- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.641
ben durumumu özetlemek istiyorum... tek tek takibe alınıcaz madem ödevimi yapayım hemencecik... kaydirigubbakcemile3
** bikini bölgesi: 5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
2.seans 11Ekim ... maalesef 5 hafta olmuş oldu 2 seans arası...
seans sürem : 30dk... 5 dakika kazanmışım :lepi:
epilatör ve eldiven kullandım... daha az acı hissettim bu arada... gerçi benimcanım çok da tatlı değildir ama en azından afakanlar basmadı ...
miktar : damlalığımın kenarı çatladığı için damlalıkla kullanamıyorum; kenarlardan hep dökülüyor ; kıyamıyorum epilixirime içim acıyor :kedi:,
ben de şişenin tıpasını çıkarıp parmağımı şişe ağzına tıkayıp parmağıma gelen miktarı sürdüm... yani parmağım ıslanacak kadar diyelim... bikini bölgesi için 3-4kez yaptım...
** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü : 5 eylül -1.seans... muhtemel 2.seans tarihim 10 ekim...
bacak bölgesini açıkçası anlayamadım... ayak üstü ve parmakların sonucundan memnunum...
2.seans 10 ekim...ayaklarımın fotosunu çekemedim.. dün istanbul yolculuğum olduğu için şirketten fotoyu kaçırmadım... :kedi: 3.seans öncesi çekerim artık...
bacak deneme bölgemle ilgili net birşey söyleyemiyorum maalesef...
** sağ koltukaltı : 5 eylül - 1seans ... 27 eylül - 2.seans... 2 seans arası 3 hafta...
ilk seans sonrası renkte incelme farkedilir derecede... 2.seans sonrası 8.gündeyim... teeek tüüük çıkmış...
*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...
5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
2 haftada bir aldığımiçin açıkçası etkisini net anlayamadım...sanırım düzenli 6-7 seans sonra söyleyebilirim...
*** dudak üstü 1.seans 10 ekim... aslında lazere gitmem gerekiyordu ama ani istanbul seyahetiçıkınca mecburen iple aldım ve epilixir uyguladım...yanma-kaşıntı ya da sivilcelenme yapmadı...umarım pişman olmam ; deniz hanım lazere devam etmeni önermişti çünkü...
opuyorumnanaktan
bende şu epilixiri denemek istiyorum :gitme:
arkadaşlar bu 2.dağıtım gurubunda yer almam için ne gerekio epilixire çok ama çok ihtiyacım var:)))
Arkadaşlar merhaba.Ben epilixir'i tam 3.seanstır kullanıyorum.Bacak,bikini ve koltukaltımda maalesef bende hiçbir değişiklik olmadı.Hala bir hafta içinde derinin altından belirmeye başlıyorlar ve hiçbir şekilde azalma,seyrelme,dökülme vb...yok.Büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Kullanmadığım şer kalmadı.Epilixir 'in kullanıcı yorumlarını okuduğumda tamam bu demiştim ama maalesef benim kıllarıma hiçbir şey etki etmeyecek demek ki.Tabii ki bu benim bünyemde bu şekilde sonuç vermiş olabilir yine de kullanan arkadaşlarımın moralini bozmak istemem.Sadece sizinle paylaşmak istedim.Yinede devam edeceğim.Umarım ileriki seanslarda daha iyi sonuç alabilirim.Hepinize kılsız günler
c.tesi yada pazar günü 3. seansımı uyguluycam
ama şimdiden şunu söylim acayip incelme var kızlar
siyah ve sert tüylerden eser yok ve daha iki seansta
acayip azalma var 3.seansınımıda yapim ondan sonra
daha azalır :) şimdik biraz yorumlarınızı okim bayadır işlerimden dolayı giremiyordum
merhaba kızlar...pazar günü nihayet bikini bölgem için 3.seansı yaptım...aşağıya detayları yazıyorum... seans saatlerim 13.00 - 21.00- 05.00...pzt sabah uçağım vardı saat 5te kalkmıştım... yoksa kalkamazdım sanırım...ama süper denk geldi... kaydirigubbakcemile3
ben pro üyeyim zaten çenebazım :gitme:
yarasın böcüm... istanbula geldin mi delikafadulden delikafadulden
dün geldim gittim şekerim... iş için...
ama asıl istanbul gezim için sana özelden msj attım az önce...
gördüm böcüm delikafadulden hihoyyyt
yirim seni hihoyyyt
epilixir seans sonuçlarımı bizzat göstereceğim sana kaydirigubbakcemile3
:roflol: süper fikir, şu epilixir denemesi bitince buluşma yapalım
kıllardan kurtulma partisi verelim adına da :lepi:
lakitonun da ifadesini alırsın canım... her bir yerlerine bakarız ; malum yeni iş - yeni ev ; nete giremiyor... bizzat görüp yorumları biz yazarız... kötükedihüso
partiti 10.seans sonrasına organize edelim... :dance: :teytey:
Arkadaşlar hepinizden çook özür diliyorum.
Gerçekten çok yoğundum 2. seansımı yapmaya bir türlü vaktimi ayıramadım, o yüzden gelip yazamamıştım.
Çok şükür dün bugün itibariyle 2. seansım bitmiş durumda.
Bilgilerimi, deneyim ve gözlemlerimi paylaşıyorum dikkat dikkat :))
İlk seansımı 30 Ağustos'ta yapmıştım.
Sırtımın altı, kuyruk sokumunun üstü - göbek ve karın çevresi.
Benim buradaki tüylerim çok ince ve biraz uzun.
Epilasyon çok zor oluyor.
Öncelikle epilatörle almaya başladım ancak kırdığı için şekerli ağdaya geçtim.
Daha sonra dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum gözeneklerimi açmak için.
Ve 8 saat arayla epilixir'i sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Tüyler yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başladı.
İlk başta epilatörle alınan tüyler 2. ve 3. günü uzamaya başlamışlardı.
Ve tekrar etmek istediğim bir noktada: benim uyguladığım bölgedeki tüyler zayıf olduğu için diğer yerlerden daha geç sonuç alacağımı biliyorum.
Buna rağmen aradan 1 ayı geçti yaklaşık 40 günü geçti ilk seansımdan ama tüylerin seyreldiğini gördüm.
Tabiki çok fazla değil ama hala çıkmayan yerler vardı.
Vee dün akşam 2. epilasyonumu yaptım.
Ve bu sefer sir ağdayla.
Çünkü epilatörlede şekerli ağdaylada alınmıyor tüylerim.
Sir ağdayla aldım ve yağını SÜRMEDİM.
Ağdayı iyice temizledim yağını sürmemek için. Çünkü yağ gözenekleri tıkıyor.
Epilixir in etkili olabilmesi içinde gözeneklerin tamamen açık olması gerekiyor biliyoruzki.
Ağda yaptıktan sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum, gözenekler dahada açılsın diye.
Ve bugün itibariyle 8 saat arayla 3 kez sürerek 2. seansımı tamamlamış bulunmaktayım.
Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın :))
Çenem gurbikim ve Deniz Hanım çok özür dilerim ancak yapabildim ve yazabildim.
Biliyordum ihmal etmemeliydim burayı ama çok yoğundum bu aralar ancak gelebildim.
Bundan sonra seans aralarını bu kadar uzatmayacağım :)))
Kızlar kendi yazımdan alıntı yapıyorum. Epilixir geçmişimin görünmesi için :))
Evet 9 Ekimde yapmışım 2. seansımı.
Bugün 13 Ekim. Yani 4 gün oldu..
Şimdilik sadece gene kökünden alınmayan tüyler çıkmaya başladı..
Henüz birşey yok yaniiiopuyorumnanaktan
Yavrum parti fikri süperzemuszemus
Çıplak mı olacağız:roflol:
Hani denediğimiz yerleri gösterme açısındannaniknanik
Bana sakıncası yokta:roflol:
:roflol: öyle de olur nehrim
ama ben şöyle düşündüm 10.seansı hep birlikte yapalım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?