktalara şeklinde çıkmak için can çekişir alsan alınmaz satsan satılmaz bende bu moda çok sinir olurum.şimcik bu epilixir kılları dahada geç çıkartıo ya böle alınmayacak modda sinir bi şeilkde kıllarım hep orda kalmasın
umarım anlatabilmişimdir:)

anladım canım ben seni, ama kalmaz o modda zamanla zayıflayıp dökülüyormuş :hulya:

Back