Epilixir kullananların paylaşım alanı

ahninacım canım ellerine sağlık, bizlere de moral oldu, özellikle yüz için çok soru soran arkadaş vardı, onlara okumalarını tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Anhina.. Paylaşım için teşekkürler.. Sana sormak istediğim bişey var. Yüzünde sivilcelenme oldu mu uyguladıktan sonra..

Kızlarrrr.. Çok moralim bozuk... Ben dün 2.seansımı uygulamaya başladım. ılk sürüşüm akşam 22:00 deydi. ikici sabah 6:00 daydı saatimi kurmuştum ama geri uyumuşum bi kalktım saat 10:30... Yaa mahvoldum bennn. Nolcak şimdi etki etmicekmi... 12 saat yaa:sinifsinif:mafoldumben

Öyle mi yapayım canım yaa
dur hemen süreyim o zaman
Tüh onu da geçirdim

Anhina.. Paylaşım için teşekkürler.. Sana sormak istediğim bişey var. Yüzünde sivilcelenme oldu mu uyguladıktan sonra..

Benim yüzüm çok hassas. Sirle yıllar önce aldırdığımdan beri bozuldu cildim, bu uygulamaya bağlı değil yani. O zamandan beri bir daha da iflah olmadı.akannehir

herkese iyi haftalar opuyorumnanaktan
ufak bir güncelleme yapıyorum...

*** koltukaltıma 2. seansı yaptım... ama saf ben dün çok gezdiğim için 8 saatte bir sürmeyi atladım
tek tek cımbızla aldım... saydım 110 adet tüycüklerdi... bakalım 3.seans için sayı kaç olacak... sayı çok gelmesin kulağa tüycükcükleri de saydım çünkü ...

tarih : 18 ekim ... koltukaltı 3.seans... seans arası tam 3 hafta...tüycük adedim 103... yani 7 tanesini kurban vermişiz epilixire...kaydirigubbakcemile3
yalnız şunu da söylemek istiyorum insan gözünün görmediği tüycükcükleri bile saydım..
.

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans : çıkanlar oluyor ... o yüzden 2 haftada bir yapıyorum...farkı çok net algılayamıyorum ...

*** dudak üstü 1.seans 10 ekim... aslında lazere gitmem gerekiyordu ama ani istanbul seyahetiçıkınca mecburen iple aldım ve epilixir uyguladım...yanma-kaşıntı ya da sivilcelenme yapmadı...umarım pişman olmam ; deniz hanım lazere devam etmeni önermişti çünkü...

18 ekim- 2.seans : çıkanlar vardı ama geçen hafta alamadıklarım da olabilir çünkü kısa değillerdi... dudak üstü için de 2 haftada bir yapacağım...
bu arada hala baya epilixirim var... :lepi:

Hayırlı olsun Böcükçümmm.. Valla maşallah diyorum sana. Ne güzel saymışsın öyle. Tebrikler. ıyi gözlem yapıyorsun...zemuszemus

Ben de hafta sonu tüm bacak tüm kol koltuk altı bikini bölgesi ve faullere uyguladım.. Bir an bitecek sandım epilixir im. ıçim yandı ammaa daha var.. Hatta bu sabah da anneme uyguladık. ınşallah bu yaptığım epilasyon kıllarımı son görüşlerimi olur. Zati veda ederek aldım kıllarımı.. Hakkınızı helal edin dedim. Belki bir daha görüşemeyiz dedim....ınşşşalllaahhhhhhhzemuszemuskaydirigubbakcemile5

Kızlar emrhaba ben çok fazla giremiyorum.Hepinizi çok özledim şimdiden söyleyim fırsat bulmuşken :)
Ben Epilixiri yüzüme kullanıyorum.Kaçıncı seans bilmiyorum çıktıkça alıyorum sık sık tüm gördüklerimi.ılk 3 seans pek bi fark görememiştim.Fakat dün bi baktım seyrelme ve incelme var.Hatta bu gelişmeyi görünce kollarımı hayatımda ilk defa aldım sürdüm.Ben sanırım satın alalcağım üründen.

ben de bir dahakine vedaedeyim bari... kaydirigubbakcemile3

aman da aman kimler varmıışşş... opuyorumnanaktan
cts geliyorum ona göreee... :lepi:

Kızlar bir de gurba gelse de numune grubunu başlatsa, biz de yazsak bari yaa(( Evlendi bizi tümden unuttu:)) Garip kaldık buralarda...

Kızlar bir de gurba gelse de numune grubunu başlatsa, biz de yazsak bari yaa(( Evlendi bizi tümden unuttu:)) Garip kaldık buralarda...

canım gurbaa evlenip evinin kadını olduğu için gelemiyor değil...
eşinin işi sebebiyle sabit bir yerde bulunamıyorlar o yüzden de net kullanamıyor...

2.deneme grubu için ; ilk numunelerin sonuçlarına göre karar verilecek... yani gurbik gelmese de 2.grupla ilgili çalışmalar başlayabilir... yerimseniben

bacılarımm uyguladıkça sonuç aldıkça size yazyorum
ben doğru dürüst uyguladığım bi bıyık bi koltukaltım vardı şimdiye kadar.
özet geçmek gerekirse bıyıkta değişiklik yok, kolaltında da öle
ama kolaltında sirle yapıp azıcık yağ sürüp epilixiri öle uyguladığım için hüsran aldım die düşünüyorum.

bu yüzden dün gece üst kısma oranla daha siyah olan alt bacak kısmımı aldım ve epilixiri uyguladım yağsız yuğsuz. bu sefer görülür sonuç alıcama inanıyorum. sevgiler saygılar, sonuçlarda görüşmek üzere :)

merhaba.şimdiye kadar hiç olumsuz yorum duymadım bu ürünle ilgili diyordum ta ki december ismini kullanan arkadaşın söylediklerine kadar.bende yüzüm için kullanmak istiyorum ama bıyık bölgesinde sonuç alamamış arkadaşımız.acaba kaç seans uyguladınız?cevplarsanız sevinirim.ve ürünü satın alan arkadaşlara soruyorum kredi kartına taksitle alabiliyor muyuz?hala çok kararsızım bu ürünü alma konusunda.çünkü fiyatı çok.evet baktığımız zaman lazere göre çok iyi ama birde sonuç alamazsam çok kötü bir yıkıma uğrarım.eğer numune grubu oluşturulursa lütfen beni de alın çünkü sadece yüzüme uygulamak istiyorum işe yaramazsa 150 liram boşa gitmez.sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

daha 1 seans uyguladım ve vazgeçmedim lütfen :))
yüz bölgesi en zor sonuç alınan yer, olsun o kadar :)
lazere bıyığım için bikaç yıl gittim, sert değil bıyıklarım. ama görünüyo. ve epilixirle halledeceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…