- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.701
Bunlar cok guzel haberler!:)
Tesekkurler ahnina!
Tesekkurler ahnina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anhina.. Paylaşım için teşekkürler.. Sana sormak istediğim bişey var. Yüzünde sivilcelenme oldu mu uyguladıktan sonra..
Hayırlı olsun Böcükçümmm.. Valla maşallah diyorum sana. Ne güzel saymışsın öyle. Tebrikler. İyi gözlem yapıyorsun...zemuszemus
Ben de hafta sonu tüm bacak tüm kol koltuk altı bikini bölgesi ve faullere uyguladım.. Bir an bitecek sandım epilixir im. İçim yandı ammaa daha var.. Hatta bu sabah da anneme uyguladık. İnşallah bu yaptığım epilasyon kıllarımı son görüşlerimi olur. Zati veda ederek aldım kıllarımı.. Hakkınızı helal edin dedim. Belki bir daha görüşemeyiz dedim....İnşşşalllaahhhhhhhzemuszemuskaydirigubbakcemile5
Kızlar emrhaba ben çok fazla giremiyorum.Hepinizi çok özledim şimdiden söyleyim fırsat bulmuşken :)
Ben Epilixiri yüzüme kullanıyorum.Kaçıncı seans bilmiyorum çıktıkça alıyorum sık sık tüm gördüklerimi.İlk 3 seans pek bi fark görememiştim.Fakat dün bi baktım seyrelme ve incelme var.Hatta bu gelişmeyi görünce kollarımı hayatımda ilk defa aldım sürdüm.Ben sanırım satın alalcağım üründen.
Kızlar bir de gurba gelse de numune grubunu başlatsa, biz de yazsak bari yaa(( Evlendi bizi tümden unuttu:)) Garip kaldık buralarda...