cevap geldi arkadaşlar........
sorularım şöyleydi;
-soru1:kıllarımız ayva tüyü haline gelince 4-5 ayda bir epilixir uygulamak yeterli demiştinizya bu kullanım ömür boyumu yoksa belli süreliğinemi?bu en çok merak edilen soru ?
-cevap:Varolan killarin seffaflasmasi,incelmesi icin sure veebiliyorum,en gec uc-bes seansa bu etkileri gorulmeli diyorum,tum vucut bolgelerinde olmasa bile belli bolgelerde en azindan..Ama inceldi bebek ytuyu haline donustuler daha ne kadar sure bebek tuyu seklinde devam edecekler buna cevap vermem imkansiz su an.Ben ki bir yil var bebek tuyleri ile yasiyorum,cok genis alanlarim tamamen bosalmis,bebek tuyu bile cikmaz durumda ama bu yine de tamamen bitti demek degil..Epilixir kil kokune etkiyor ve kil uretimini eriletiyor,bu artik su goturmez bir gercek,bu durumda beklenen tabii ki bebek tuylerinin bile kalmamasi,iste bu noktaya ne zaman ulasilir,kac senas kac yildir bilemem.iki yillik ilacin duzenli kullanilan bir-birbucuk yilinda bu noktaya geldim,devam ediyorum bakalim ne zaman son noktayi koyacagiz,benden eski kullanan da yok,o zaman bekleyecegiz..Dedim ya,hep tamamen bitecek cevabi bekleniyor gibi hissediyorum ve israrla vermiyorum,o gun gelirse zaten hair growth inhibitor yada kil gelisimi durdurucu demeyecegiz,o zaman permanent hair removal diyecegiz.
-soru2: en çok etki beklenen bölge bikini bölgesi ya,ben en çok bacak ve bıyık bölgemde etki gördüm,ilk seanslarda bikini ve koltuk altıda iyi gidiyordu ama son seanslarımda farkediyorumki bikini bölgem aynı syrediyor gibi ,koltuk altım için şikayet etmem çok doğru değil çünki su ile temas olmaması gerektiğini biliyorum ve bende terleme bi sorun teşkil ediyor malesef.neden bikini bölgemde etkide bi yavaşlama oldu acaba ,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda .
-cevap:Bikini bolgendeki duraganlik cok normal,cok kiside oldu bu,bende de dahil..Sebebi konusunda pek cok hipotezim var,iki adte donemi arasi dalgalanan hormonlarin kil gelisimine arttirici azaltici etkisi en kuvvetli hipotez..Adet sonrasi ucuncu ila besinci gunler alinan killar hormonal acidan cok daha desteksiz oluyor,o donemde yapilan epi sonrasi kullanim etkiyi arttiriyor,fakat her epi bu gunlere denk gelmedigi icin dogal olarak her defasinda ayni etkinlik elde edilemiyor.Hatta bazen hormona profilin kili gucelndirdigi doneme denk gelen epi sonrasi hic etki etmeyebilir bile,cunki altta kili destekleyen icsel bir faktor varken distan yapilan her mudahale cok daa zayif kalir,icerfaktor her zaman dominanttir,epilixir onun karsisinda asif kalinca etkisiz bile diyebiliriz.en kuvvetli tezimbu ama kesin bisey soylemek yine de mumkun degil.Tek soyleyecegim bu seni yaniltmasin,duragan donemleri geriye donus olarak algilama,cikan killari elinle cektigin zaman bile epk cogunun kolayca geldiklerini gorebilirsin,koksuz ama uzayan killar diyorum ben bunlara,nasil oluyorsa deme bilmiyorum ama koksuz geliyorlar fakat uzuyorlar da,onlar gidiyor canim..Bendeki durum bes aylik episiz donem sonrasi yeni cikamaya baslayan kucuk kizlarin olur ya,o durumda,en cok 1-2 mm kadar uzunlukta kumralimsi sari tuyler seklinde..Onlar bile elile cektigimde geliyor ya dokunmuyorum..
-soru3:bikaç kişi 3-5 seans epilixir kullandıkları halde hiç etkilenmediklerini yazmışlar,etki süresi kişiden kişiye değişirmi yoksa herkes ilk kullanımda benim gibi bi etki görmelimiydi .
-cevap:Evet haklisin,u cseansi gecmis,bes seansi gecms hala degisiklik gormemis kisiler olabiliyor,epilixir sayfasina yeni yorum eklendi,tipik bir ornek,iste zaten kesin cumleler kurmayi engelleyen de bu bu iste,kisiden kisiye lafi cok yuvarlak,kurtulus lafi gibi geliyor kulaga,kullanmayi da sevmiyrum ama ek gercek bu..neden uc bes seans etki etmesin de altincida yedincide birden azalam yapsin,kisisel farkliliktan baska aciklamasi yok..bunu yaninda uc gun oldu yuregimi kabartti bir mail aldim ki daha tek seans yapmis,ikinci seansimi gecti dort hafta oldu ama alacak kil yok,neyi alip neye sureyim diyor,nolur bir daha cikmayacakarini soyleyin diyor :) diyemedim tabii ama cok cok coook hizli sonuc alanlar da var iste...
evet arkadaşlar ençok merak edilen sorularımıza yanıt geldi,sizler ne düşünüyorsunuz?