• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

amaaan yiğidin malın meydandadır... sengözlerimebaksanab
sen de olan bende de var... lülülülülülü
Allahın bildiğini kuldan mı saklıcaz peeeh laelaelaelaelae

onu biraz zor tuttururuz şekerim yaa...
ben gibi seans aralarını 5 hafta yapanlar var... :kedi:

tembel öğrenci :olmaz:
tembellere de ayrı parti yaparız :dilcikar:

Benim sorunum yüzümdeki minik minik tüyler arkadaşlar:gitme: O yaylı teller oluyor ya onunla almaya başladım ama çoğaldı yani hiç ellemeseymişim diyorum :gitme:
Acaba bu krem yüzümde de etki sağlar mı? Daha çok kalın kıllarda cevap veriyormuş?

hemde afyon kaymağı oluyoruz böcüm delikafadulden
duygusalcım yüzde etki edip etmediğini birçok arkadaş soruyor senin gibi, deniz hanıma sordum şimdi
bakalım ne diyecek delikafadulden

ben yarın 2. seansımı yapabilcem kızlar... zati geç uzar bi de epilatörün kırdıkları olduğu için anlayamadım.. ağdamı falan aldım.. yarın partiye bana beklerimkaydirigubbakcemile3

Evvvetttttt...

3.seansımı 9 ekim cuma gecesi itibariyle yapmış bulunmaktayım..Koltuklatı bölgesine epilatör kullanıyorum.

Biraz geç yazıyorum ama anca vakit bulabildim,kusura bakma çenem...

Evvetttttt ben mutluyum ve heyecanlıyım..

Çünkü,koltukaltımdaki kararma uçtu gitti kayboldu,bebek kibin oldu,yumuşacık.Bu birrr...

2. olarakta,özellikle sol koltukaltımda hiç çıkmayan yerler var..

Çıkan tüylerin yapısında bir farklılık yok ama hiç çıkmayan minik bölgeler var...zemuszemus

Dolayısıyla çok heyecanlandım ve umutlandım...Ben sadece koltukaltına uyguladığım için,numune bana baya bi gidicek,bitene kadar yapıcam inşallah..

Tüysüz günler herkeseeeee....

ben numune ile 2 seans uygulayabildim ve evet seansları tamamlayamama rağmen aldığım sonuç olumlu azalma geç çıkma ve zayıflaşma var

ben yarın 2. seansımı yapabilcem kızlar... zati geç uzar bi de epilatörün kırdıkları olduğu için anlayamadım.. ağdamı falan aldım.. yarın partiye bana beklerimkaydirigubbakcemile3

ben de yarın için kendime kapı arıyordum kaydirigubbakcemile3

Evvvetttttt...

3.seansımı 9 ekim cuma gecesi itibariyle yapmış bulunmaktayım..Koltuklatı bölgesine epilatör kullanıyorum.

Biraz geç yazıyorum ama anca vakit bulabildim,kusura bakma çenem...

Evvetttttt ben mutluyum ve heyecanlıyım..

Çünkü,koltukaltımdaki kararma uçtu gitti kayboldu,bebek kibin oldu,yumuşacık.Bu birrr...

2. olarakta,özellikle sol koltukaltımda hiç çıkmayan yerler var..

Çıkan tüylerin yapısında bir farklılık yok ama hiç çıkmayan minik bölgeler var...zemuszemus

Dolayısıyla çok heyecanlandım ve umutlandım...Ben sadece koltukaltına uyguladığım için,numune bana baya bi gidicek,bitene kadar yapıcam inşallah..

Tüysüz günler herkeseeeee....

canım ne kusuru, ne güzel yazmışsın eline koluna sağlık...
kararmanın uçup gitmesi süper haber tatlım, yaşasın epilixir hihoyyyt

ben numune ile 2 seans uygulayabildim ve evet seansları tamamlayamama rağmen aldığım sonuç olumlu azalma geç çıkma ve zayıflaşma var

inşallah tamamen bitirince tamamen kurtulucaz hihoyyyt

Günaydın şekerler...
dün 2.seansımı yaptım kol altım için,
bu arada ilk seansımı 22 Eylül de yaptığımı da hatırlatayım dedim...
önceden de demiştim çok azdı ama çıkma süresi
uzadı ve cansız olan tüylerim iyice cansızlaştı,
ben umutluyum sonucun hepimiz için harika olacağına...
şimdi hafta sonunu bekliyorum cumartesi kızıma uygulayacağım,
onda daha net sonuçlar göreceğimden eminim...
gerçi 16 yaş ve altı için hormonları çok çalıştığından
sonuç alınamayabilirmiş ama ben yinede deneyeceğim....
bakalım,deneyip,göreceğiz...

Son düzenleme:
selamlar...
bende dün 3.seansımı yapmış bulunmkatayım ve galiba epilimi tüketmişte bulunmaktayım...
bu seanstan sonra tam anlamıyla sonuç almayı umuorum..
umarım güzel şeyler olur...

selamlar...
bende dün 3.seansımı yapmış bulunmkatayım ve galiba epilimi tüketmişte bulunmaktayım...
bu seanstan sonra tam anlamıyla sonuç almayı umuorum..
umarım güzel şeyler olur...

Selam canım. Hayırlı olsun. Epilixir in numuneydi galibe. Bitti deyince birden dedim ne yapmış zemuszemus

Canlarım ben de Cumartesi günü pakete, koltukaltına ve de faullerime 2.seansımı yapacağım.

1.seansımın etkilendiği kıllarımla son günlerimi yaşarkene szilere bahsedeyim..
Koltuk altım acayip azalmış.. Ara ara boşluklar var ve de zayıflamışlar. Çok mutlu oldum.
Paketim de jiletle aldığım için çok sertti kıllar. Onlar bile acayip yumuşamış...

Cumartesi günü bu yerlerime ilave olarak kollarıma ve bacaklarıma da uygulamak istiyorum ama epilixiri sonuçlarını göremeden bitirmekten çok korkuyorum sizce yeter mi..

slm tuysuzler bıyık bolgeme 3. seansımı bıtırmıs bulunmaktayım solekı
14 ekım
23:00
15 ekım07:00
15:00 sımdılık bu kadar

Back