• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Kızlar ne maile cevap var ne de sitelerinde verdikleri telefona :oklava:... Dünden beri ulaşmaya çalışıyorum. Eftyide gönderdim, kargo takip numarasını bana göndermediler.
Ups yide aradım adınıza böyle bir kargo yok dediler :kızgın:, kkyada zor giriliyor iyice sinirlendim Çok üzgünüm çoook. Upsnin yaşadığım şehirde şubesi yok, ne zaman elime geçer diye soracaktım :uhm:

canım sakin ol ,deniz hanım abd de yaşadığından saat farkı var Türkiyeyle ,girer girmez yazıcaktır,vede sana söylenen günde ulaştırılacaktır muhtemelen
benim kargomda cuma elimde olucak inşallah ,ben kargo takip numarası istemedim aklıma gelmedi yani
nereden takip ediyoruz bilgilendirebilirmisin beni.

Bana herhangi bir gün verilmedi zaten. Sadece sitede ertesi gün teslim edileceği yazıyor. Yalnız upsnin burda şubesi olmadığından o kadar hızlı olamayacağını düşündüm . Beany Canım siparişi verdikten sonra ürünü kargoya veriyorlar. Kargo şirketide bir numara veriyor. Artık iş ürünü satın aldığın şirketten çıkıyor. Kargo takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinde kargo ne alemde online öğreniyorsun. Misal; kargo dağıtımda veya kargo alıcısı belirtilen adreste olmadığından şubeye geri döndü vs. vs... Umarım açıklayabilmişimdir. ışte o numarayı öğrensem içim rahat olacak.

Son düzenleme:
güle güle kullanın canlarım...
sakin olun şekerler yahu, deniz hanım şu dönemde oldukça yoğun
ama kargolarınız gününde ulaşacaktır, merak etmeyin :1hug:

arkadaşlar koltuk altı ve bikini bölgesine 3 seans ve üzeri uygulama yapan varmı aramızda?varsa nasıl bir etki gördünüz biraz anlatabilirmisiniz?
(incelmemi?renkkte değişiklikmi ,boşluk alanlarmı ? var )

bir şey sormak istiyorm 180 sayfayı da okudum nerdeyse kimi sonuçlar olumlu kimişsi belli belirsiz lütfen biri net cevap versin azaldı inceldi bitti desin biri hemen alayım kremden

burdaki bütün numunecanlar bu ürüne kefildir bendeniz dahil.

Arkadaşlar artık ups ile çalışmıyorlarmış, yurt içi kargo ile göndermişler. Sanırım bugün elimde olur kaydirigubbakcemile4. Haftasonu ilk seansımı yaparım ve deneyimlerimi Allah izin verirse paylaşmaya çalışırım hihoyyyt

bir şey sormak istiyorm 180 sayfayı da okudum nerdeyse kimi sonuçlar olumlu kimişsi belli belirsiz lütfen biri net cevap versin azaldı inceldi bitti desin biri hemen alayım kremden

şimdi şekerim...biz denekler olarak fraklı bölgelerimizde uyguluyoruz... hepimiz farklı bünyelere sahibiz... ve de denek olduğumuz içim max. 3.-4.seanslarımızı uyguladık...
o yüzden sana net cevap olarak bitti diyemeyiz çoğumuz...

amaaa nerdeyse 10 seans yapmış denek olarak değil de daha önce ürünü alıp kullanan arkadaşlarımız gayet memnun... açıkçası ben de memnunum...

sonuçta ürün çok eski bir ürün değil ve bir anda tamamen bitemeyeceği için sana bitti diyenimiz yine çıkamayacak... ama biteceğine inanıyoruz en azından...,

ama net olarak azaldığını ben kendi adıma söyleyebilirim... farkı bariz görebildiğim bölge bikini bölgem... bence alabilirsiniz... hem 20mllik şişelerde de satışa başlanmış... en azından ondan alıp deneyip kendi bünyen üzerinde bizzat kendin gözlemleyebilirsin...
senin de yorumlarını bekleriz... yerimseniben

burdaki bütün numunecanlar bu ürüne kefildir bendeniz dahil.

evet şekerim ben de bu ürünün etkili olduğuna dair kefilim... ama tamamen bitti diyemiyorum henüz ; dilerim o günler de gelecek... opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar..
bugün izinliyim ve evdeyim,
biraz önce kızımın kol altını epilasyonla aldım ve saat 2 itibarıyle
epilixiri kullandım,bakalım kızımda nasıl sonuç alacağım...

Evvett ben 4. seansımı yapmış bulunmaktayım..

28 ekimde,koltukaltı bölgesine epilatörle..

Renklerinde gözle görülür bir değişiklik yok amaaaaa..

Ben çok mutlu ve umutluyum..

Çünkü,sağ koltukaltımda minik boşluklar var,sol koltukaltımda ise neredeyse yarısında tüy çıkmadı..

İnanamadım ve annemle kardeşime gösterdim..Herkes çok şaşırdı..

Çok mutluyum çok:sm_cool::sm_cool:

huhuuu
arkadaşlar nerelerdesiniz
epilixirim geldi bugün benim ,9.seansımı yapıcam
kullanan tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Artık yurtiçi kargoyla çalışıyor olmaları sevindirdi beni, kargom dağıtıma çıkmış çok sevindim artık benim de epilixirim olacakkk hihoyyyt

kizlar biyiklarimaa 3 seansimi uyguladim baya erken ciktigi icin seanslarim cabuk ilerlio biyiklarimda sararma var ve sanki gec cikmada var......cenemdede ayni öle cok cabuk cikio o yüzden seanslari mecburen yapiorum ama ondada azalma oldu sanki ama renginden kalinligindan bisi degismedi malesef.... bakalim ileri günler bana ne getircek ayaklarimda 10 gü oldu orda baya gecikme yapti ama malesef ordada kalinligi rengi degismesi yok..sabirliyim amaaaaaa

özgish senin adına sevindim canım,şimdiden hayırlı olsun epilixirin
kelebek senin epilixirinde hayırlı olsun
sararma ilk seanslarda görülmüştü bende daha çok vede tüm kıllar sararmıyor,özellikle seanslardan 1 hafta sonra güneş ışığında bakarsanız derinizde sararmış ayva tüyleri görebilirsiniz,şuan bende daha çok boşluk alanlar var,benimde her bölgem aynı derecede etkilenmedi ,bacak ve bıyık çok çok iyi durumda,bıyıklarımı ortalama 30-40 günde bir alıyorum ,inanırmısınız sadece yanlarda tek tük kıl çıkıyor,sanırım diğerleri rahmetli oldu artık:)) bacakalarımda hemen hemen ona yakın durumda.bi bikini ile koltuk altında aynı etkiyi göremedim henüz,ben epilixirin kılları yok edeceğine inanıyorum ,hiç kıl çıkmayan bölgelerim bunu doğruluyor,etkilenmeyen kıllarında çeşitli sebeplerden etki görmediğini düşünüyorum,ıslaklık,epilatörün kılları kırması(kökünden alamadığı kıllar),masaj yaparken atlanılan bölgeler vb olabilir .

evet özgish öyle görünüyor...
birde arkadaşlar insülin direnciniz varsa ,pko hastası iseniz mutlaka tedavi olunuz
insülin hormonundaki dengesizlik pko 'yuda tetikliyor,vücudunuzdaki yağ hücrelerinin hacminide büyütüyor.
hormon bozuklukluklarında insülin direnci neredeyse başrolde..
hangi kıl azaltıcıyı kullanırsanız kullanın,yada lazer yönteminden faydalanın ,kıl yapınızı etkileyebilecek bu rahatsızlıkları gözardı etmeyin,güzel görünmek,kendini iyi histmek için önce sağlıklı olmamız gerekiyor değilmi..

Back