günaydın kızlar... .
*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae
*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...
5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta ) ... kaş bölgemde zayıflama farkediyorum... ama kesin sonuç için daha erken...
*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:]
** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans seans süresi : 25 dk
aaa inanamıyorum....dün akşam süre tuttuğumda bir önceki süreyi 25dk olarak hatırlıyordum... o yüzden yine 25 dk sürmesine canım sıkılmıştı... çünkü azalmış olduğunu gözle farkediyordum ... hatta buraya epilasyon süremi azalmamış olarak yazacağım diye üzülmüştüm... sabah sabah sevindim valla hihoyyyt
** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans
ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:
ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi: