Epilixir kullananların paylaşım alanı

Ama arkadaşlar uzun gidiyor demişlerdi mesela bacak için 5 damla yeterli demişlerdi. Öyle vıcık vıcık sürmeye gerek yokmuş

bende gebelikte zararlı olmayacağını düşünüyorum artık,sebebide deniz hanım bu ürün sistemik etkili yani sadece kıl köküne ulaşıyor,başka dokulara ulaşmıyor demesinden bi zararı olmayacağını düşünüyorum ama ben olsam kullanmazdım gebelikte sanırım :)

çilekli puding,hangi bölgene kullanacaksın diye şunun için sordum ,20 ml likten aldım demişsin ya onun içindi sorum.
ben epilixiri biraz fazlaca kullananlardanım:) ben yanlız alt bacak kol altı ve bikiniye 1 seans başına 15 ml civarı harcıyorumda onun için sordum canım:) siz siz olun benim gibi bulanmayın epilixire:)))

Bende olsam hamileyken kullanmazdım, 9 ay bişi diilki zaten :CüvCüv:

başın sağolsun bebemmmafoldumben

cenemm başın sağolsun canım benimm

çenebaz başınız sağolsun ,mekanı cennet olsun anneannenin.

hepiniz sağolun canlarım, bir devir kapanıyor bir devir yetişiyor, devir daim sürekli

amaniinn ne pahallıymış kafamçokkarıştıöle ya şişenin büyüklüğü ne kadar acaba :uhm:

canım ama bereketli...bize numune olarak 10ml geldi... 2bikini seansı ; 3 koltukaltı seansı ; 4 alın-çene-kaş ; ne biliim ayak üstüme kullandım 2 seans ; bacağımda bir bölgeme kullandım 2seans... hala daha var...

yani gayet sıvı olduğu için çok az kullanmıyorsun... benim damlalığım çatlamış... o yüzden ben şişenin ağzına parmağımı sokup parmağımla sürüyorum o zaman daha da tasarruflu oluyor... boşa giden damla sıfır yani sengözlerimebaksanab

hepiniz sağolun canlarım, bir devir kapanıyor bir devir yetişiyor, devir daim sürekli

nasılsın kuzum opuyorumnanaktan

hayretler içerisindeyim nasıl öle damla damla yetiyo ki kafamçokkarıştı

arkadaşlar epilixir için sipariş ile ilgili mesaj attığınızda aynı gün giriş yaparsanız o bahsettiğiniz hata ile karşılaşıyorsunuz bendede öyle olmuştu,ben şimdi girebiliyorum mesela siteye..
limit aşıldı diyor hata mesajında ..
deniz hanım okuyosa burayı buna bi çözüm getirmesini rica ediyoruz:))

ama ben ilk defa girdim siteye ve bozuk -tatlicadiarzu-

açıldı
ya şimdi 150 tl diyo 100ml olanın fiyatı herhalde bu
bide daha küçük var demiştiniz o nekadar

Son düzenleme:
kızlarrr epilixiri bende aldımm kampanyadan 2sise :)bursada oldugum ıcın cok rahat oldu :) denız hanım okadar ılgılı kı asla musterı gozuyle bakmıo her zaman yardımcı olmaya calısıo ona burdan da tsk edeyım :)
ıns gozlemlerımı bende paylasıcam zaten takıp edıodum sızlerı sımdı bende katıldım aranıza kabul edersenız :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…