- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.581
böcüm hollyherbs.com dan sipariş veriliyor...
bitkisel bu, yan etkisi yok
kro mu oldun nanPro üye oldum da geldim.:icecream:
Valla dayanamayacam galiba numune için sipariş verecemkaydirigubbakcemile2
Canım bioder kullandıysan bu daha etkili ondan emin olabilrisin. Hatta onunki bunun yanında etki değildir diye düşünüyorum. Bence denemelisin. Tam da ağdaya başlamışsın. Korkulcak bişey yok. Bitkisel ürün. Kaç kişi ne zamandır kullanıyo bu ürünü..vereliniortak
yüzde biraz daha uzun sürmesinin nedeni yüzdeki tüylerin daha zayıf olması diye biliyorum canım
epilasyonda da öyledir ya...
ama mesela beany arkadaşımızda en hızlı etki yüzde olmuş
canım sipariş verdikten en geç 1 hafta sonra gelir, kargo ücreti de en fazla 6-7 lira olur
istediğin kadar soru sorabilirsin tatlım opuyorumnanaktan
arkadaşlar 6.seansım için epilasyon yapıp 1.uygulamamı bitirdim
cildim kıllardan arınınca ışıkta bakınca gördümki,çok az epilasyon sonrası kırmızılıklar oluştu,demekki artık çok az kıl çıkıyor,birde beyazımsı sarı çok küçük tüycükler gördüm,epilasyon öncesi güzel bir duş aldım iyice keselendim,epilixirimide sürdüm ohhh,bu kez daha pürüzsüzdü cildim...kıl sayısı çok azalmış,kırmızı gözeneklerin sayısından anladım bunu,yarına o kırmızılıklarda gider,bende epilasyon sonrası çok fazla tahriş olmaz zaten ..5 seans sonrası oldukça ilerleme var anlayacağınız,çok mutluyumkaydirigubbakcemile
¤ decemBer ¤;9072629 .!.:dün sabah rüyama bu topik girdi sanırım vicdan azabı çekiyorum..:bbo:
ben daha yeni uygulama fırsatı buldum epilixiri, o da srf buraya yazmak için karnımın alt kısmına denedim. aslında paket bölgeme yapcaktım ama şimdiye kdr bi orama sürekşi jilet uyguladığım için ağdadan korktum jilete devam ettim.. diğer taraflarım da henüz adamakıllı çıkmadı, 1 ay önce almama rağmen. ama bi hata edip deplissimanın setinden çıkan tüy azaltıcı serumunu kullanmıştım sanırım ondan.. burda bi parantez, o üründen memnun kalmadığımı söyleyeyim, 2 haftadır acaip bi şekilde kokuyorum sürekli banyo yapmama rağmen, sanırım gözenekleri tıkadı..
yani benim şimdilik paylaşacak adamakıllı bi epilixir tecrübem yok kusura bakmayın. kurbaya da msj olarak yazmıştım bunu buraya da yazmak istedim ki kaçtım sanmayın nerdeyse hergün kkdayım burayı da okuyorum ama yazcak yüzüm olmadı.:tomato:
sanırım ekim gibi de 2. grup alınacak, eğer benim epilixir uygulamalarımın sonuçları gecikir ve bu bi sorun teşkil etmezse ben hangi grup olursa olsun gözlemlerimi paylaşacağım.. 2. gruba 1.gruptakiler yazmasın gibi bişi olmaz sanırım, neticede biz bu numuneleri gözlemlerimizi yazma karşılığında aldık, ben de bunun karşılığını elimden geldiğimce vermek istiyorum.. yani hala burdayım ve net engelim olmadığı sürece de burdayım demek istedim.
günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm
bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm
ben de yazayım bari ne oldu ne bitti
ben de epilixiri kullanalı tam 8 gün oldu bugün.
epilatörle alıp koltuk altıma uyguladım.
normalde hep ciletle aldığım için tüyler kaç günde çıkar bi fikrim yok.
bugüne kadar görünen bişey yoktu.
ama bugün tek tük cılız bi kaç tüy ucu var sadece..:lepi:
normalde kaç günde çıkar bayanlar bi diyiverin:uhm:
Kızlar ben 30 ağustos'ta yapmıştım epilasyonumu ve seansımı.
Epilatörle aldığım sırada kopan bütün tüylerim çıktı ve uzadı.
Bazı yerlerde ara ara tüylerim başları çıktı. Ama hala yer yer bazı tüylerim hiç ama hiç çıkmadı.
1 hafta sonra epilasyonumu ve seansımı tekrarlayacağım.
Bu arada uyguladığım bölge göbek-karın, kuyruksokumu üstü-sırt altı. Oldukça geniş bir alan.
Şu an için çok memnunum..
günaydın kızlar...
ben dün bikinimi bölgemi inceledim ; size daha iyi bilgi verebilmek için kaydirigubbakcemile3
bugün 10.günüm... tektük çıkan var demiştim dün...ama tabii bebek gibi pürüzsüz değil artık... yani yavaş yavaş çıkmaya başlayacaklar artık...
ama normalde daha fazla çıkmış olmaları gerekiyordu... şu an için gözlemlediğim normalden daha geç çıkardığı... yerimseniben
günaydın yerimseniben
yaa aslında güzel gibi...
benim 11.günüm...çıkan tüy çok az ama uçları yavaş yavaş belli olmaya başladı...
normalde şimdiye daha çok çıkması lazımdı... ama yeni çıkanların durumu ile ilgili birşey ben söyleyemiyorum şimdilik...
sağ koltukaltımda denedim farkı görebilmek için... 7 seans lazer yaptırmıştım ama mayıstan beri ara verip makasla kısaltıyordum...tabii biraz renkleri koyulaşmıştı ama çok az vardı... şimdi uzamışlar var ama çok ince onlar benim alıp epilixir uyguladıklarım mı yoksa göremediğim için alamadıklarım mı onu anlayamıyorum işte :uhm:
ama 1 hafta sonra tam bişi söyleyebilirim...eğer aldıklarım uzamışsa renkte ve kalınlıkta azalma olduğunu kesinlikle söyleyebilirim...
bugün ilk uygulamamı yapalı 18 gün oldu. tüycükler görünmeye başladı.
2 guruba ayırdım. bir kısmı sert bir kısmı ince.
sert olanlar alınmayan yada kırılanlar.
ince olanlar epilixirden sonra incelenler.
cumartesi 2. uygulamamı yapıcam.
heyecanla bekliyorum. kaydirigubbakcemile2
kıslar benim pikini bölgemin çoğunluğu çıktı.
bazıları bariz bir şekilde incecik olmuşlar.renkleri açılmış, çok çok cılızlaşmışlar.hihoyyyt
imkanım olsa da göstertsem -tatlicadiarzu-
bazıları ise eskiye nazaran incelmişler ama yine de siyahlar.
demek ki 2. ve 3. seanslarda iyice incelecekler :lepi:
ıyi geceler herkese...
Ben ilk seansımı 29 ağustos gecesi yapmıştım.
Bugün 18. günüm.Koltukaltına uygulamıştım...
Tüylerin çıkış zamanında birkaç gün oynama oldu.
Normalde,koltukaltımı temizledikten 15 gün sonra,sir ağdayla rahat rahat alınacak duruma geliyorlardı.
15.gün eskiye nazaran birazcuk daha azdı.Bugün 18.gün ve tam olarak alınacak boyutlara ve sıklığa geldiler.
Renklerinde ve boylarında bir değişiklik yok.Biraz daha seyrek gibiler..
Benim koltukaltı kıllarım çok inatçı ve çok kuvvetliler...Sirle bile 1 seneden fazla zamanda azalma ve renklerinde açılma olmuştu.
Bu gece 2. seansımı yapmayı düşünüyorum.Bayramdan sonra alırım dedimdi,rölon kullanamayacağım için ama baya uzadılar,almak durumundayım...Bol bol duş alıcaz artıkın...
Yine epilatörle alıcam..Bakalım bu sefer neler olacak...
Konuyla bağlantılı ama biraz da dışında bir sorum olacak..Bilgisi olanlar yada yaşamış olanlar varsa cevap verirseniz çok mutlu ve mesut olacağım...
Koltukaltımda son 2 seferdir çok kararma oluyor.Tüy olmasada uzaktan bakıldığında çok belirgin bir kararma var,tüy varmış görüntüsü veriyor.
Tamamen aldıktan sonra bile,sanki alınan yer ince bir çizgiyle çizilmiş gibi belirgin oluyor.
Varmıdır bunun bir çaaresi..
Pudra falan sürem işe yararmı?
Teşekkürler ve iyi geceler......
ben 6.seansımı bitirdim,haftaya 7.nin zamanı geliyor:) ben genelde 15 günde bir uygulama yaptığım için çabuk geliyor seans zamanım..
bacak ve bikini bölgem şuan genel olarak bomboş görünüyor ,tek tük siyah kıl var ,onun dışında ışıkta dikkatlice bakıldığında görünen sarı şeftali tüyü gibi kıllar var ,bıyık bölgesinde ise küçük yuvarlak boşluklar var ,özellikle yan kısımlarında oldu bu,bıyık kılların ince ama siah renkte idiler,şimdi kahverengileşmiş ve dahada incelmiş,çok yakından bakınca anlaşılıyor yani.
koltuk altı bölgem ilk seanslar çok iyi etkilenmişti,son seansımda terleme şikayetim sebebiyle olmalıki su ile temastan bu bölgemdeki kıllar çok etkilenmemişti ,şuan tek tük kıl çıktı kolatımda ,kolaltı ve bikini bacak bölgesine göre daha geç uzadığından biraz beklemem gerekiyor son seansımdan sonraki etkisini anlamam için.kısaca bacak+bikini ve bıyık bölgem harika ilerliyor kıllardan arınma adına..gittikçe tüycüklerin sayısının arttığını ve yer yerde boşlukların olduğunu görüyorum.
selamlar ... ben ilk oalrak ellerimin üzerindeki tüylerde denedim .. renkleri siyaha yakın ve yoğunlardı..rahatsız edici yani..sürekli alırdım..3-4 günde çıkarlardı.ilk çıkma görüntüsü berabttı zaten... alalı 8 gün oldu bugün ..çıkan tüyler kırarak aldıklarım ayda alamadıklarımdı..daha ilk seansta memnun kaldım..
yüzüme denicem regl min bitmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile5
slm tuysuzler ben ılk seansımı bıyıklarıma yapmıstım 2.9.da 2. seansım gemedı henuz bıyıklarımın kenarlarındakıler hafıften cıktı dun aksamda yazdım bikini bolgesini we koltukaltını altım epilator ile oncesindede spreyi kullandım bende pek etki gostermedi(sprey) tereddutle sıktım belkide ondan sabah 5 oglen 1 aksam9 ıtıbarı ıle ılk sensımı bitirdim bugun bikini bolgesine su degdirmedim koltukoaltımada sprey weya rollon kullanmadım
simdi denekler bu bikini bolgesini kac gun kuru tutacaktık we koltuk altına ne kadar rollon surmeyecektik bi yazıwerin plskaydirigubbakcemile
¤ decemBer ¤;9224512 .!.:selam memleketimin buram buram anadolu kokan kıllı bacıları-tatlicadiarzu-
deneyimlerimi aktarmaya devam ediyorum.
ben kaşlarıma ve mıyıklarıma uyguladım, bikaç gün önce 1. seansı tamamladım.
kaşlarım gür ve siyah olduğu için özellikle kaşlarımda bi gelişme bekliyorum laaaakin herzamanki gibi 2 günde hemen baş gösterdi zatlar. sanırsam, ne kadar siyah olursa olsun neticede yüz tüyü kaşlar, bi kolaltı gibi kökleri siyah değil neticede.
ama umudumuzu yitirmiyoruz gelecek seanslara bakıyoruz.
Herkese günaydınlar,
evet dün gece saat 11'de ilk seansımı yaptım kol altım için,
sabah 7 de ikinci seansı yaptım,yanıma aldım öğleden sonra 3'de de
3.ve son seansı yapacağım...
hissedilmeyecek kadar az bir yanma oldu ama
birşey sormak istiyorum,normalde 1 damla avuç içi kadar bölüme yetiyor yazıyor ama
çok çabuk kuruyan ya da uçan bir madde,bunun püf noktası varsa,
ban da söyleyin hanımlar...
bu arada hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum..
sevgiler...
ben de herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...bayram nedeniyle nete giremedim :)
ben 5 eylülde yapmıştım ilk seansımı... 3.haftamdayım... bikini bölgesi artık çıktı ama alınmak için henüz kısalar...genelde 3-4 haftadır benim epilasyon sürem... hiççıkmayan yerler var... dokununca da pürüzsüz... sanırım çıkmayacaklar... ama bu kısımlar çok fazla değil ve çok da büyük değil...
bacaklarımda belli bir bölgeye uygulamıştım ama diğerleri de tam çıkmadığı için fark var mı anlayamıyorum...
ayak parmaklarımda çok az çıkmıştı... onlardan başka çıkan yok...
21 eylülde alın ve çene bölgem için 2.seansımı uyguladım... çene bölgemde çok fazla çıkmamıştı ama alnımdakileri alınca çene bölgemi de aldım...
sağ koltukaltımda çıkan tüylerin rengi gerçekten açılmış... solla kıyasladığımda :)
solda denememiştim... ama hala tereddütteyim sola da denesem mi yoksa son bir lazer seansına mı gitsem diye... gerçi o son lazer seansına gidebilmek için 2 filan ay beklemem lazım maalesef...
belki bir ara denerim :)
bugün 16. günüm.
koltukaltıma uygulamıştım.
sadece kolumdakilere benzer ince tüyler cıktı.
onlar da çok az.
yani epilasyon yapmam lazım ama cok az oldukları için beklemek de istiyorum :uhm:
en fazla 3 hafta beklemeliymişiz sanırım diğer seans için.
hadi hayırlısı..
merhaba ikinci seansımı arefe günü cumartesi yaptım arkadaşlar çok belli olmuyodu tüyler ama bayram temizliği açısından yani bu sefer hem kaş hem bıyık bolgeme uyguladım su anda kokten kopmayan tuyler hafıf cıkmaya basladı ama renklerı daha acık bellı belırsız yanı ayrıca ılk seansımda cenemede yapmıstım halen cıkmadılar cok guzel gıdıyor su anda durum
kızlar artık gündüzleri kkya giremediğimden akşamdan akşama mesajlarınıza bakıyorum, gittiğimizi düşünmeyin...
hep burdayız ve her değişimi paylaşıcaz sizinle...
malesef işyerimde internet filtrelendi, çoğu siteye erişimimiz de engellendi
ama akşamları burdayım, ayrıca gurbaa giderken topiği bana emanet etmişti
deniz hanıma veya bana sorunuz olursa her türlü ilgilenmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
bayramda malum yoğunluk vardı, şimdi tam gaz devam
bendeki gelişmelere gelince dün yazmıştım gerçi ama olsun
dün 2. seansımı bitirdim bikiniye, inanın 2 seansta bile azalma ve incelme gözlemleniyor, ben çok ümitliyim epilixirden
bu haftasonu da bacaklara 2.seansı uygulıcam, daha tam çıkmadılar ama 3 haftayı geçirmemek için, benim zaten geç çıkardı o yüzden tam çıkmasını beklememem lazım yerimseniben
¤ decemBer ¤;9282447 .!.:meraba. ben geçen hafta bıyıklara ve kaşlara yaptıydım. kaşlar pörtlediydi bikaç gün önce, dün akşam inceledim bıyıklar da normal haftalık akışında seyrediyo:ecrin_bebek: hiç bi değişiklik yok.
günaydııın opuyorumnanaktan
benim bugün 21.günüm...1. seans sonrası yani...
ayak parmağımdakilerin çok azı çıkmıştı ... hatta sadece baş ve işaret parmağımda çıktılar... uzadılar da... sanırım diğerleri çıkmayacak sırnaşık şey
bikini bölgemi de dikkatlice inceledim... 1 hafta sonra 2. seansı uygulayacağım... ama hiç çıkmayan yerler var...özellikle tam kasığım olduğu yerde daha çok çıkmayan tüy-kıl...
sağ koltuklatımdakiler çıkmış... artık kesin olarak anlayabiliyorum ve gerçekten renkleri diğer koltukaltıma göre açık... onlar için 2. seansı yarın yapacağım... kaydirigubbakcemile2
bacağımdaki deneme bölgelerimin resmini çekicektim farkı anlayalım diye ama diğer bölgelerde de tam çıkmayanlar var... o yüzden biraz daha beklemek istiyorum...
haftaya çirkin ayaklarımın 1.seans ve 2.seans öncesi fotolarını koyucam... :kedi:
ayın 18 inde yapmıştım pikkkini bölgeme :kedi:
daha tıkk yok kendilerinden
zaten çok kısa sürdü bu sefer epilasyonum
giderek rahatlıyorum çok şükür
Selam arkidişler..
Bugün koltukaltı 2. seansımın 8. günü..
Oldukça seyrekler,çıkmayan yerler mevcut şuanda..
Çıkanlar tüylerin boyutları farklı..
Kimisi 1mm,kimisi daha uzun..
Ve sanki yumuşamışlar..Yumuşak yumuşak çıkıyorlar:)
Bakalım 1 hafta sonra ne alemde olacağım...
Merhaba kızlar...
Dün itibari ile bende katıldım aranıza.ılk seansımı dün epilixirim elime geçer geçmez uyguladım. Az önce 4.kez sürdüm epilixiri. Ne olur ne olmaz dedim. Tamamen bitsin de ben 10 kez de sürerim..
Çok merak ediyorum.. Yani 1. seansta etki mi gösterecek hemen inanamıyorum. Paketime hep jilet vurduğum için ağlaya ağlaya yaptım epilasyon ve ağdayı karışık. Öldüm ama inşallah değer. Yoksa çok üzülürüm bu çektiğim sıkıntıya.
Ben de sizlerle tüm kıldan ve tüyden bilgilerimi paylaşmak üzere şimdilik hoşçakalın diyorummmm...
Ben de gelişmelerimi sizinle paylaşacağım artık. Siz 2. seansını yapan arkadaşlar benim daha ilk seansımın ilk günü ben ne yapayım yazık değil mi..çatlayacam valla çok merak ediyorum..zemuszemus
Günaydın bayanlar,
evet epilixirin 1.seansını yapalı 1 hafta oldu,
daha çok erken birşeyler söylemek için,
benim hem az,hemde geç çıkar zaten ama
cildi yumuşak ve pürüzsüz yaptığını söyleyebilirim.
şimdilik bu kadar canlar...
selam kılkardeşler,
bugün seansımın 19. günü.. ben sadece alt bacak ve ayak baş parmağımın üstüne uygulamıştım.. ayak parmağımdakiler hemen çıktı.. ya etki etmedi ya da epilatör kırdı. ama hepsini kırdığını sanmıyorum. Bacaklarımda da epilatörün kırdıkları dışın dakiler uç verdi ama daha ağdayla alınacak kıvama gelmediler...
Kızlar ben ilk seansımı göbek ve etrafı (karın) - sır altı kuyruk sokumu üstüne yapmış bulunmaktayım.
30 ağustosta.
Neredeyse 1 ay oldu çoğu tüyüm tamamen çıktı. Ama hala çıkmayan bölgelerim var.
Şöyle tarif edeyim sanki seyrek gibi görünüyorlar.
2. seansımı bugün yada yarın yapmayı planlıyorum.
merhaba kızlar bende 2. seansım sonrası gelişmeleri yazim
öncelikle bikini ve koltukaltı bölgelerine uygulamıştım
acayip bir şekilde incelen kıl yapısı var
artık özellikle bikini bölgesine ağda yapmak benim
için cocuk oyuncagı haline geldi ve cok pürüzsüz yaptı cildimi
bebek gibiyim resmen kolaltım cıktıgı zaman resimini cekiceğim
ince cılız tüylerimin şuadada bana 2 seans daha yetecek kadar epilixir var
onlarda bitsin hemen siprarişimi vericem
ben dahil ablam ve arkadaşımda alıcak
merhaba kızlar,
bende pazar günü bacağıma 7.seansımı yaptım,ama çok az kıl vardı ,normalde kimse okadar kıl için epilasyon yapmaz ama daha öncede söylediğim gibi seans aralarımı belli aralıklarda yapmak istiyorum .
bikini ve koltuk altıma yapmadım daha.
çiğdem regl döneminde hormonlar hızlı çalışıyor,sanıyorum androjen hormonlarıda fazla salgılanıyor ve kıllar androjen hormonuna duyarlıdır,o dönemde onun için regl zamanı kıllar uzuyor olmalı.
reglin 5.günü epilasyon yapmak kıllardan kurtulmada iyi bizamanlamaymış,yani epilasyon için ama sebebini bende unuttum şimdi ,böyle bi şey duymuştum,araştırınca yazarım buraya.bence sorun değil regl olman,epilixir etkisini gösterecektir yine.
Merhaba arkadaşlar..
Benim de ilk seansıma yarın 1 hafta olacak.
Bikini bölgeme, koltuk altıma, göbeğime ve faullerime uyguladım.
Faullerim çıkmaya başladı.
Bikini bölgemde henüz bişey yok. Koltuk altım ve göbeğimde de. Henüz erken belki ama yine de yazayım dedim..
Sabırsızlanıyorum etkileri kendimde görmek için opuyorumnanaktan
seamlar 18 eylül de yazmışım.. o zamandan sonra tek tük çıkanları da aldım ama tekrar epilixir sürmedim..şuanda tek tük var göze bile batmıyolar.. bu kadar çabuk sonuç alabileceğimi ummuyodum sevindim :lepi:
denemem gereken daha çok bölge var da hep üşengeçliğim yüzünden kalıyo..yapıcam inşallah kısa zamanda :lepi:
dip not belirteyim ; normalde 4-5 gün hemen çirkin şekilde çıkarlardı...
hayırlı akşamlar arkadaşlar.bende epilixir kullanıyorum.koltulaltıma 3.seansı yapacam yarın.bayağı boşluklar var seyrekleşmiş iyice.bikini bölgemde çok kolay alındı 2.seansı yaptım sanırım yumuşak çıktılar.bıyıklarımdada 5 seans olmuştur.artık çok kolay alınıyor boşluklarvar. iyice çıkana kadarbekliyorum farkı görmekiçin görüyorumda boşlukları incelmeyi vede kolay alınması.çok iii gidiyor
ben durumumu özetlemek istiyorum... tek tek takibe alınıcaz madem ödevimi yapayım hemencecik... kaydirigubbakcemile3
** bikini bölgesi: 5 eylül - 1seans ... 2. seans haftasonuna kaldı maalesef yani 5 hafta sonra olmuş olacak... :kedi:
** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü : 5 eylül -1.seans... muhtemel 2.seans tarihim 10 ekim...
bacak bölgesini açıkçası anlayamadım... ayak üstü ve parmakların sonucundan memnunum...
** sağ koltukaltı : 5 eylül - 1seans ... 27 eylül - 2.seans... 2 seans arası 3 hafta...
ilk seans sonrası renkte incelme farkedilir derecede... 2.seans sonrası 8.gündeyim... teeek tüüük çıkmış...
*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...
5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
2 haftada bir aldığımiçin açıkçası etkisini net anlayamadım...sanırım düzenli 6-7 seans sonra söyleyebilirim...
opuyorumnanaktan
geldim geldiiimmmm..
işlerimin yoğunlugundan çok sık takip edemiorum burayı...
hoş ağdayıda epilatörle yapamdgm için epilimi süremedim...
uyguladgm iki seansın sonucunu belimde ve bikini bölgemde gördüm..
belimde ciddi anlamda azalma mevcut...
ama bikini bölgem için aynı şeyi söyleyemicem...
o yönden talihsizim yani..
ama şu güzelliğide varki eskiye oranla tüylerde jilet etkisinden çok tamamen bi incelme farkediorum..
uzun seanslardan sonra onunda azalıcandan eminim...
ben ilk seansımı 26 eylülde uyguladım ve hala beklemekteyim sir ağdayla temizledim bakalım zaman neyi gösterecek
Gurbik hanımın emrine munhasır cevaplamadığım sorularımı cevaplıyorum efenim.
Yaklaşık 1 ay evvel ilk seansım sonrası 1 ay geçti ve ben bacaklarımda uygulamıştım.Şuan çıkan tüylerim bariz incelme görebiliyorum.Özellikle diz kapak üstlerindeki kılların yoğunluğu azalmış gibi.
Ben önce bıyıklarım için uygulayacaktım ama sürpriz oldu banada epilasyona başladım,şu an sadece bacaklarımı için Epilixire sakladım.
2.seansım için daha erken diye düşünüyorum çünkü tamamının çıkmasını bekliyorum.Bu arada kılların çıkışınıda zorluyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Bakalım inşallah tam kılsız ve tüysüz bir hatun olacağım:1ninca:
bıyık bölgeme ben tam 3 seans uyguladım,en hızlı sonuç aldığım diğer bölgelerden birisidir bu bölgemde
uyuz düşmüş gibi boşluklar oluştu ve tüylerim çok inceldi.
slm denekler ben bıyık bolgeme 2 seans uyguladım
2 eylul 23 eylul
fark warmı dersenız ewt bayagı war dudak ustlerdekı tuylerın rengı acıldı we seyreldı dudak kenarlarındıkıler hala ınat edıyolar
bıkını we koltuk altına da uyguladım 1 seans
11 eylul epılator ıle tuylerı alırken kırıldı sanırım bolge bolge uzayanlar oldu dıgerlerı yenı cıkmaya baslıo farkı daha anlamadım seans 3 hafta aralıklarla yapılıodu ama benım bıkını bolgem tamamıyla cıkmayacak sanırım
koltık altındakılerde fark war ıncelmısler gozle gorunur bır bıcımde sımcılık bu kaddar
selamlarrrr
çenebaz ne desen haklısın ama kızımın sağlık sorunlarından dolayı topiği ilgisiz bıraktım ama hemen yazıyorummmm
ilk seans:30 ağustos
ikinci seans:14 eylül
üçüncü seans:29 eylül
uyguladığım bölge:bacaklar
ne kadar kullandım:5-6 damla
hangi yöntemi kullanıyorum:epilatör
sonuçlar:bacaklarımdaki kıl çıkma süresi çok fazla uzadı
normalde 4-5 günde minik pıtırcıklkarım görünmeye başlardı bu süre 13 güne indi kılarımın rengide çok açıldı
epiliksirin gücüne zaten inanıyordum beni haklı çıkardı
Günaydın bayanlar...
gelişmeler mutlu edici,
gerçekten tüylerin çıkma süresi uzadı,
koltuk altına ilk seansımı yapmıştım...
2 hafta oldu yeni yeni çıkmaya başladı,
zaten çok azdı,ama bakalım daha da azalmış mı,
biraz uzasın göreceğiz...
benim tüylerim zaten cılız olduğu için,
daha çabuk sonuç bekliyorum ben,
tabi ilk seansta fazla da umutlanmamak lazım...
hadi bakalım,güzel sonuçları dört gözle bekliyoruz...
sevgiler...
çenem özür dilerim ama 3 seansı yapmayınca yazmadım ....ıkıncı seansımı 19 eylulde yapmıstım anca anca cıkmaya basladı daha o yuzden ucuncuyu yapmadım henuz kıllarım acık renkte cıkıyolar kaslarımda aynı sekılde yanı su ana ıcın cok memunum ucuncuyu yapınca yazarım sonuclarını sıze arkadaslar haftaya dusunuyorum
MERHABA GURBAA PRENSES BEN DAHA 2. SEANSI UYGULADIM
- ne zaman uyguladiniz (tarih): 17.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız: SU
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız:BIYIK
- tüyler kaç gün sonra çıktı: SANKı HENÜZ BıR FAYDA YOK.
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu?
UYGULADIKÇA YAZIYORUM ZATEN
ya bide pek fazla yüz için kullanan yok acaba yüz için faydalı değilmi
teşekkür ederim canım ya bilgilerin için ama benim yüzümdekiler zayıf falan değil baya koyu renkteler ve erkek sakalı gibi olmasada sertler.inşallah banada yarar artık son ümidim.senin denemen ne zaman onu bekleyim bari bu kadar bekledim biraz daha beklerim.sizden sonuç alınca sipariş vereyim
Ben yüüzme bir kez uyguladım sivilceler fırladı.. Pütür pütür oldu yüzüm 2 hafta oldu hala geçmedi. Yapacak bişey yok artıkın...Sanırım normal böyle bir etki.. Değil mi Çenebaz..
yok ben değildim o kuzenimdi yüz bölgesine uygulayan
ama kuzenimin kılları çok sık ve kalındı
valla en çok yüz bölgesine iyi geldiğini söylüyor kendisi.
Epilixir’den sonuc almakta etkili faktörler nelerdir ?
Cinsiyet,genetik,hormonal yapı,kullanılan bölge,kıl yoğunluğu,kıl kalınlığı sonucu etkileyen faktörlerdir.
Erkeklerde kıl yapısı genelde kalın olduğu için ve bayanlarda bikini bölgesi ve koltukaltı gibi kılların yine daha kalın olduğu bölgelerde çabuk cevap alınabilmektedir.Yüzdekiler gibi ince kıllar üzerine etkisi daha uzun vadede ortaya çıkabilmektedir.
Bak canım bunu sitesinden buldum.
Orda ayrıntılı bilgi var istersen incele opuyorumnanaktan
canım herkes en dertli bölgesinde deniyor, demek yüzden dertli çok yok aramızda
ama dediğim gibi çene ve bıyık için kullananlar var ve etki görüyorlar...
benim denemem 2 seans oldu canım ve 2 seansta uyguladığım çok küçük bölgedeki canlı tüyler cansızlaştı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim...
allah allah fisfisfis bende sivilcelenme falan olmadı, aksine yaradı cildime
canım acaba alma yöntemin mi sivilce yaptı ki
daha önceden alıyor muydun ve sivilce çıkıyor muydu :uhm:
yine mi karıştırdım :tomato: kaydirigubbakcemile3
slm tuzsuzler benım bıkını we koltuk altım ıcın dun 2. seansı yapmam gerekıodu koltuk altım alınacak kıwama geldı ama bıkını bolgesı tam cıkmadı ben sımdı alayımmı yoksa 1 hafta daa beklıyeyım mı acep bılgısı olan benı aydınlatsın lutfen....
kaç hafta oldu canım ?
normalde 3 hafta iyi bir süre ama benim 3.haftada alınacak durumda değildi...4. hafta iyiydi ama regl oldum... mecburen bu haftasonu 5.haftaya kaldım...
kızlar okudunuzmu bilmiyorum ama deniz hanım demişki reglin 3.veya 5.gününe epilasyonu denk getirmek çok faydalıymış kıllar adına.hadi diyelim denk getirdik o günleri ama o dönemdede nasıl yapılirki epilasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?