- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.681
Hayırlı olsun Kardeş alkisalkisalkis
Sen sadece bıyıklarına mı uyguluyorsun.
hayır cnm bıkını we koltuk altımada uyguluyorum ama zamanları farklı onların 2. seansını gecen hafta bıtırdım brada yazıyo gecmıs sayfalardakaydirigubbakcemile5
Anladım canım. Geçmiş sayfaların hepsini okudum ama kimin ne kadar oldu neresine yaptı aklımda tutmam mümkün değil dimi yerimseniben
bende yüzün kullanmak istiyorum ama okuduklarımdan kim ne kadar etki görmüş tam anlaymadım lütfen yüzü için kullananlar geniş çaplı bilgi yazarlarsa çok sevinirim
Günaydın şekerler...
dün 2.seansımı yaptım kol altım için,
bu arada ilk seansımı 22 Eylül de yaptığımı da hatırlatayım dedim...
önceden de demiştim çok azdı ama çıkma süresi
uzadı ve cansız olan tüylerim iyice cansızlaştı,
ben umutluyum sonucun hepimiz için harika olacağına...
şimdi hafta sonunu bekliyorum cumartesi kızıma uygulayacağım,
onda daha net sonuçlar göreceğimden eminim...
gerçi 16 yaş ve altı için hormonları çok çalıştığından
sonuç alınamayabilirmiş ama ben yinede deneyeceğim....
bakalım,deneyip,göreceğiz...
selamlar...
bende dün 3.seansımı yapmış bulunmkatayım ve galiba epilimi tüketmişte bulunmaktayım...
bu seanstan sonra tam anlamıyla sonuç almayı umuorum..
umarım güzel şeyler olur...
Canlarım ben de Cumartesi günü pakete, koltukaltına ve de faullerime 2.seansımı yapacağım.
1.seansımın etkilendiği kıllarımla son günlerimi yaşarkene szilere bahsedeyim..
Koltuk altım acayip azalmış.. Ara ara boşluklar var ve de zayıflamışlar. Çok mutlu oldum.
Paketim de jiletle aldığım için çok sertti kıllar. Onlar bile acayip yumuşamış...
Cumartesi günü bu yerlerime ilave olarak kollarıma ve bacaklarıma da uygulamak istiyorum ama epilixiri sonuçlarını göremeden bitirmekten çok korkuyorum sizce yeter mi..
slm tuysuzler bıyık bolgeme 3. seansımı bıtırmıs bulunmaktayım solekı
14 ekım
23:00
15 ekım07:00
15:00 sımdılık bu kadar
bende yüzün kullanmak istiyorum ama okuduklarımdan kim ne kadar etki görmüş tam anlaymadım lütfen yüzü için kullananlar geniş çaplı bilgi yazarlarsa çok sevinirim
Kızlar yorumların hepsi çok güzel:)) Ayy sabırsızlanıyorum artık bende. Gurbaa gelse de 2.numune grubunu başlatsa. Valla bekleye bekleye bi hal oldum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?