• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlarr
ben de epilixirle şubat 2009 da tanıştım
bacaklarımda tüycükler kaldı sadece
koltuk altımda hemen hemen hiç kalmadı.
benim en büyük sorunum çenemde
hala ısrarla devam ediyorum çenemde.
ama çok fazla etki oluşmadı henüz.
geç cvp verdiğini bildiğim için yüzde bıkmadan devam edeceğim uygulamaya
görüşmek üzereee

cnım ne kadar gusel sonuclar almıssın darısı bızlerın basına :Saruboceq:
ben bısı sorucaktım sen ılk baslarda seans aralıklarını nekadar da yaptın 3 hafta da mı yoksa daha mı erken ? ben yenı aldım epilixiri daha ılk seansım bakalım :)

ben bikaç gün önce koltuk altımda 1. seansımı yapmıştım ancak bugün baktım bi sürü kıl çıkmış herhalde bunlar ya kırılanlar ya da ben epilasyon yaparken henüz deri altında olanlar. Şimdi bunları alıp tekrar epil. sürsem mi yoksa hepsinin çıkmasını beklesem mi ne dersiniz ?

merhaba arkadaşlarr
ben de epilixirle şubat 2009 da tanıştım
bacaklarımda tüycükler kaldı sadece
koltuk altımda hemen hemen hiç kalmadı.
benim en büyük sorunum çenemde
hala ısrarla devam ediyorum çenemde.
ama çok fazla etki oluşmadı henüz.
geç cvp verdiğini bildiğim için yüzde bıkmadan devam edeceğim uygulamaya
görüşmek üzereee

siz çenenizede mi şubat 2009 da başladınız?seans aralıklarınız ne kadardı? ben de yüz bçlgesinde geç sonuç alındığını duydum ama şubat 2009 da başladıysanız bu fazla geç değil mi ki?

ben bikaç gün önce koltuk altımda 1. seansımı yapmıştım ancak bugün baktım bi sürü kıl çıkmış herhalde bunlar ya kırılanlar ya da ben epilasyon yaparken henüz deri altında olanlar. Şimdi bunları alıp tekrar epil. sürsem mi yoksa hepsinin çıkmasını beklesem mi ne dersiniz ?

bikaç gün önce alınmış kıllar hemen uzamaz,muhtemelen çıkan kıllar kökten alınamayan kıllar ve uzamakta olup deri yüzeyine çıkmayan kıllardı,alınacak duruma geldilerse vede çok sayıda kıl çıktıysa alabilirsin bence
ben ilk seanslarımda 2 haftada bir nekadar kıl çıkıyorduysa alıp sürüyordum son seanslarımda bu süreyi uzattım 3 haftada bir kullanıyorum.

bende ağustostan beri kullanıyorum.bacaklarıma 3.seansı yaptım çok fazla seyrelmişti.koltukaltıma 4.yaptım yarıyarıya azalma var.bikini bölgemde azalma varama çok değil.bıyıklarım bitti gibi bişey.sonuçtan çok memnunum.inş sizinde olur.

kızlar bana bi yardımcı olun acep şimdi ben bu günlerde epilixiri almayı düşünüorum ancak 20 ml alabilirim param ona yetecek çünkü bu 20 milim bana bikini k.altı ve göbeğin bi kısmı olmak üzere 2 seans yani 1 ay yeter mi.bide baktım 20 milimin karşılığı 20 dolar dio dolar olarak mı ödemem yapacaz ?
bi sorum daha olacak ödeme formunu doldurunca hiçbişi beyan etmeden epilixirci geldiğinde kapıda ödeme olabilio dimi?ben formu doldurup sipariş etsem kaç günde gelir epilixirci?
ya arkadaşlar sorularıma tam bi cevap alabilir miyim?:utangac:

zukseddin merhaba
kullanmak istediğin bölgelere belkide 2 seanstan fazla yeter epilixir ,uygulayacağın alan küçük görünüyor çünki.birde 20 ml 40 tl ,kapıda ödeme şeklinde kargo ücreti alıcıya ait,siparişi verdiğin günün ertesi günü yada sonraki gün elinde oluyor ürün.

zukseddin merhaba
kullanmak istediğin bölgelere belkide 2 seanstan fazla yeter epilixir ,uygulayacağın alan küçük görünüyor çünki.birde 20 ml 40 tl ,kapıda ödeme şeklinde kargo ücreti alıcıya ait,siparişi verdiğin günün ertesi günü yada sonraki gün elinde oluyor ürün.
beany ilgilendiğin için çok teş. ederim öncelikle.şimdi ben bugün yarın verecem siparişimi yalnız ben evde olmuom çalışıorum,dolayısıyla parayı anneme bırakacam kargo ücreti bana aitse 50 lira bıraksam yeterli olur demi ay nolur kusurabakma kargo ücretleri ne kadar bilmiom çünkü

beany ilgilendiğin için çok teş. ederim öncelikle.şimdi ben bugün yarın verecem siparişimi yalnız ben evde olmuom çalışıorum,dolayısıyla parayı anneme bırakacam kargo ücreti bana aitse 50 lira bıraksam yeterli olur demi ay nolur kusurabakma kargo ücretleri ne kadar bilmiom çünkü

Canım kargo ücreti 50 tl filan tutmaz.
En fazla taş çatlasın 10 TL.
Ama zaten kargoyu sen ödemiyorsun. Rahat ol yanii

Kızlar yaa.
Benim bugün seans günümdü ama ben dün adet oldum.
Bi kaç gün sonraya erteledim seansımı. ıçim çok rahatsız oldu böyle ama şu dönemde kılları almak pek akıllıca gelmedi bana. Zaten pakette var seansımın içinde.
Böyle geciktirsek bi sorun çıkmaz sanırım...Bu arada 1 alana ikincisi yarı fiyatı kampanyası bittimiii

Canım kargo ücreti 50 tl filan tutmaz.
En fazla taş çatlasın 10 TL.
Ama zaten kargoyu sen ödemiyorsun. Rahat ol yanii

burcucum kapıda ödemeyi seçtiğinde kargo ücretini sen ödüyorsun
diğer seçenkelerde kargo ücreti satıcıya ait
kapıda ödeme ücreti nekadar alınıyor hiç bilmiyorum ama ben geçenlerde bi kitap satış sitesinden kapıda ödeme ile sipariş verdim ,normalde kargo ücreti 4 tl iken 8tl verdim ,bu şekilde çalışıyorlarmış,epilixirde kapıda ödeme olunca ne kadar tutar en iyisi deniz hanıma sorun.
size bi tavsiye ;ben interaktif bankacılıkla epilixir ödememi gerçekleştiriyorum,eğer aynı banka ile gönderim yaparsanız sıfır tl havale ücreti ödersniz,farklı bankadan gönderim yaparsanızda 1 tl ödersiniz,paypal hesabı olmayanlar için çok iyi bir alternatif bence,masraf ödememiş olursunuz.

Kızlar yaa.
Bi kaç gün sonraya erteledim seansımı. ıçim çok rahatsız oldu böyle ama şu dönemde kılları almak pek akıllıca gelmedi bana. Zaten pakette var seansımın içinde.
Böyle geciktirsek bi sorun çıkmaz sanırım...Bu arada 1 alana ikincisi yarı fiyatı kampanyası bittimiii

kaç gün geçmiş olacak reglin bittiğinde ,birde reglin bitiminden sonraki 5.gün epilasyon yapmak çok iyiymiş .sende 5.gün yaparsın .
bu arada kampanya halen devam ediyor şimdi baktım epilxiir com.a...

Ben kargo ücreti ödedeiğimi hatırlamıyorum.
150 tl Epilixir + 1 yada 2 TL de havale masrafı çekilmişti.
Onun dışında gelen kargoya da ücret ödememiştim. Bende mi b sorun var acaba...zemuszemus
Hatırlardım yani..

kaç gün geçmiş olacak reglin bittiğinde ,birde reglin bitiminden sonraki 5.gün epilasyon yapmak çok iyiymiş .sende 5.gün yaparsın .
bu arada kampanya halen devam ediyor şimdi baktım epilxiir com.a...

Saol canım.
Şu kampanyayı 1 alan 1 bedava yapıverse deniz hanım keşke kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Redlim bittiğinde 5 gün geçmiş olcak canım seansımı.

Ben kargo ücreti ödedeiğimi hatırlamıyorum.
150 tl Epilixir + 1 yada 2 TL de havale masrafı çekilmişti.
Onun dışında gelen kargoya da ücret ödememiştim. Bende mi b sorun var acaba...zemuszemus
Hatırlardım yani..

canım anlamadın sen ,ben kapıda ödeme yapılırsa kargo ücreti alıcıya ait oluyor dedim,banka havalesile ödeme yaprsan kargo ücreti ödemiyorsun
bende bu şekilde alıyorum ve hiç kargo ücreti ödemedim..

Saol canım.
Şu kampanyayı 1 alan 1 bedava yapıverse deniz hanım keşke kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Redlim bittiğinde 5 gün geçmiş olcak canım seansımı.

zemuszemus
kimbilir belki ilerleyen günlerde oda olur:))
iyi çok geçmiyormuş sensının üzerinden ,arada böyle sekmeler istemeden olacak...

canım anlamadın sen ,ben kapıda ödeme yapılırsa kargo ücreti alıcıya ait oluyor dedim,banka havalesile ödeme yaprsan kargo ücreti ödemiyorsun
bende bu şekilde alıyorum ve hiç kargo ücreti ödemedim..

Hımmm.pardon canım yaa. :kedi:

yes kargom yoldamış sanırım pazartesi gelecek çok heyecanlıyım.herhalde tutupta 40liralık şey için 20lira kargo ücreti gelmes:Devdekilere 50 lira bıraktım ben çalışıom evde olamam yeter inş

Kızlar yaa.
Bi kaç gün sonraya erteledim seansımı. İçim çok rahatsız oldu böyle ama şu dönemde kılları almak pek akıllıca gelmedi bana. Zaten pakette var seansımın içinde.

o kadar olur canım yaaa... adet sonrası 3;.4. ve 5. günler epilasyon yapmak daha iyi oluyormuş canım... bu arada bende de aynı nedenden dolayı gecikme olacak ama yapacak birşey yok... :sm_confused:

Back