• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

günaydın kızlar... tekrar güncelleme yapmak istedim...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta ) ... kaş bölgemde zayıflama farkediyorum... ama kesin sonuç için daha erken...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk

3.Seansı bu hafta içi yapmyı düşünüyorum ... seans aralığım 4. haftayı geçmiş olacak... epilsayon süremin 5dk kadar daha kısalacağını umud ediyorum...

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

3.seansı sanırım bikini ile aynı zamanda yapacağım ... bu sefer foto çekebilirim umarım

Arkadaşlar merhaba ben de bu gruptanım ama evlendim, birinci seansı yaptıktan sonra daha da yapamadım, imdi hamilelik söz konusu ve kullanamayacağım, epilixir'i dileyene kargo ücretini karşılamak kaydı ile gönderebilirim, bilgi bekliyorum..

Arkadaşlar merhaba ben de bu gruptanım ama evlendim, birinci seansı yaptıktan sonra daha da yapamadım, imdi hamilelik söz konusu ve kullanamayacağım, epilixir'i dileyene kargo ücretini karşılamak kaydı ile gönderebilirim, bilgi bekliyorum..
numunemi almıştın yoksa epilixiri satınmı almıştın?

numune aldın değil mi ?
bence sen de bir kurasonucu karar ver... isteyen çok olacaktır eminim kaydirigubbakcemile3

ayy bu arada hayırlı olsun canım yaaa...
Allah sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almanı nasip etsin opuyorumnanaktan

evet canım numune olarak almıştım, sadece bir seans kullandım, dileyene veya çekiliş zmnında gönderebilirim. bölümle ilgilenen kişinin kararı sonucu hareket ederim.
bu arada duan için allah razı olsun :)

Amanda amannn demek teyze oluyoz :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun bacıı :CüvCüv: opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar epilixirim geldi fakat gelen küçük şişenin yarısı dolu.20milimlik şişe ve yarsında:S ne iş?

küçük dediğin şişe 100mllik olmasın canım ? çünkü bize de numuneler 100ml şişe ile gönderildi ve sadece 2cmlik yükseklikte kadardı 10ml... bildiğim kadarıyla ambalajlama ile ilgili değişikliği çok kolay yapamıyorlardı...o yüzden bence sana gelen şişe 100mlliktir; 20mlilik şişe kullanmıyorlardır diye düşünüyorum...

arkadaslar bende numune istiyorum bunun icin ekstra birsey gerekiyormu ? ılgılı arkadas cevaplarsa sevınırım takip ediyorum ve bende denemek istiyorum

canım öncelikle KK pro üye olman gerek... onun için ayrı bir başlık var... daha sonra pro üye olup da numune isteyenler arasından 20kişi seçilecek sanırım... ama bir süre sonra...

Kıssllaarrr yaa.. Ben paketi güzellik salonunda sirle aldırsam olar mıııı????
Hemen yıkasam kuaförde çıkmadan da...
Ya gücüme gidiyo ağda yapmak oturup.
Kuaförlerde sirle alıyo.
Hem minicikler sir anca alır bunlarııı...

şişenin tamamı kaç milimlik
illaki 20 ml lik seviyeye kadar doldurulmuştur,baktınmı iyice şişeye.

100 milimlik şişe olsa, yarısına kdar dolu diorum 50 milim gönderilmiş olurdu aalakası yok.
hani böle aktara gideris bitki yağları alırıs ya küçük şişelerde 20 cc liktir onlarda üzerinde öle yazar hepkafamçokkarıştı.bu da aynı öle küçük şişe ve yarısına kadar dolu

100 milimlik şişe olsa, yarısına kdar dolu diorum 50 milim gönderilmiş olurdu aalakası yok.
hani böle aktara gideris bitki yağları alırıs ya küçük şişelerde 20 cc liktir onlarda üzerinde öle yazar hepkafamçokkarıştı.bu da aynı öle küçük şişe ve yarısına kadar dolu

sana gelen şişe kaç milimlik ölçtünmü hiç ,üzerinde yazmıyormu kaç milimlik olduğu filan.
aktardaki küçük şişeleri görmedim hiç onun için bilemiyorum
eğer ölçüyü gösteren bi ibare yoksa deniz hanıma sor bide bakalım

arkadaşlar 20 ml zaten küçücük birşeydir ama saf bitki özleriyle hazırlandığı için birkaç damla bile bi avuç içi büyüklükteki alana yetiyormuş,yazılanları okuduysanız...
100 ml lik şişeyi düşünün 1/5 'i 20 ml eder .
numune alan arkadaşlarda belirtmişler zaten ama 2-3 seans kullananlar var bu miktarla.
siz içinizin rahat etmesi için yetkili kişiyle görüşün bence

KIZLAR NUMUNE DAĞITILIYOR MU HALEN? BU KONUYLA İLGİLENEN KİM? HİÇBİ ÜRÜNE GÜVENİM KALMADI :( LAZEREDE GÜVENMİYORUM. KIZLARDAN LAZER YAPTIRIPTA MEMNUN KALMAYAN ARKADASLARIMDA VAR. TÜYLERİM MÜTHİŞ ŞEKİLDE KALIN,GÜR VE ÇABUK ÇIKIYORLAR. HELE BİDE BEYAZ TENİN ÜZERİNDE NASIL GÖRÜNDÜKLERİNİ ARTIK TAHMİN EDERSİNİZ :sinifsinif:

KIZLAR NUMUNE DAĞITILIYOR MU HALEN? BU KONUYLA İLGİLENEN KİM? HİÇBİ ÜRÜNE GÜVENİM KALMADI :( LAZEREDE GÜVENMİYORUM. KIZLARDAN LAZER YAPTIRIPTA MEMNUN KALMAYAN ARKADASLARIMDA VAR. TÜYLERİM MÜTHİŞ ŞEKİLDE KALIN,GÜR VE ÇABUK ÇIKIYORLAR. HELE BİDE BEYAZ TENİN ÜZERİNDE NASIL GÖRÜNDÜKLERİNİ ARTIK TAHMİN EDERSİNİZ :sinifsinif:

ikinci bir grup oluşturulacak ama pro üye olman gerek numune alabilmek için canım
onun dışında sitesinden de sipariş edilebiliyor...

Back