- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.881
Karınca yağı vardı ya bir zamanlar onun şişesi kadar (küçük olanı). Numune şişelerini büyüklüğünü bilmiyorumamaniinn ne pahallıymış kafamçokkarıştıöle ya şişenin büyüklüğü ne kadar acaba :uhm:
Bu konuda Deniz Hn. cevap vermişti. Hamilelerin denek olarak kullanılması etik olmadığı için bir çok üründe olduğu gibi bu üründede yeterli araştırma olmadığı için hamilelerin kullanması önerilmiyor diye hatırlıyorum yanlışsam arkadaşlar düzeltir vereliniortak. Aslında ben kendi şahsi fikrim olarak bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum sonuçta krem gibi yağ gibi haricen sürülen bişey. hap gibi yutulan bişey diil :sinifsinif:. Yinede sen içine sinmiyorsa kullanma
Bende olsam hamileyken kullanmazdım, 9 ay bişi diilki zaten :CüvCüv:bende gebelikte zararlı olmayacağını düşünüyorum artık,sebebide deniz hanım bu ürün sistemik etkili yani sadece kıl köküne ulaşıyor,başka dokulara ulaşmıyor demesinden bi zararı olmayacağını düşünüyorum ama ben olsam kullanmazdım gebelikte sanırım :)
çilekli puding,hangi bölgene kullanacaksın diye şunun için sordum ,20 ml likten aldım demişsin ya onun içindi sorum.
ben epilixiri biraz fazlaca kullananlardanım:) ben yanlız alt bacak kol altı ve bikiniye 1 seans başına 15 ml civarı harcıyorumda onun için sordum canım:) siz siz olun benim gibi bulanmayın epilixire:)))
Canım başını zsağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah...
Evet canım ya hala bekliyorum bende. Bi pro üye olmak için para verdim bide numune için vericem o yüzden 20 ml'i şimdi almak istemiyorum. Önce bir numuneyi denemek istiyorum. Ben de seni hatırlıyorum ayrıca Çilek:)))hihoyyyt
başın sağolsun bebemmmafoldumben
cenemm başın sağolsun canım benimm
Çenem Öncelİkle baŞın saolsun arkadaŞım evet 3 seansımı yazmıstım bugun tam yapalı 10 gÜn oldu kıllar Çıktı tabİkİ ama renklerİ aÇık renk sararmaya baŞladı yanİ ben bıyıkta kullanıyorum o bolgemde bazı yerlerde kısım kısım cıkmama oluyor yanİ bazı yerlerı bıyıgımın cıkmıyo bu haftayı atlatayım haftaya 4 seansımı uyglamayı dÜŞÜnÜyorum
çenebaz başınız sağolsun ,mekanı cennet olsun anneannenin.
amaniinn ne pahallıymış kafamçokkarıştıöle ya şişenin büyüklüğü ne kadar acaba :uhm:
hepiniz sağolun canlarım, bir devir kapanıyor bir devir yetişiyor, devir daim sürekli
canım ama bereketli...bize numune olarak 10ml geldi... 2bikini seansı ; 3 koltukaltı seansı ; 4 alın-çene-kaş ; ne biliim ayak üstüme kullandım 2 seans ; bacağımda bir bölgeme kullandım 2seans... hala daha var...
yani gayet sıvı olduğu için çok az kullanmıyorsun... benim damlalığım çatlamış... o yüzden ben şişenin ağzına parmağımı sokup parmağımla sürüyorum o zaman daha da tasarruflu oluyor... boşa giden damla sıfır yani sengözlerimebaksanab
nasılsın kuzum opuyorumnanaktan
Evet canım sitesi bu, bendede hata veriyor...http://www.epilixir.com/ ya sitesi bu mu burdan mı temin ediyosunuz
bide şuan açılmıyo bnde mi sorun var acaba fisfisfis
hayretler içerisindeyim nasıl öle damla damla yetiyo ki kafamçokkarıştı
arkadaşlar epilixir için sipariş ile ilgili mesaj attığınızda aynı gün giriş yaparsanız o bahsettiğiniz hata ile karşılaşıyorsunuz bendede öyle olmuştu,ben şimdi girebiliyorum mesela siteye..
limit aşıldı diyor hata mesajında ..
deniz hanım okuyosa burayı buna bi çözüm getirmesini rica ediyoruz:))
Şu an bende giremiyorum, biraz bekleyip dene istersenama ben ilk defa girdim siteye ve bozuk -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?