Epilixir kullananların paylaşım alanı

başın sağolsun cenebazcım!
benim uygulama yapalı 1 hafta oldu. henüz çıkan tüy yok denecek kadar az. birkaç cılız tüy çıktı.
1-2 tane de kalın. cımbızın alamadığı sanırım.
bakalım 2. uygulama nasıl sonuç verecek heyecanla bekliyorum.

başınız saolsun :gitme:

canım yaaaa ... başınız sağolsun ... :teselli:

çok sağolun canlarım, dostlar sağolsun

şu gurbik cadısı ne zaman gelecek acep.
fazla özletti kendini kokoş hatun. görüşen varsa selam söyleyin.
fazla özletmesin gelsin artık.

teşekkür ederim tatlım peki numuneyi nerden temin edebilirim:uhm:

madem faydasını görüyorsunuz bari eşim askerden gelene kadar bende uğraşayım
numune için bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ben hala 2.numune grubunu bekleyenlerdenim. Ekim başı gibi olacak denmişti Kasım geldi(

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben seniş hatırladım bende 2. grubu bekliyorum aylardır kaydirigubbakcemile3
1- nurem nurem nurem... kaydirigubbakcemile3
2- çilek çilek çilek...kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tatlım peki numuneyi nerden temin edebilirim:uhm:

madem faydasını görüyorsunuz bari eşim askerden gelene kadar bende uğraşayım
numune için bilgilendirirseniz çok sevinirim
Numune almak için öncelikle kk pro kartın olmalı , 2. numune grubu henüz oluşturulmadı. 2. grubu bekleyen kişi sayısı az değil. Burda yorum yazanlar ilk numune grubundan olanlar. Ben numune grubunu bekleyemedim. Siparişi verdim küçük bir şişe. hafta sonu denicem inşallah.

bu sefer gezmiyordum böcüm, anneannemi kaybettik, ordaydım :çok üzgünüm:

Canım başını zsağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben seniş hatırladım bende 2. grubu bekliyorum aylardır kaydirigubbakcemile3
1- nurem nurem nurem... kaydirigubbakcemile3
2- çilek çilek çilek...kaydirigubbakcemile3
Evet canım ya hala bekliyorum bende. Bi pro üye olmak için para verdim bide numune için vericem o yüzden 20 ml'i şimdi almak istemiyorum. Önce bir numuneyi denemek istiyorum. Ben de seni hatırlıyorum ayrıca Çilek:)))hihoyyyt

teşekkür ederim canım a.s.bende temzlik yapcaktımda nse bi ürünü ve fiyatını incelim olmadı bi dahaki sefer kullanırım

Çenem Öncelıkle baŞın saolsun arkadaŞım evet 3 seansımı yazmıstım bugun tam yapalı 10 gÜn oldu kıllar Çıktı tabıkı ama renklerı aÇık renk sararmaya baŞladı yanı ben bıyıkta kullanıyorum o bolgemde bazı yerlerde kısım kısım cıkmama oluyor yanı bazı yerlerı bıyıgımın cıkmıyo bu haftayı atlatayım haftaya 4 seansımı uyglamayı dÜŞÜnÜyorum

teşekkür ederim canım a.s.bende temzlik yapcaktımda nse bi ürünü ve fiyatını incelim olmadı bi dahaki sefer kullanırım
Büyük şişenin fiyatı 150tl. Ben hem deneyim olsun diye küçük şişe aldım hemde beni mali olarak zorlamasın diye, memnun kalmzasam devam etmem.küçük şişenin fiyatı 40 tl hihoyyyt

Sevgili arkadaşlar , numune grubunu dikkatle takip ediyorum , ama gözümden mi kaçtı bilemedim , bu ürün hamilelikte kullanılıyor mu ?
Bu konuda Deniz Hn. cevap vermişti. Hamilelerin denek olarak kullanılması etik olmadığı için bir çok üründe olduğu gibi bu üründede yeterli araştırma olmadığı için hamilelerin kullanması önerilmiyor diye hatırlıyorum yanlışsam arkadaşlar düzeltir vereliniortak. Aslında ben kendi şahsi fikrim olarak bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum sonuçta krem gibi yağ gibi haricen sürülen bişey. hap gibi yutulan bişey diil :sinifsinif:. Yinede sen içine sinmiyorsa kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…