• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

hayır canım öyle bir kesinlik yok, pro üyeler başvuracak kaç kişinin başvurduğuna bağlı olarak seçilecek
ama pro üye olmanın başka avantajları da olabilir, sadece epilixir değil

iyi geceler güzeller, ben yatıyorum mirmirmirmir

yorumların çoğunu okudum 175 sayfa dile kolay:)
şimdi alsam mı almasam mı bilemedim.150 tl az değil öğrenci için.hatta indirim var diye bi de utanmadan 2 şişe alsam diye aklıma getirmiyorum değil ama ya bende etkili olmazsa o zaman çok üzülürüm ya.yüzüm için kullanıcam ama bakalım para biriktirmeye başlıyayım.

slm kızlar ben çoktandır buraya gelemedim 1 seans kullandım 2,ye fırsat bulamadım çünkü bebişimi kaybetmiştim üzüntümden aklıma bile gelmedi :gitme:ama bu ay tekrar başlıycam kullanmaya ilk defa kullandığımdada bayağı gecikme olmuştu bende bakalım bu sefer nasıl olucak azalıcakmı:sinifsinif:

slm kızlar ben çoktandır buraya gelemedim 1 seans kullandım 2,ye fırsat bulamadım çünkü bebişimi kaybetmiştim üzüntümden aklıma bile gelmedi :gitme:ama bu ay tekrar başlıycam kullanmaya ilk defa kullandığımdada bayağı gecikme olmuştu bende bakalım bu sefer nasıl olucak azalıcakmı:sinifsinif:

başın sağolsun canım yaa... Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı danasip etsin inşallah...
:teselli:

allah sabır wersin gulum yha ck uzuldum acını butun kalbimle paylasıyorum rabbim hayırlısı ile kucagna wermeyi nasip etsin inss.senağlama:Saruboceq:

kredi kartıyla ödemelerde işlem hangi site üzerinden yapılıyor epilixir.com da ödeme bildirim formu var ama ödemeyi nerden yapıyorum ki ödemeyi bildiriyorum

yorumların çoğunu okudum 175 sayfa dile kolay:)
şimdi alsam mı almasam mı bilemedim.150 tl az değil öğrenci için.hatta indirim var diye bi de utanmadan 2 şişe alsam diye aklıma getirmiyorum değil ama ya bende etkili olmazsa o zaman çok üzülürüm ya.yüzüm için kullanıcam ama bakalım para biriktirmeye başlıyayım.

istersen biraz bekle, bakalım kullananların ne kadarı memnun kalacak
herkes memnun kalırsa senin memnun kalma ihtimalin de çok olur yerimseniben

canım benim ya :1hug: allah sabır versin :1hug:

20 ml hali de satılmaya başlanmış 40 tl ye bu arada alışlarınızı hollyherbs den mi yoksa epilixir.com dan mı yaptınız ?

kredi kartıyla ödemelerde işlem hangi site üzerinden yapılıyor epilixir.com da ödeme bildirim formu var ama ödemeyi nerden yapıyorum ki ödemeyi bildiriyorum

ben hollyhersden yapmıştım ama epilixir de aynı şey, farketmez bence
ödeme paypal ile yapılıyor

cenebazcim ya bisi sorcammm biraz endiselendimde mesala diyelim ben tüylerimi 20.00 aldim ve epilixiri 5 dakka sonra sürdüm hani hepsini ice temizlene kadar

sonra sabah 3.15 sürdümse epilixiri yani bi kac dakika arada vark olsa sorun olurmu siz napiorsunuzzzz

ödeme seçenekleri arasında kredi kartı falan var ama. 20 ml epilixir.com da sipariş-bayan sekmesinde bir form var orada siparişler bölümünün altında 20 ml de var

Son düzenleme:
ZIRAAT BANKASI-ULUDAG UNIVERSITESI/BURSA BUROSU
SUBE KODU: 1799 HESAP NO: 49278317

•Havalenizi iLETiSiM den ODEME BiLDiRiM FORMU ile bildiriniz.Lutfen bilgilerinizi eksiksiz giriniz.
KREDı KARTI VE PAYPAL SATIŞ FıYATI 100 USD.

Kredi kartınızla direk ödemek için Buy Now tıklayınız.

bunlar var buy now a tıklayınca form geliyo kredi kartı bilgilerini alan ama bana pek mir amatörce geldi bu ödeme ya buradan ödedikten sonra epilixir.comdaki ödeme bildirim gibi bir form var orayı mı doldurucaz

sonuçta hollyherbs üzerinden bu yolla ödeyince zaten direkt 100 dolar oluyor e ben 20 ml i alıcam belki yada 2 şişe kampanyasını kullanıcam ama öyle bir seçenek yok ki

canım gurbaa evlenip evinin kadını olduğu için gelemiyor değil...
eşinin işi sebebiyle sabit bir yerde bulunamıyorlar o yüzden de net kullanamıyor...

2.deneme grubu için ; ilk numunelerin sonuçlarına göre karar verilecek... yani gurbik gelmese de 2.grupla ilgili çalışmalar başlayabilir... yerimseniben

Canım iyide gurba ekim başında başlıcak demişti 2.gruba. Ekimin sonuna geldik biz. O zaman o gelmiyosa başlatılsın:(( Valla bekleye bekleye yaprak çıkacak artık bizde:(( Sırf bunun için pro üye olmuştum ben:(

Kızlar ben 9 ekimde yapmıştım 2. seansımı.
12 gün oldu yani yapalı. Ama tüylerim çok uzadı.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; Hala çıkmayan yerler var.
Bu arada 2 aydır adet olamıyorum bi hormon bozukluğu olmuş olabilir. Yani çok çabuk çıktılar bu sefer.
Şimdi 3. seansımı uzatmadan yapmayı düşünüyorum.
Yani 1 ay geçmesini beklemeyeceğim. Madem uzadılar yapayım dimi :))

Canım iyide gurba ekim başında başlıcak demişti 2.gruba. Ekimin sonuna geldik biz. O zaman o gelmiyosa başlatılsın:(( Valla bekleye bekleye yaprak çıkacak artık bizde:(( Sırf bunun için pro üye olmuştum ben:(

aynen ben de ama ben daha bekleyemiyorum birileri yukarıdaki sorularıma derman olursa alıcam herhalde şu 20ml likler satılıosa

arkadaşlar ziraat bankasından havale yapan var mı epilixir almak için? ben bir türlü yapamadım havaleyi. deniz hanım la da görüştüm olmadı. verdiği müşteri numarası bulunamadı diyo. bu arada internet üzerinden havale yapmaktan bahsediyorum. yardımcı olursanız çok sevincem.

arkadaşlar ziraat bankasından havale yapan var mı epilixir almak için? ben bir türlü yapamadım havaleyi. deniz hanım la da görüştüm olmadı. verdiği müşteri numarası bulunamadı diyo. bu arada internet üzerinden havale yapmaktan bahsediyorum. yardımcı olursanız çok sevincem.

Hesap ek numarasi istiyor olabilir.ben bankasya yi kullaniyorum internet uzerinden hic bir havale\eft icin ek ucret almiyor.eft yaparken degil ama havale yaparken bahsettigim hesap ek noyu girmemi zorunlu tutuyor.hesap ek su demek..mesela bir hesabiniz var.bu hesabiniza dolar,euro vs tanimlayarak ek hesaplar aciyorsunuz.hesabiniz bu durumda tl icin 123456-1 iken dolar icin 123456-2 oluyor.

Ziraat bankasi kullanmadigim icin ancak tahmin yurutebiliyorum.Ancak sizin de deniz hanimin da hesabi ayni bankadansa..bir de isme havaleyi deneyin.tabi o zaman size extradan deniz hanima ait baba adi,adres vb bilgiler gerekecektir.ayrica deniz hanimin bu parayi bildigim kadariyla bankadan bizatihi cekmesi gerekir.yazarken dusundum de bu iyi bir tercih olmayabilir.

Son düzenleme:
Back