Epilixir kullananların paylaşım alanı

biyerlerde okumuştum deniz hanım batıklarada iyi geliyor demişti yanılmıyorsam
ama şu var ;batıklar hem ciltle alakalı hemde kullanılan epilasyon aracıyla..
genelde epilatör kullananlar batıktan çok şikayetçi
batıklar için papaya maskesi tarifi yayınlanmıştı hollyherbs.comda,bi gözat istersen
ben papayanın soyucu etkisinin olduğunu biliyorum,çok kez papayalı maskeler denedim cildi tahriş etmeden soyuyor,ve muhakkak kese yapmakta artı fayda sağlar.
kesinlikle deri üstüne çıkamayan kıllarla oynama,kese ve soyucu maskelerle zamanla deri üstüne çıkacaktır.umarım kurutulursun batık derdinden..

canım inanır mısın hiç epilatör kullandım hep ağda yaptım yada jilet yaptım bikiniye olmuo olmuo genede batık kıl dönmesi var ama son zamanlarda ağdadan sonra limon sürünce bide düsenli ordaki geçmiş batık izi geçirici olduğunu düşündüğüm kremleri kullanınca hiç sivilce çıkmadı orda ama hala batık var maalesef
hiç oynamıom artık orayla düsenli pnza taşınada başladım iiye gidecek ama daha zamanı var en azından 2 ayı izlerin geçmesi açısından
şu epilixiri safi batık için bile alırım o kadar çektim yani bu geçmiş izlerimden utanıorum bikini bölgemden:gitme:

merabalar ben kaç yıldan beri uğraşıyorum tüylerle.ilk önce cimbiz,sonra sir ağda derken iyice mahvettim çenemi.sonra lazer epilasyon yaptırdım çeneme ama etrafındaki tüylerde siyahlaştı iyice.onunu için yüzümün tamamını yaptırdım.yaptırdığı4m sürece iyiyidi ama ordan taşındık ve şimdiki oturduğum yerde lazer yapan biyer yok.ve tüylerim çok kötü şekilde çıktı önceden sadece çenemde vardı şimdi bütün yüzümde oldu.napacam bilemiyorum.epilixiri duydum.herkes memnun galiba ama korkuyorum çünkü epilatör ve ağda kullanmak gerekiyo ya tüylerim eskisi gibi çok sert olursa diye,.açıkcası lazerinde pek bi faydasını göremedim çenemdekileri biraz azalttı ama bu seferde yüzümdeki sarı ince tüyleri siyahlaştırdı.sizce epilixiri kullansam faydasını görürmüyüm.ne olur bana bir cevap yazın kullanıpta kasin sonuç alan varmı yazan olursa çok sevinirim başlayacam ama korkuyorum ilk önce bilenlere danışıyım dedim.bıktım artık bu tüylerden.cevabınızı bekliyorum ona göre başlacağım

Canım ben henüz 2 hafta önce ilk seansını yaptırmış birisiyim. Yani epilixir e gözümle şahit olmadım ama çok okudum ve araştırdım. Güvendim ve inandım. Benim faullerim çok vardı. Lazer e bende gittim. Benim de faullerime giderken iyi geliyordu ama yanaklarımda da siyah kıllar çıkmaya başladı. Yani ben de yüzde lazere hiç memnun kalmadım. Tam iğneliye gitmeyi düşünürken birden epilixir çıktı karşıma. Koltuk altımı azalttığını söyleyebilirim ilk seansıma rağmen. Pakette de küçük küçük boşluklarım var. Bence mucize bu. Başka yerindeki tüylerden de şikayetçiysen dene derim. Lazere 8-10 seansa yüze gitsen 150 tl yi çoktan geçer ben daha mantıklı buldum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :sinifsinif:

teşekkür ederim burcu çok sağol.başka yerimdede tüyler var ama beni en çok rahatsız eden yüzüm.yüzümdeki tüyleri gördükçe hiçbişey yapasım gelmiyor çünkü çok göze batıyor.karşımdaki insanla konuşurken kendimi çok rahatsız hissediyorum onlara yakınlaşamıyorum.güneşte kindimi görmek istemiyorum anlayacağın moralim çok bozuluyor.peki sen yüzünde kulanmadınmı?ayrıca para konusunu geçtim artı lazere sekiz seyans gittim okadar para verdim hiçbişeye yaramadı.param gitseydi ama tüylerimde gitseydi.zaten şimdide parayı düşünmüyorum sadece kesin çözüm olurmu onu merak ediyorum.eğer olmayacaksa boşuna yüzümü dahada mahvetmeyim.çok hayal kırıklığı yaşadım cünkü bu seferde öyle olsun istemiyorum.bioderede öyle diyolardı çıkar çıkmaz aldım ilk önce kremini sürdüm bi faydasını görmedim sonra serumu çıktı onuda kullandım ama oda bi işe yaramadı çok güvenmiştim.buda baya dikkatimi çekti herkes iyi diyo ama korkuyorum işte psikolojim bozuldu.

şimcik merak etttiğim bişey var ben pro üye olursam eğer bu numuneden alabilicekmiyim sevgili arkadaşlarımm yardım edin bana:)))))

canım pro üye olduğunda numune dağıtım grubu için seçilmeye hak kazanıcaksın
ama kaç kişi başvurur bilemediğimden kesin gruba girermisin bilemicem fisfisfis

canım harikasın ellerine sağlık opuyorumnanaktan

ooy senin özrünü yerim ben opuyorumnanaktan
tatlım benim öğretmen gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
canım inşallah hepimiz sonuç alıcaz bakalım hihoyyyt

tamam canım, buraya yazsan da olur a.s.

bunu nerden temin edicem

canım hollyherbs.com dan sipariş verebilirsin a.s.

bu arada benim bikini bölgemde 1 adet beyaz kılım oldu :)

vatana millete hayırlı olsun :roflol:

canım bunu da soralım deniz hanıma :teselli:

canım epilixir kılları incelten azaltan bir ürün, dolayısıyla yüzde de uzun vadede de olsa etki edeceğini düşünüyorum
ben çene altımdaki birkaç tüyde denedim, gerçekten zayıflaştırdığını düşünüyorum
istersen bizim denememizi bekle, istersen sen de dene, ama hiçbir yan etkisinin olmadığını düşünüyorum
zaten tamamen bitkisel, hatta yumuşacıklık veriyor sürdüğün bölgeye
bu yüzden gönül rahatlığıyla deneyebilirsin de bence zararını görmezsin...
bizim kesin sonuç almamız için gerekli zaman henüz geçmedi

Gurbaa ne yapıyo ya, haber var mı ondan merak ettim? düğünü nası geçmiş? ne zaman dönüyo aramıza?

düğünü çok güzel geçmiş canım, gayet memnun mutlu...
ev hanımlığına sarmış durumda :)) herkeslere selamı var, ne zaman döneceği belli değil :1hug:

ben epılasyon kullanıyorum
bıkını bölgesı ıcınde ağda
hatta ağdaya baslayalı 4 ay oluyo :kedi:
2. kez yaptrdım 3. yenı gıttım
ve kadın bana cok azaldığını hatta baya bı şaşırdı
yıllardır ben yapıyorum azalmıyo ama senınkıler bıtcek nerdeyse dıe
bacak k.altı ve byıklarımdakıde cok cansız
hatta bacaklarımın dış tarafında cok az var
bıoder denedım etkılı oldu ama sadece 5 6 kere k.altıma sürdum
kısaca bıtkısel bı ılac kullansam bıtcek gıbı
ama korkuyom guvenemıyorum

Pro üye oldum da geldim.:icecream:
Valla dayanamayacam galiba numune için sipariş verecemkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim çenebaz.peki birşey soracam neden yüzde uzun vadede sonuç oluyor.tüyler sadece zayıflıyormu tamamen bitmiyormu.bide sizin denemeniz ne zaman biter.bide dediğinis yere sipariş versem nezaman sonra gelir kargo ücreti falan nekadar bilgilendirirsen sevinirm.biliyorum çok soru sordum ama yeni öğrendim daha ve çok merak ediyorum.çok çektiğim için bu tüylerden artık tamamen kurtulmak istiyorum

Canım bioder kullandıysan bu daha etkili ondan emin olabilrisin. Hatta onunki bunun yanında etki değildir diye düşünüyorum. Bence denemelisin. Tam da ağdaya başlamışsın. Korkulcak bişey yok. Bitkisel ürün. Kaç kişi ne zamandır kullanıyo bu ürünü..vereliniortak

yüzde biraz daha uzun sürmesinin nedeni yüzdeki tüylerin daha zayıf olması diye biliyorum canım
epilasyonda da öyledir ya...
ama mesela beany arkadaşımızda en hızlı etki yüzde olmuş
canım sipariş verdikten en geç 1 hafta sonra gelir, kargo ücreti de en fazla 6-7 lira olur
istediğin kadar soru sorabilirsin tatlım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ya bilgilerin için ama benim yüzümdekiler zayıf falan değil baya koyu renkteler ve erkek sakalı gibi olmasada sertler.inşallah banada yarar artık son ümidim.senin denemen ne zaman onu bekleyim bari bu kadar bekledim biraz daha beklerim.sizden sonuç alınca sipariş vereyim

dilon peki yüz için kullanan arkadaşların faydasını görmüşlermi

Epilixir’den sonuc almakta etkili faktörler nelerdir ?
Cinsiyet,genetik,hormonal yapı,kullanılan bölge,kıl yoğunluğu,kıl kalınlığı sonucu etkileyen faktörlerdir.
Erkeklerde kıl yapısı genelde kalın olduğu için ve bayanlarda bikini bölgesi ve koltukaltı gibi kılların yine daha kalın olduğu bölgelerde çabuk cevap alınabilmektedir.Yüzdekiler gibi ince kıllar üzerine etkisi daha uzun vadede ortaya çıkabilmektedir.

Bak canım bunu sitesinden buldum.
Orda ayrıntılı bilgi var istersen incele opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…