• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Hayırlı olsun çenebazım..

Canım normal ağda ile daha önce de almıştım olmamıştı. Nereme sürdüysem oldu. Ki zaten ağda kullanıyordum. Ben en iyisi yarın uygun saatte Deniz Hanıma bir sorayım. Yüzüme uygulamam lasım...

slm kıl kardeslıgı
9 ekım cuma gecesı bıkını we koltuk altı
02:00 10:00 18:00 ıtıbarı ıle2. seansımı tamamlamıs bulunmaktayım watana mıllete hayırlı ossun epılator kullandım unutmadan

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....
ay varya şu epilimi sürdüğüm yerlerde tüyleri azalmış görmek okadar mutluluk verici bişiki yaaaaaaa....

gurbaa prenses ben dün 3. seansımıda uyguladım sadece dudak üstüne uyguluyorum. bu sefer biraz kaşıntıda oldu. o nedenlemidir bilmiyorum. 1 hafta 10 gün sonra sonuçu daha net anlaşılır. yine belirtirim o zamanda durumu .

yeni epilixir dağıtımını ne zaman yapmayı düşünüyorsun. benim ve aşk böcüğünün ortak arkadaşı olan nursel1de istiyor . oda pembe üyelerden..

günaydın kızlar.....
ay varya şu epilimi sürdüğüm yerlerde tüyleri azalmış görmek okadar mutluluk verici bişiki yaaaaaaa....

günaydın şekercik, aynen canım :lepi:

Var canım. Mailleşmiştik. Saolasınnn..:kedi:

rica ederim tatlım :1hug:

gurbaa prenses ben dün 3. seansımıda uyguladım sadece dudak üstüne uyguluyorum. bu sefer biraz kaşıntıda oldu. o nedenlemidir bilmiyorum. 1 hafta 10 gün sonra sonuçu daha net anlaşılır. yine belirtirim o zamanda durumu .

yeni epilixir dağıtımını ne zaman yapmayı düşünüyorsun. benim ve aşk böcüğünün ortak arkadaşı olan nursel1de istiyor . oda pembe üyelerden..

canım gurbiş buralarda değil bir süre, onun yerine ben ilgileniyorum
daha 2.dağıtım grubuna biraz vakit var canım, bu grubun fikirleri netleşsin iyice ondan sonra
bu arada güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt

selam. benim de bıyıklar çıktı, eskisinden cılız ve aralar kel.. kaş üstümde bi değişiklik yok hala fışkırıyolar :( kolaltıma da sürdüm ama sirle aldığım için azıcık yağdan sora epilixir uygulamıştım bi fark olmadı.. gözenekleri gerçekten tıkıyo demekki yağ, test edilip onaylanmıştır :S

sir ağdayla yapınca yağ sürmeden olmuyo, yapış yapış kalıyo.. şekerli ağdaya talim etcem. artık derim elime gelirse koltuklatı sorunum da ortadan kalkcak :::P

Arkadaşlar merhaba.Ben epilixir'i tam 3.seanstır kullanıyorum.Bacak,bikini ve koltukaltımda maalesef bende hiçbir değişiklik olmadı.Hala bir hafta içinde derinin altından belirmeye başlıyorlar ve hiçbir şekilde azalma,seyrelme,dökülme vb...yok.Büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Kullanmadığım şer kalmadı.Epilixir 'in kullanıcı yorumlarını okuduğumda tamam bu demiştim ama maalesef benim kıllarıma hiçbir şey etki etmeyecek demek ki.Tabii ki bu benim bünyemde bu şekilde sonuç vermiş olabilir yine de kullanan arkadaşlarımın moralini bozmak istemem.Sadece sizinle paylaşmak istedim.Yinede devam edeceğim.Umarım ileriki seanslarda daha iyi sonuç alabilirim.Hepinize kılsız günler

Back