- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.841
bir şey soracağım sürmek için ille yeni epilasyon yapmış olmak mı gerekiyor yani 2-3 gün önce yapmış olsak olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epilasyonun biterbitmez ilk uygulamayı yapmalısınbir şey soracağım sürmek için ille yeni epilasyon yapmış olmak mı gerekiyor yani 2-3 gün önce yapmış olsak olmaz mı
evet ben de garantiye aldım öyle yaptım ama baya yaktı zaten epilatör baya tahriş ediyo üstüne sürünce haşlandımepilasyonun biterbitmez ilk uygulamayı yapmalısın
ilk 24 saat çok önemli,solüsyonun kıl köküne ulaşmasında,bu ayrıntıya dikkat etmeyi ihmal etme .
ben epilatör kullanıyorum uzun yıllardır,tavsiye edilende epilatör kullanımı burcuu
epilatörüm çok kısa kılları bile alıyor,bi ara ince tüyleri iyi alamıyordum onada çözüm buldum,iyice tenime yaklaştırıyorum ,tek tük kalanlarıda cımbızla alıyorum,ben gayet iyi temizleniyorum epilatörle,philips seramik uçlu epilatör kullanıyorum ,memnunum,kırılma falan olmuyor kökten alındığını görüyorum .
kızlar bikaç gündür yoktum, almaya başladığınız sonuçlara çok sevindim...
aşağı yukarı nekadar zamanda sonuç veriio
nereden bulabilirz
bide fiatı
yine nerelerde geziyordun sen bakııım kaydirigubbakcemile
yine nerelerde geziyordun sen bakııım kaydirigubbakcemile
canım tavsiye edilen 3er hafta aralıklı 10seans kullanmak...10.seanstan sonra sonuçlar gayet başarılı... ama sonuç görmek için 10seans beklemiyorsun elbet... çoğumuz ilk seanslar da bile etkisini farkettik...
ben en çok etkisini gördüğüm bölgem olarak bikini bölgemi söyleyebiliyorum... uzun yıllardır bikini bölgemi epilatörle alan biri olarak bu bölgede harcadığım zaman bana işkence gibi gelir... o yüzden ben seans süremi de not ediyorum... ve sürenin mümkün olduğunca kısa olması için trans halinde epilasyon yaparım -tatlicadiarzu-
epilixir öncesi 35 dk - epilixir 1.seans sonrası 30dk... yani tek seansta 5dk farketti ... çünkü çıkmayan bölgeler vardı ... 3.seansımı yaklaşık 1 hafta sonra yapacağım... yani 2.seans sonrası süremi göreceğim ve 5dk daha kazanmış olduğumu düşünüyorum... bu sefer çıkmayan yerler daha çok görünüyor gözüme çünkü... opuyorumnanaktan
satın almak için epilixirin kendi sitesinden satın alabiliyorsun.... satın alan arkadaşlar daha iyi anlatacaklardır...ben henüz almadım ama numunem bitince alacağım...
bu arada denek olmak üzere 2.grubu bekleyen arkadaşlar naçizane bir tavsiyem olacak ; yani sanırım ben öyle yapardım...20mllik şişelerden alırdım beklemeye dayanamazdım sanırım... :uhm:
bu sefer gezmiyordum böcüm, anneannemi kaybettik, ordaydım :çok üzgünüm:
bu sefer gezmiyordum böcüm, anneannemi kaybettik, ordaydım :çok üzgünüm: