yine nerelerde geziyordun sen bakııım kaydirigubbakcemile
canım tavsiye edilen 3er hafta aralıklı 10seans kullanmak...10.seanstan sonra sonuçlar gayet başarılı... ama sonuç görmek için 10seans beklemiyorsun elbet... çoğumuz ilk seanslar da bile etkisini farkettik...
ben en çok etkisini gördüğüm bölgem olarak bikini bölgemi söyleyebiliyorum... uzun yıllardır bikini bölgemi epilatörle alan biri olarak bu bölgede harcadığım zaman bana işkence gibi gelir... o yüzden ben seans süremi de not ediyorum... ve sürenin mümkün olduğunca kısa olması için trans halinde epilasyon yaparım -tatlicadiarzu-
epilixir öncesi 35 dk - epilixir 1.seans sonrası 30dk... yani tek seansta 5dk farketti ... çünkü çıkmayan bölgeler vardı ... 3.seansımı yaklaşık 1 hafta sonra yapacağım... yani 2.seans sonrası süremi göreceğim ve 5dk daha kazanmış olduğumu düşünüyorum... bu sefer çıkmayan yerler daha çok görünüyor gözüme çünkü... opuyorumnanaktan
satın almak için epilixirin kendi sitesinden satın alabiliyorsun.... satın alan arkadaşlar daha iyi anlatacaklardır...ben henüz almadım ama numunem bitince alacağım...
bu arada denek olmak üzere 2.grubu bekleyen arkadaşlar naçizane bir tavsiyem olacak ; yani sanırım ben öyle yapardım...20mllik şişelerden alırdım beklemeye dayanamazdım sanırım... :uhm: