- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.001
İlk seansımı yaptım ve epilixirim bitti :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük şişe almıştım :çok üzgünüm:, tam bacak, yarım kol, sırt, göbek için kullandımm
Neyse yenisini isticezzz artıkkkhımm sen geniş bir bölgede kullanmışsın... normal o zaman canım ya...
Neyse yenisini isticezzz artıkkk
arkadaşlar giden miktar hem kullanılan bölgenin büyüklüğüne hem cilt yapısına bağlı bence
ben okumuş olduğunuz üzre çok fazla bölgede kullanmıyorum ama benim cildim kuru bi yapıya sahip özelliklede kış aylarında biraz daha fazla kuruyan bir cilt ,çok çabuk emiyor solüsyonu cildim
artık bi yerden bi kere geçiyorum(masaj yaparken) yinede her seans aşağı yukarı aynı miktar gidiyor
bence kimse kimseyle kendini bu yönde kıyaslamasın
önemli olan doğru uygulayıp etkili sonucu almak olacaktır hiç şüphesiz
epilixir başarılı bir ürün ,ilk bittiiii haberini ben vermek istiyorum :)) nede olsa ilk kullananlardanım vesselammm:):)
küçükböcük gereğinden fazla kullanmıyorum ben,ilk zamanlar aynı yerden bikaç kez geçiyordum,tek kez geçmek yeterliymiş,ilk deneyim günlerinde acaba sürdümmü sürmedimmi endişesiyleydi fakat artık gereksiz sarfiyat yapmıyorum buda benim cildimle alakalı deyip önemsemiyorum ,ne kadar giderse gitsin diyorum ..hayırlı olsun o zaman :)
haklısın tabii ama yine de deniz hanımın bu konuda söyledikleri vardı ; gereğinden fazla kullanmak etkisini arttırmaz şeklinde...
çilekli puding ilk seansını yaptı ; kullanmış olduğu miktar konusunda tereddüt etmesi normal... sonuçta hepimiz deniyoruz ve tecrübelerimizi paylaşmak için buraya yazıyoruz... o yüzden kullanım miktarı konusunda da bence tecrübelerimizi paylaşmalıyız...
ama dediğin doğru elbette herkesin bünyesi farklı ; çoğunluk yüzde geç yanıt alırken senin en çok faydayı yüzde görmen gibi... yerimseniben
bu arada bitti haberini vermeni de valla dört gözle bekliyoruz... :)
küçükböcük gereğinden fazla kullanmıyorum ben,ilk zamanlar aynı yerden bikaç kez geçiyordum,tek kez geçmek yeterliymiş,ilk deneyim günlerinde acaba sürdümmü sürmedimmi endişesiyleydi fakat artık gereksiz sarfiyat yapmıyorum buda benim cildimle alakalı deyip önemsemiyorum ,ne kadar giderse gitsin diyorum ..
kullanım miktarı tabiki paylaşılmalı,ben şunun için söylemek istedim kıyaslama yapılmamalı(bence tabi) diye ,herkesin kilosu kullandığı alan büyüklüğü farklı sonuçta.
aşağı yukarı fikir edinmek için haklısın uygulayan herkes giden miktarı paylaşsa fikir edinilmiş olur.
ben yüz bölgesinde değil,bıyık bölgesinde kullanıyorum bunuda belirteyim çünki aksi anlaşılınca yüzündeki sonuçlar nasıl diye sorular geliyor:)
bacak ve bıyık diye düzelteyim tekrar kaydirigubbakcemile2
beany cnım sen sanırım ılk baslarda 2 haftada 1 yapıodun bende o sekılde yapmak ıstıorum normalde de ole alıodum zaten sence 3 haftayı beklemelımıyım epilatorun kırdıkları falan oluo napsam bılemedım:S kafamçokkarıştı
ben dün ilk senasımı yaptım sadece bıyıkta kullanıyorum byııklarımı aldıktan bigün sonra epilixiri kullandım inş etkisini gösterir bide ben dışarı çıkınca güneş kremi kullanırım acaba sürmeye devam etsem bi sorun olurmu
ya kızlar epilixr benim cildimi kurruttu böle derimi gerince siyah siyah kıl kökleri belli oluo daha önce hiç böle olmazdı geç çıkar ki benim kıllarım şimdi gerince siyah kıl kökleri belirmeye başlamış 5 günde
slm arkadaşlar epilixiri bu sitede gezerken gördüm ve dikkatimi çekti gerçekten etkilimi benimde tüy sorunum çok fazla kötükedihüso kullandım çok faydasını gördüm diyen varmı veya kullandıktan sonra tüylerim inceldi almama bile gerek kalmadı diyen varmı aranızda lütfen cvp verirseniz sevinirim sipariş vermeyi düşünüyorum....mafoldumbenkötükedihüso
diloşum denemekte yarar var, zayıf tüylere etkisi belki biraz daha geç olur ama mutlaka olur bence...Millet dolunayda çişini sürüyor kardeşim,benim ilgimi çekti,denemeye başlasam mı ben de.
Gerçi az tüyüm var,lazer bile tanımıyor renginden ötürü ama neticede bana rahatsızlık veriyor ve ben hallatmeye çalışıyorum..
Bu epilixir bana çare olur mu acabaa:uhm: