Epilixir kullananların paylaşım alanı

ya 5 damlası bacağa yetecek kadar da sulu değil yani ben tek koltuk altımın tamamına sürebilmek için en az 4 damla harcadım

evet sulu bi solüsyon ama arkadaşlar ,ciltten cildede değişiyordur giden miktar
örneğin benim cildim çok kuru ve çok çabuk tükeniyor bu yüzden,aşırı miktarda kullandığımı düşünüyordum hep ama cidden çok dikkatli kullanmaya çalışıyorum yinede 1 seansıma 15 mlden az gitmiyor,üstelik çok fazla bölgemdede kullanmıyorum biliyorsunuz,bence kesinlikle cilt ve kullanılan bölge büyüklüğü ile ilgili yani 50 kg bi insan vücuduyla 70 kg insan vücudunun aynı büyüklükte olmayacağı gibi,bilmem anlatabildimmi..
ama ben hiç problem etmiyorum bunu,sonuçta netice gördüğüm bi ürün ,böyle küçük detayları önemsemiyorum,herkes kullandıkça kendisine seans başına ne kadar gideceğini tahmin eder aşağı yukarı diye düşünüyorum

kizlar benim cenemde cidden azalma var snaki tamam halen hergü aliorum ama sanki daha az cikio bilemem bakalim artik biyiklarimda öle orda yine ince ve kalin cikanlr var...

mrb canım sanırım en cok seans yapan sensın ne gusel:) bende yenı aldım epilixirimi :) sana bı sorum olucak sen 1 seansına 15ml harcıyorum demıssın bu 1 seans 3 kere surdgun mu yoksa sadece 1 kerede mı? ben acıkcası nekdar kullanıcagımı bılmıorumm 3kere suruldugu ıcın yarım bacak ıcın ornegın nekadar gıder ? ınss bende sonuc alırım ve sızlerle paylasırım :)kaydirigubbakcemile3

ya 5 damlası bacağa yetecek kadar da sulu değil yani ben tek koltuk altımın tamamına sürebilmek için en az 4 damla harcadım
Burda bir arkadaş öyle yazmıştı bende ona dayanarak söyledim. Açıkçası pekde inanmamıştım 5 damlanın yeteceğine... Neyse çokda önemlli diil 3 damla 5 damla, sonuç alalımda ne paralar döktük bu zamana kadar kuaförlere, güzellik salonlarına zemuszemus

merhaba hazel,
1 seans:3 uygulama
her seans 3 uygulamadan geçiyorya(24/3 saat)
3 uygulama sonunda toplam harcadığım miktarı yazdım
sen sadece yarım bacağamı uygulayacaksın?
yukardada bahsettiğim gibi bu kişinin uygulayacağı alana göre değişiyordur mutlaka,sadece yarım bacağa çok gitmez sanırım ama ne kadar gider kendin değerlendireceksin kullandığında .
damlalığı takıyorsun eline bikaç damla damlat sonra sürmeye başla,azar azar sür,bikere sürdüğün yere bidaha sürme yoksa çok harcarsın:)

sende pko mu var? hergün çıkmaz yoksa :1no2:

genelde yüz bölgesindeki kıllanmanın sebebi hormonaldır.
sürekli androjen salgılanıyor vücutta ,bence böyle bi şikayetiniz varsa doktora gidip uygun ilaçlarla tedavi olmak gerekir,androjenler ayva tüylerini kalınlaştırıp terminal kıla dönüştürüyor,bu sorun için çok etkili ilaçlar var,iki ilaç birden kullandırılıyor genellikle ,sanırım biraz uzun sürüyor tedavisi, sabırlı olup tedavi olmak gerek diye düşünüyorum.

bu ay artık çenemdeki kıllar çıkmadı çok şükür
gıdımdakilerin % 30 u incecik kaldı ve sarardı bildiklerimi hala alıyorum
kalanlarda yumuşadılar ama hala siyah olanlar var çok inatçılar
koltuk altıma yazın tam anlamıyla uygulama yapamamıştım terden dolayı yıkanıyordum sürekli.
2 seanstır tam uyguluyorum kısmi açılma oldu hatta sağ taraf soldan çabuk etkilendi.
bikini bölgesinde açılmalar var 5 seans oldu yakında 6. seansımı yapacağım
tahmin ediyorum 10. seansımda%80 inden kurtulmuş olacağım

merhaba arkadaşlarr
ben de epilixirle şubat 2009 da tanıştım
bacaklarımda tüycükler kaldı sadece
koltuk altımda hemen hemen hiç kalmadı.
benim en büyük sorunum çenemde
hala ısrarla devam ediyorum çenemde.
ama çok fazla etki oluşmadı henüz.
geç cvp verdiğini bildiğim için yüzde bıkmadan devam edeceğim uygulamaya
görüşmek üzereee

Ne güzel yaaa , İnşallah bizde böyle sonuç alırız :Saruboceq:

herkeste farklı oluyor işte etki
benimde kuzenim en çok yüz bölgesi kıllarının etkilendiğini söylemişti,hatta geçtiğimiz haftalarda kendisini kardeşimin düğününde gördüm ,yüzündeki o siyah nokta izleri gitmişti ,jiletle alnmış gibi çıkardı hep malesefondada hirsutizm var,kılları çabuk uzuyor bu yüzden ,epilixiri daha çok yüzüne uyguluyor şuan ,diğer bölgeleri ikinci plana attım,çünki en çok rahatsızlık duyduğum bölge yüz bölgem diyor,bazen haftada bir bazen 2 haftada bir alıp sürüyorum yüzüme diyor,birde en çok artık yüzünü kuaförde değil kendi başına alabildiği için çok mutlu ,epilixir kıl kökünü zayıflattığı için daha az acı hissediyor.

Ben en büyük etkiyi koltuk altımda gördüm.
2 seans uyguladım henüz ancak ciddi azalma var. Çıkan kıllarda zayıflamış..
Pakette de etki görüyorum ama koltuk altım kadar değil.
Tüm bacağıma ilk seansımda bişey söylemek için erken. Bu hafta sonu seansım var.

vallah pko fela kontrola gittim cikmadi simdide endokrinologa gidicem bencede normal degil gece hormon testide yaptim ama oda norma cikti vallah hic bilemiorummmm

sadece kan tahlili yeterli olmayabiliyor,hem yumurtalıklara usg ile bakılmalı,hem böbrek üstü bezlerine detaylı usg bakılmalı,insüline duyarlılık varmı yokmu onada bakılmalı
iyi bir endokrin uzmanına yaptırılmalı bu testler,tabi güvenilir labaratuvarlarda...

kızlar bana bi yardımcı olun acep şimdi ben bu günlerde epilixiri almayı düşünüorum ancak 20 ml alabilirim param ona yetecek çünkü bu 20 milim bana bikini k.altı ve göbeğin bi kısmı olmak üzere 2 seans yani 1 ay yeter mi.bide baktım 20 milimin karşılığı 20 dolar dio dolar olarak mı ödemem yapacaz ?
bi sorum daha olacak ödeme formunu doldurunca hiçbişi beyan etmeden epilixirci geldiğinde kapıda ödeme olabilio dimi?ben formu doldurup sipariş etsem kaç günde gelir epilixirci?

bence yeter ... seans aralığı normalde 3 hafta ama sen 2 haftada uygulamak istiyorsun sanırım...

ben bölge bölge değişmek üzere 2-3-4 seans uyguladım numunemden ve hala bitmedi... numunelerimiz 10-15ml ...

bence 3 seans da gider ; bir de çıkma süreleri uzarsa 2 ay yeter sanırım sana... yerimseniben

Kızlar gebelikte epilixir kullanımı hakkında Deniz hanıma mail atmıştım. Daha öncede siteye koymuştum yazıyı ama gerilerde kaldı sanırım. Tekrar koyuyorum...
Gebelik ihtimali olanlar derken gebe kalmak icin calisanlar kastediorsak kullanmayin derim :) Gebe olanlar kullanmis trs sonuc almis degil,gebelikte ve emzirme doneminde kullanmayin demeemizdeki sebep su.Herhangi bir ilackozmetik vs.. gebelerde ve eziren hanimlarda denenmez,bu grup kisilerin kullandiklari hersey gebelerde fetusu ve emzirenlerde bebegi direk etkileme riski olabilecegi icin etik olarak uygun gorulmez.En basindan gebelerde ve emzirenlerde kullanilmaz denir ve o yol kapatilir.Bir cesit is ahlaki olarak bakin buna..Epilixir distan kullaniliyor,topkal uygulama urunu,yani en yuksek emilim orani %1 bile olmazki emilse bile tamamen bitkiseldir,zerre kadar kimyasal icermiyor.Hicbir sekilde yan etki,fetuse yada bebege risk teskil edecegine inanmiyorum,ama iste bu grup hanimlar bir cesit dokunulmaz kabul edilip hicbir sekilde riske girmemesi gereken grup olduklari icin en basindan kullanmayiniz deyip yolu keseriz :)

Bebek sahibi olmak istiyorsaniz,korunmayi birakmis bebek denemelerinde iseniz insallah Rabbim saglikla yavrunuzu bagislasin size,hamile degilken baslayabilirsiniz ama insallah diler ister gebe kalirsaniz sizden kullanimi kesmenizi isterim,bu yuzden baslamasaniz daha iyi.Yakin bir gebelik planliyorsaniz seanslarinizin yarim kalacagina kesin gozuyle bakabiliriz.Umarim sorunuza cevap olmustur bu soylediklerim.

Baska sorunuz olursa her zaman buradayim.
Ilginize tesekkurler,
Saglikla sevgiyle kalin.

Deniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…