• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

İlk seansımı yaptım ve epilixirim bitti :gitme:

sen kaç mllik aldın canım bir de hangi bölgelerine uyguladın...

çok çabuk tüketmişsin sen ; fazla fazla sürmen daha çabuk etki etmesine fayda etmiyor ki... yeterince kullanman önemli... yani epilixir değmemişbölge kalmasın yeter... yerimseniben

valla ben bu konuda çok tasarrufluyum sanırım... üstelik etkisini de gayet net anlayabiliyorum....

ben numune ile 2 seans oda yarım yamalak bi kullanım olmuştu
sonraki 6 seansımada 1 şişe kullandım,ettimi 8 seans:)
şimdi ikinci şişeye başladım 9.seansım için başladım bu şişeyede.
tahmin ediyorum yine bi 6 seans gider bu şişede
ben 2 şişe almıştım 9.seansıma başlayınca ,bir şişede dolapta yedekte bekleyecek ,tahmin ediyorum bayağı bi kurtulurum istenmeyen kıllarımdan:)
toplam 3 şişe almış oldum,birisi bitti ikinci şişeye başladım yani..
alt bacak+bikini+koltuk altı ve bıyıklarıma uyguluyorum ben seanslarımı
en çok etkilenen bölgelerimi tekrar yineleyecek olursam,bacak ve bıyık bölgeleri
diğer bölgelerim bu 2 bölge kadar etkilenmedi henüz,bekleyip görücez hep birlikte
etkilenen bölgelerim çok iyi durumda çok az kalın kıl çıkıyor ,bölge bölge hiç çıkmayan alanlar ve çıkan kılların çoğuda ayva tüyü dediğimiz tüyler haline geldiler
3 hafta bir yapıyorum artık epilasyonumu ama aslında epilasyon yapılacak durumada gelmiyorlar fakat ben istenilen seans süresini aşmamak için çıkan kıl ne ise alıp uyguluyorum epilixiri.

arkadaşlar giden miktar hem kullanılan bölgenin büyüklüğüne hem cilt yapısına bağlı bence
ben okumuş olduğunuz üzre çok fazla bölgede kullanmıyorum ama benim cildim kuru bi yapıya sahip özelliklede kış aylarında biraz daha fazla kuruyan bir cilt ,çok çabuk emiyor solüsyonu cildim
artık bi yerden bi kere geçiyorum(masaj yaparken) yinede her seans aşağı yukarı aynı miktar gidiyor
bence kimse kimseyle kendini bu yönde kıyaslamasın
önemli olan doğru uygulayıp etkili sonucu almak olacaktır hiç şüphesiz
epilixir başarılı bir ürün ,ilk bittiiii haberini ben vermek istiyorum :)) nede olsa ilk kullananlardanım vesselammm:):)

Neyse yenisini isticezzz artıkkk

hayırlı olsun o zaman :)

arkadaşlar giden miktar hem kullanılan bölgenin büyüklüğüne hem cilt yapısına bağlı bence
ben okumuş olduğunuz üzre çok fazla bölgede kullanmıyorum ama benim cildim kuru bi yapıya sahip özelliklede kış aylarında biraz daha fazla kuruyan bir cilt ,çok çabuk emiyor solüsyonu cildim
artık bi yerden bi kere geçiyorum(masaj yaparken) yinede her seans aşağı yukarı aynı miktar gidiyor
bence kimse kimseyle kendini bu yönde kıyaslamasın
önemli olan doğru uygulayıp etkili sonucu almak olacaktır hiç şüphesiz
epilixir başarılı bir ürün ,ilk bittiiii haberini ben vermek istiyorum :)) nede olsa ilk kullananlardanım vesselammm:):)

haklısın tabii ama yine de deniz hanımın bu konuda söyledikleri vardı ; gereğinden fazla kullanmak etkisini arttırmaz şeklinde...

çilekli puding ilk seansını yaptı ; kullanmış olduğu miktar konusunda tereddüt etmesi normal... sonuçta hepimiz deniyoruz ve tecrübelerimizi paylaşmak için buraya yazıyoruz... o yüzden kullanım miktarı konusunda da bence tecrübelerimizi paylaşmalıyız...

ama dediğin doğru elbette herkesin bünyesi farklı ; çoğunluk yüzde geç yanıt alırken senin en çok faydayı yüzde görmen gibi... yerimseniben

bu arada bitti haberini vermeni de valla dört gözle bekliyoruz... :)

hayırlı olsun o zaman :)

haklısın tabii ama yine de deniz hanımın bu konuda söyledikleri vardı ; gereğinden fazla kullanmak etkisini arttırmaz şeklinde...

çilekli puding ilk seansını yaptı ; kullanmış olduğu miktar konusunda tereddüt etmesi normal... sonuçta hepimiz deniyoruz ve tecrübelerimizi paylaşmak için buraya yazıyoruz... o yüzden kullanım miktarı konusunda da bence tecrübelerimizi paylaşmalıyız...

ama dediğin doğru elbette herkesin bünyesi farklı ; çoğunluk yüzde geç yanıt alırken senin en çok faydayı yüzde görmen gibi... yerimseniben

bu arada bitti haberini vermeni de valla dört gözle bekliyoruz... :)
küçükböcük gereğinden fazla kullanmıyorum ben,ilk zamanlar aynı yerden bikaç kez geçiyordum,tek kez geçmek yeterliymiş,ilk deneyim günlerinde acaba sürdümmü sürmedimmi endişesiyleydi fakat artık gereksiz sarfiyat yapmıyorum buda benim cildimle alakalı deyip önemsemiyorum ,ne kadar giderse gitsin diyorum ..
kullanım miktarı tabiki paylaşılmalı,ben şunun için söylemek istedim kıyaslama yapılmamalı(bence tabi) diye ,herkesin kilosu kullandığı alan büyüklüğü farklı sonuçta.
aşağı yukarı fikir edinmek için haklısın uygulayan herkes giden miktarı paylaşsa fikir edinilmiş olur.
ben yüz bölgesinde değil,bıyık bölgesinde kullanıyorum bunuda belirteyim çünki aksi anlaşılınca yüzündeki sonuçlar nasıl diye sorular geliyor:)
bacak ve bıyık diye düzelteyim tekrar kaydirigubbakcemile2

ben dün ilk senasımı yaptım sadece bıyıkta kullanıyorum byııklarımı aldıktan bigün sonra epilixiri kullandım inş etkisini gösterir bide ben dışarı çıkınca güneş kremi kullanırım acaba sürmeye devam etsem bi sorun olurmu

küçükböcük gereğinden fazla kullanmıyorum ben,ilk zamanlar aynı yerden bikaç kez geçiyordum,tek kez geçmek yeterliymiş,ilk deneyim günlerinde acaba sürdümmü sürmedimmi endişesiyleydi fakat artık gereksiz sarfiyat yapmıyorum buda benim cildimle alakalı deyip önemsemiyorum ,ne kadar giderse gitsin diyorum ..
kullanım miktarı tabiki paylaşılmalı,ben şunun için söylemek istedim kıyaslama yapılmamalı(bence tabi) diye ,herkesin kilosu kullandığı alan büyüklüğü farklı sonuçta.
aşağı yukarı fikir edinmek için haklısın uygulayan herkes giden miktarı paylaşsa fikir edinilmiş olur.
ben yüz bölgesinde değil,bıyık bölgesinde kullanıyorum bunuda belirteyim çünki aksi anlaşılınca yüzündeki sonuçlar nasıl diye sorular geliyor:)
bacak ve bıyık diye düzelteyim tekrar kaydirigubbakcemile2

beany cnım sen sanırım ılk baslarda 2 haftada 1 yapıodun bende o sekılde yapmak ıstıorum normalde de ole alıodum zaten sence 3 haftayı beklemelımıyım epilatorun kırdıkları falan oluo napsam bılemedım:S kafamçokkarıştı

beany cnım sen sanırım ılk baslarda 2 haftada 1 yapıodun bende o sekılde yapmak ıstıorum normalde de ole alıodum zaten sence 3 haftayı beklemelımıyım epilatorun kırdıkları falan oluo napsam bılemedım:S kafamçokkarıştı

canım evet ben ilk seanslarda öyle yapıyordum
3 haftayı geçirmeyin deniliyor,bişe olmaz bu durumda ,bence yapabilirsin
epilatörün kırmasını engellemek içinde şöyle birşey yapılabilir ;epilasyondan önce her banyoda güzelce keselenmek çok iyi geliyor,kıllar daha iyi çıkıyor deri üzerine,kesinlikle kesenin çok faydası oluyor ,birde epilatörü iyice yaklaştır derine,alamadığın tek tük tüyüde cımbızla al ben öyle yapıyorum.

ya kızlar epilixr benim cildimi kurruttu böle derimi gerince siyah siyah kıl kökleri belli oluo daha önce hiç böle olmazdı geç çıkar ki benim kıllarım şimdi gerince siyah kıl kökleri belirmeye başlamış 5 günde

slm arkadaşlar epilixiri bu sitede gezerken gördüm ve dikkatimi çekti gerçekten etkilimi benimde tüy sorunum çok fazla kötükedihüso kullandım çok faydasını gördüm diyen varmı veya kullandıktan sonra tüylerim inceldi almama bile gerek kalmadı diyen varmı aranızda lütfen cvp verirseniz sevinirim sipariş vermeyi düşünüyorum....mafoldumbenkötükedihüso

Millet dolunayda çişini sürüyor kardeşim,benim ilgimi çekti,denemeye başlasam mı ben de.
Gerçi az tüyüm var,lazer bile tanımıyor renginden ötürü ama neticede bana rahatsızlık veriyor ve ben hallatmeye çalışıyorum..
Bu epilixir bana çare olur mu acabaa:uhm:

ben dün ilk senasımı yaptım sadece bıyıkta kullanıyorum byııklarımı aldıktan bigün sonra epilixiri kullandım inş etkisini gösterir bide ben dışarı çıkınca güneş kremi kullanırım acaba sürmeye devam etsem bi sorun olurmu

epilixir sürdüğün yerlere çok sürmemeye çalış canım, çünkü bu konuda uyarı var, bir de bundan sonraki seanslarda hemen aldıktan sonra kullan, inşallah yarar yerimseniben

ya kızlar epilixr benim cildimi kurruttu böle derimi gerince siyah siyah kıl kökleri belli oluo daha önce hiç böle olmazdı geç çıkar ki benim kıllarım şimdi gerince siyah kıl kökleri belirmeye başlamış 5 günde

allah allah ilk defa duydum böyle etkilemesini, biraz kullan bakalım nolacak canım

slm arkadaşlar epilixiri bu sitede gezerken gördüm ve dikkatimi çekti gerçekten etkilimi benimde tüy sorunum çok fazla kötükedihüso kullandım çok faydasını gördüm diyen varmı veya kullandıktan sonra tüylerim inceldi almama bile gerek kalmadı diyen varmı aranızda lütfen cvp verirseniz sevinirim sipariş vermeyi düşünüyorum....mafoldumbenkötükedihüso

evet canım yavaş yavaş incelme ve azalma etkilerini ben şahsen gördüm.

Millet dolunayda çişini sürüyor kardeşim,benim ilgimi çekti,denemeye başlasam mı ben de.
Gerçi az tüyüm var,lazer bile tanımıyor renginden ötürü ama neticede bana rahatsızlık veriyor ve ben hallatmeye çalışıyorum..
Bu epilixir bana çare olur mu acabaa:uhm:
diloşum denemekte yarar var, zayıf tüylere etkisi belki biraz daha geç olur ama mutlaka olur bence...

kızlar bu arada azcık çaktırayım, burayı takipte olun bugünlerde şutarafagitti
ama lütfen düzenli şekilde kullanıp yorum yazacağınıza güveniyorsanız takipte olun, 2. grupta da %50 fire vermeyelim yerimseniben

Back