- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.601
bittikten sonra değil miydi yaaa ... bittikten 3 ya da 5gün gibi anlamıştım ben :uhm:
aaa evet canım yaa ,bak ben yanlış okumuşum..
şöyle yazmış aynen;
"Adet sonrasi ucuncu ila besinci gunler alinan killar hormonal acidan cok daha desteksiz oluyor,o donemde yapilan epi sonrasi kullanim etkiyi arttiriyor,fakat her epi bu gunlere denk gelmedigi icin dogal olarak her defasinda ayni etkinlik elde edilemiyor"
kızlar okudunuzmu bilmiyorum ama deniz hanım demişki reglin 3.veya 5.gününe epilasyonu denk getirmek çok faydalıymış kıllar adına.hadi diyelim denk getirdik o günleri ama o dönemdede nasıl yapılirki epilasyon
Merhaba beany, :)
Tesekkur edrim.sen\siz nasilsin\iz?
Adet sonrasi 3.-5.gunler arasi killar daha desteksiz oluyormus ya.peki killarin guclu oldugu zaman araligi ne zaman?reglden hemen onceki donem mi?benim killarimin en yogun ciktigi donem sanki reglin hemen oncesi?fikri veya bilgisi olan var mi?epilasyonumuzu o doneme denk getirmemeye calisirdik..
Arkadaşlar bende regl sonrası 3.-5. günler yumurtlama dönemine yani östrojen hormonunun maksimum olduğu döneme denk geliyor.Hani bi ara birileri bahsetmişti hangi konuda okudum hatırlamıyorum diyodu ki, bir gün varmış tüyler o gün temizlenince bir daha hiç çıkmazmış.Bu yazıyı okuduktan sonra yumurtlama dönemi olabileceğini düşünmüştüm.Bir dahaki tüy temizleme işlemini o güne denk getirmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak..
Ayrıca dolunayda tüylerin temizlenmesininde işe yaradığını söylüyorlar.Dolunayda da östrojen hormonu dah fazla salgılanıyormuş dün bir sitede okudum.
Ben bunların hepsini denedim öyle bi daha çıkmaması yada az çıkması diye bir şey söz konusu değil uyduruyor birileri :sm_confused:
Günaydın arkadaşlar...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
kol altım hala tam olarak çıkmadı,
2 haftayı geçti,bikini bölgemde aynı şeklide,
yani ilk seansta bile çok ama çok farketti ki,
zaten çok az tüyleri olan bir bayanım...
bu hafta sonu kızımın kolaltına 1.seansı yapıcam,
inşallah onda da farkeder...
bakalım,yazarım buraya gelişmeleri...
sevgiler...
günaydın herkeslere...çenebazım ne çok uğraşmışsın... eline sağlık süper olmuş...
öpücüklerimi ayrıca istanbulda görüşürsek bizzat kendim ileteceğim opuyorumnanaktan
bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu bende 3. seansımı uyguluycam heycan yaptım :):)
baktım soru-cevap yazısına 157.sayfada...
adet sonrası 3 ila 5.gün demiş deniz hanım yerimseniben
aaa evet canım yaa ,bak ben yanlış okumuşum..
şöyle yazmış aynen;
"Adet sonrasi ucuncu ila besinci gunler alinan killar hormonal acidan cok daha desteksiz oluyor,o donemde yapilan epi sonrasi kullanim etkiyi arttiriyor,fakat her epi bu gunlere denk gelmedigi icin dogal olarak her defasinda ayni etkinlik elde edilemiyor"
ben dayanamadım aldım ck kısa olanlarıda cımbız ıle temizliyiwerdim amma banyo yapmam gerekıo ondan sebep dustan sona baslıycam 2.seansıma kıslar we bıkını bolgesıne uygulayan arkadaslar sızdede aynımı bılmıyorum ama
benım bıkınının altkısmı (cok ozur dılıyorum baska nasıl anlatabılırdım)yanı dudaklardakı tuyler sararmıs hemde hepsı dıyebılırım usttekı kıllar daha koyu oldugu ıcın farketmemıstım
ılk epılator yaptıgım zman canım cok acımıstı 2.daha kolay oldu ozellıkle sarı olan kısımlarkı en cok onlardan tırsıyordum gurbikim deniz hanım we epilixir hepinize ck tsk ederim numune bitsin bende alacagım
Arkadaşlar hepinizden çook özür diliyorum.
Gerçekten çok yoğundum 2. seansımı yapmaya bir türlü vaktimi ayıramadım, o yüzden gelip yazamamıştım.
Çok şükür dün bugün itibariyle 2. seansım bitmiş durumda.
Bilgilerimi, deneyim ve gözlemlerimi paylaşıyorum dikkat dikkat :))
İlk seansımı 30 Ağustos'ta yapmıştım.
Sırtımın altı, kuyruk sokumunun üstü - göbek ve karın çevresi.
Benim buradaki tüylerim çok ince ve biraz uzun.
Epilasyon çok zor oluyor.
Öncelikle epilatörle almaya başladım ancak kırdığı için şekerli ağdaya geçtim.
Daha sonra dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum gözeneklerimi açmak için.
Ve 8 saat arayla epilixir'i sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Tüyler yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başladı.
İlk başta epilatörle alınan tüyler 2. ve 3. günü uzamaya başlamışlardı.
Ve tekrar etmek istediğim bir noktada: benim uyguladığım bölgedeki tüyler zayıf olduğu için diğer yerlerden daha geç sonuç alacağımı biliyorum.
Buna rağmen aradan 1 ayı geçti yaklaşık 40 günü geçti ilk seansımdan ama tüylerin seyreldiğini gördüm.
Tabiki çok fazla değil ama hala çıkmayan yerler vardı.
Vee dün akşam 2. epilasyonumu yaptım.
Ve bu sefer sir ağdayla.
Çünkü epilatörlede şekerli ağdaylada alınmıyor tüylerim.
Sir ağdayla aldım ve yağını SÜRMEDİM.
Ağdayı iyice temizledim yağını sürmemek için. Çünkü yağ gözenekleri tıkıyor.
Epilixir in etkili olabilmesi içinde gözeneklerin tamamen açık olması gerekiyor biliyoruzki.
Ağda yaptıktan sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum, gözenekler dahada açılsın diye.
Ve bugün itibariyle 8 saat arayla 3 kez sürerek 2. seansımı tamamlamış bulunmaktayım.
Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın :))
Çenem gurbikim ve Deniz Hanım çok özür dilerim ancak yapabildim ve yazabildim.
Biliyordum ihmal etmemeliydim burayı ama çok yoğundum bu aralar ancak gelebildim.
Bundan sonra seans aralarını bu kadar uzatmayacağım :)))
bende aynı şekilde düşünüyorum ,var olan kıllara o günlerde birşey uygulamazsanız(yani kıl azaltıcı vb ) kıllar yine yerinde duracaktır,sadece şu mantıklı geliyor bana,kılları uyaran bazı salgıların salınımı azaldığından daha desteksiz olacağından örneğin epilixir sürüldüğnde etkisi daha fazla olacaktır kıllara.yoksa kıllar durup dururken değişime uğramaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?