- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.861
başınız saolsun :gitme:
canım yaaaa ... başınız sağolsun ... :teselli:
başın sağolsun cenebazcım!
benim uygulama yapalı 1 hafta oldu. henüz çıkan tüy yok denecek kadar az. birkaç cılız tüy çıktı.
1-2 tane de kalın. cımbızın alamadığı sanırım.
bakalım 2. uygulama nasıl sonuç verecek heyecanla bekliyorum.
çok sağolun canlarım, dostlar sağolsun
yine nerelerde geziyordun sen bakııım kaydirigubbakcemile
canım tavsiye edilen 3er hafta aralıklı 10seans kullanmak...10.seanstan sonra sonuçlar gayet başarılı... ama sonuç görmek için 10seans beklemiyorsun elbet... çoğumuz ilk seanslar da bile etkisini farkettik...
ben en çok etkisini gördüğüm bölgem olarak bikini bölgemi söyleyebiliyorum... uzun yıllardır bikini bölgemi epilatörle alan biri olarak bu bölgede harcadığım zaman bana işkence gibi gelir... o yüzden ben seans süremi de not ediyorum... ve sürenin mümkün olduğunca kısa olması için trans halinde epilasyon yaparım -tatlicadiarzu-
epilixir öncesi 35 dk - epilixir 1.seans sonrası 30dk... yani tek seansta 5dk farketti ... çünkü çıkmayan bölgeler vardı ... 3.seansımı yaklaşık 1 hafta sonra yapacağım... yani 2.seans sonrası süremi göreceğim ve 5dk daha kazanmış olduğumu düşünüyorum... bu sefer çıkmayan yerler daha çok görünüyor gözüme çünkü... opuyorumnanaktan
satın almak için epilixirin kendi sitesinden satın alabiliyorsun.... satın alan arkadaşlar daha iyi anlatacaklardır...ben henüz almadım ama numunem bitince alacağım...
bu arada denek olmak üzere 2.grubu bekleyen arkadaşlar naçizane bir tavsiyem olacak ; yani sanırım ben öyle yapardım...20mllik şişelerden alırdım beklemeye dayanamazdım sanırım... :uhm:
Ben hala 2.numune grubunu bekleyenlerdenim. Ekim başı gibi olacak denmişti Kasım geldi(
cenem basın saolsun rabbım sabır wersın :Saruboceq:
benım bu seansım zorunlu sebeplerden dolayı ertelndı maalesef:1rolleyes:
Numune almak için öncelikle kk pro kartın olmalı , 2. numune grubu henüz oluşturulmadı. 2. grubu bekleyen kişi sayısı az değil. Burda yorum yazanlar ilk numune grubundan olanlar. Ben numune grubunu bekleyemedim. Siparişi verdim küçük bir şişe. hafta sonu denicem inşallah.teşekkür ederim tatlım peki numuneyi nerden temin edebilirim:uhm:
madem faydasını görüyorsunuz bari eşim askerden gelene kadar bende uğraşayım
numune için bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu sefer gezmiyordum böcüm, anneannemi kaybettik, ordaydım :çok üzgünüm:
Evet canım ya hala bekliyorum bende. Bi pro üye olmak için para verdim bide numune için vericem o yüzden 20 ml'i şimdi almak istemiyorum. Önce bir numuneyi denemek istiyorum. Ben de seni hatırlıyorum ayrıca Çilek:)))hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben seniş hatırladım bende 2. grubu bekliyorum aylardır kaydirigubbakcemile3
1- nurem nurem nurem... kaydirigubbakcemile3
2- çilek çilek çilek...kaydirigubbakcemile3
bu sefer gezmiyordum böcüm, anneannemi kaybettik, ordaydım :çok üzgünüm:
Numune almak için öncelikle kk pro kartın olmalı , 2. numune grubu henüz oluşturulmadı. 2. grubu bekleyen kişi sayısı az değil. Burda yorum yazanlar ilk numune grubundan olanlar. Ben numune grubunu bekleyemedim. Siparişi verdim küçük bir şişe. hafta sonu denicem inşallah.
Büyük şişenin fiyatı 150tl. Ben hem deneyim olsun diye küçük şişe aldım hemde beni mali olarak zorlamasın diye, memnun kalmzasam devam etmem.küçük şişenin fiyatı 40 tl hihoyyytteşekkür ederim canım a.s.bende temzlik yapcaktımda nse bi ürünü ve fiyatını incelim olmadı bi dahaki sefer kullanırım
çilekli puding hangi bölgelerine kullanmayı düşünüyorsun epilixiri
Büyük şişenin fiyatı 150tl. Ben hem deneyim olsun diye küçük şişe aldım hemde beni mali olarak zorlamasın diye, memnun kalmzasam devam etmem.küçük şişenin fiyatı 40 tl hihoyyyt
Bu konuda Deniz Hn. cevap vermişti. Hamilelerin denek olarak kullanılması etik olmadığı için bir çok üründe olduğu gibi bu üründede yeterli araştırma olmadığı için hamilelerin kullanması önerilmiyor diye hatırlıyorum yanlışsam arkadaşlar düzeltir vereliniortak. Aslında ben kendi şahsi fikrim olarak bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum sonuçta krem gibi yağ gibi haricen sürülen bişey. hap gibi yutulan bişey diil :sinifsinif:. Yinede sen içine sinmiyorsa kullanmaSevgili arkadaşlar , numune grubunu dikkatle takip ediyorum , ama gözümden mi kaçtı bilemedim , bu ürün hamilelikte kullanılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?