• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

bittikten sonra değil miydi yaaa ... bittikten 3 ya da 5gün gibi anlamıştım ben :uhm:

aaa evet canım yaa ,bak ben yanlış okumuşum..
şöyle yazmış aynen;
"Adet sonrasi ucuncu ila besinci gunler alinan killar hormonal acidan cok daha desteksiz oluyor,o donemde yapilan epi sonrasi kullanim etkiyi arttiriyor,fakat her epi bu gunlere denk gelmedigi icin dogal olarak her defasinda ayni etkinlik elde edilemiyor"

ben dayanamadım aldım ck kısa olanlarıda cımbız ıle temizliyiwerdim amma banyo yapmam gerekıo ondan sebep dustan sona baslıycam 2.seansıma kıslar we bıkını bolgesıne uygulayan arkadaslar sızdede aynımı bılmıyorum ama
benım bıkınının altkısmı (cok ozur dılıyorum baska nasıl anlatabılırdım)yanı dudaklardakı tuyler sararmıs hemde hepsı dıyebılırım usttekı kıllar daha koyu oldugu ıcın farketmemıstım
ılk epılator yaptıgım zman canım cok acımıstı 2.daha kolay oldu ozellıkle sarı olan kısımlarkı en cok onlardan tırsıyordum gurbikim deniz hanım we epilixir hepinize ck tsk ederim numune bitsin bende alacagım

şöyle yazmış aynen;
"Adet sonrasi ucuncu ila besinci gunler alinan killar hormonal acidan cok daha desteksiz oluyor,o donemde yapilan epi sonrasi kullanim etkiyi arttiriyor,fakat her epi bu gunlere denk gelmedigi icin dogal olarak her defasinda ayni etkinlik elde edilemiyor"

Merhaba beany, :)
Tesekkur edrim.sen\siz nasilsin\iz?

Adet sonrasi 3.-5.gunler arasi killar daha desteksiz oluyormus ya.peki killarin guclu oldugu zaman araligi ne zaman?reglden hemen onceki donem mi?benim killarimin en yogun ciktigi donem sanki reglin hemen oncesi?fikri veya bilgisi olan var mi?epilasyonumuzu o doneme denk getirmemeye calisirdik..

benimk bildigim adet donemınde hormonlar daha hızlı calıstıgı ıcın kıl uzaması daha cabuk oluyo

kızlar okudunuzmu bilmiyorum ama deniz hanım demişki reglin 3.veya 5.gününe epilasyonu denk getirmek çok faydalıymış kıllar adına.hadi diyelim denk getirdik o günleri ama o dönemdede nasıl yapılirki epilasyon:(

bişey sorucam bu ürünü sadece internet üzerinden mi alabiliyoruz yorumlar çok güzel ben bütün sayfaları okuyamadım gerçekten etkilimi yani inanamıyorum kaydirigubbakcemile3 hangi açıdan yapılabilirmi

canim evet sadece netten alabiliorsun ama gercekten etkilimi inaniorum ben yada inanmak istiorum desemzemuszemus bakalim artik ben sali günü siparis vercem etkisinig röcemiii i dont know al ve dene anca öle bilirsin:D

Arkadaşlar hepinizden çook özür diliyorum.
Gerçekten çok yoğundum 2. seansımı yapmaya bir türlü vaktimi ayıramadım, o yüzden gelip yazamamıştım.

Çok şükür dün bugün itibariyle 2. seansım bitmiş durumda.
Bilgilerimi, deneyim ve gözlemlerimi paylaşıyorum dikkat dikkat :))

ılk seansımı 30 Ağustos'ta yapmıştım.
Sırtımın altı, kuyruk sokumunun üstü - göbek ve karın çevresi.
Benim buradaki tüylerim çok ince ve biraz uzun.
Epilasyon çok zor oluyor.

Öncelikle epilatörle almaya başladım ancak kırdığı için şekerli ağdaya geçtim.
Daha sonra dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum gözeneklerimi açmak için.
Ve 8 saat arayla epilixir'i sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Tüyler yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başladı.
ılk başta epilatörle alınan tüyler 2. ve 3. günü uzamaya başlamışlardı.

Ve tekrar etmek istediğim bir noktada: benim uyguladığım bölgedeki tüyler zayıf olduğu için diğer yerlerden daha geç sonuç alacağımı biliyorum.

Buna rağmen aradan 1 ayı geçti yaklaşık 40 günü geçti ilk seansımdan ama tüylerin seyreldiğini gördüm.
Tabiki çok fazla değil ama hala çıkmayan yerler vardı.

Vee dün akşam 2. epilasyonumu yaptım.
Ve bu sefer sir ağdayla.

Çünkü epilatörlede şekerli ağdaylada alınmıyor tüylerim.
Sir ağdayla aldım ve yağını SÜRMEDıM.
Ağdayı iyice temizledim yağını sürmemek için. Çünkü yağ gözenekleri tıkıyor.
Epilixir in etkili olabilmesi içinde gözeneklerin tamamen açık olması gerekiyor biliyoruzki.
Ağda yaptıktan sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum, gözenekler dahada açılsın diye.
Ve bugün itibariyle 8 saat arayla 3 kez sürerek 2. seansımı tamamlamış bulunmaktayım.

Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın :))

Çenem gurbikim ve Deniz Hanım çok özür dilerim ancak yapabildim ve yazabildim.
Biliyordum ihmal etmemeliydim burayı ama çok yoğundum bu aralar ancak gelebildim.

Bundan sonra seans aralarını bu kadar uzatmayacağım :)))

Merhaba beany, :)
Tesekkur edrim.sen\siz nasilsin\iz?

Adet sonrasi 3.-5.gunler arasi killar daha desteksiz oluyormus ya.peki killarin guclu oldugu zaman araligi ne zaman?reglden hemen onceki donem mi?benim killarimin en yogun ciktigi donem sanki reglin hemen oncesi?fikri veya bilgisi olan var mi?epilasyonumuzu o doneme denk getirmemeye calisirdik..

teşekkür ederim puha bende iyiyim canım,sağol...
kılların güçlü olduğu dönem bana görede regle yakın günler,bunu zaten çoğumuz gözlemlemişizdir ,regle 3-5 gün kala eskiye oranla daha hızlı uzamaya başlar
regl sonrası 3.-5.gün kılların desteksiz kalması salınan hormonlarla ilgili yine,yani o günlerde demekki kılları uyaran bazı hormonlar az salgılanıyor,onun için epilasyonun bu gnlere denk getirlmesi kıl azaltıcı kullandığında bi avantaj sağlıyordur.daha az şeyle savaşmış oluyorsun sonuçta:)güçsüz yakalıyorsun yanii..

Arkadaşlar bende regl sonrası 3.-5. günler yumurtlama dönemine yani östrojen hormonunun maksimum olduğu döneme denk geliyor.Hani bi ara birileri bahsetmişti hangi konuda okudum hatırlamıyorum diyodu ki, bir gün varmış tüyler o gün temizlenince bir daha hiç çıkmazmış.Bu yazıyı okuduktan sonra yumurtlama dönemi olabileceğini düşünmüştüm.Bir dahaki tüy temizleme işlemini o güne denk getirmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak..
Ayrıca dolunayda tüylerin temizlenmesininde işe yaradığını söylüyorlar.Dolunayda da östrojen hormonu dah fazla salgılanıyormuş dün bir sitede okudum.

Arkadaşlar bende regl sonrası 3.-5. günler yumurtlama dönemine yani östrojen hormonunun maksimum olduğu döneme denk geliyor.Hani bi ara birileri bahsetmişti hangi konuda okudum hatırlamıyorum diyodu ki, bir gün varmış tüyler o gün temizlenince bir daha hiç çıkmazmış.Bu yazıyı okuduktan sonra yumurtlama dönemi olabileceğini düşünmüştüm.Bir dahaki tüy temizleme işlemini o güne denk getirmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak..
Ayrıca dolunayda tüylerin temizlenmesininde işe yaradığını söylüyorlar.Dolunayda da östrojen hormonu dah fazla salgılanıyormuş dün bir sitede okudum.

Ben bunların hepsini denedim öyle bi daha çıkmaması yada az çıkması diye bir şey söz konusu değil uyduruyor birileri :sm_confused:

Ben bunların hepsini denedim öyle bi daha çıkmaması yada az çıkması diye bir şey söz konusu değil uyduruyor birileri :sm_confused:

bende aynı şekilde düşünüyorum ,var olan kıllara o günlerde birşey uygulamazsanız(yani kıl azaltıcı vb ) kıllar yine yerinde duracaktır,sadece şu mantıklı geliyor bana,kılları uyaran bazı salgıların salınımı azaldığından daha desteksiz olacağından örneğin epilixir sürüldüğnde etkisi daha fazla olacaktır kıllara.yoksa kıllar durup dururken değişime uğramaz yani..

Günaydın arkadaşlar...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
kol altım hala tam olarak çıkmadı,
2 haftayı geçti,bikini bölgemde aynı şeklide,
yani ilk seansta bile çok ama çok farketti ki,
zaten çok az tüyleri olan bir bayanım...
bu hafta sonu kızımın kolaltına 1.seansı yapıcam,
inşallah onda da farkeder...
bakalım,yazarım buraya gelişmeleri...
sevgiler...

çok güzel haber hihoyyyt inşallah kızında da etki eder opuyorumnanaktan

günaydın herkeslere...çenebazım ne çok uğraşmışsın... eline sağlık süper olmuş...
öpücüklerimi ayrıca istanbulda görüşürsek bizzat kendim ileteceğim opuyorumnanaktan

çok sağol tatlım, derli toplu olsun dedim opuyorumnanaktan
böcüüüüüüüüüüm inşallah görüşelim, özlediiiim seniii hihoyyyt

bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu bende 3. seansımı uyguluycam heycan yaptım :):)

bekliyoruz canım, bizi haberdar et gelişmeleden hihoyyyt

baktım soru-cevap yazısına 157.sayfada...

adet sonrası 3 ila 5.gün demiş deniz hanım yerimseniben

süpersin araştırmacı-gazetecim opuyorumnanaktan

şöyle yazmış aynen;

ben de o güne denk getirmeye çalışayım birini hihoyyyt

ben dayanamadım aldım ck kısa olanlarıda cımbız ıle temizliyiwerdim amma banyo yapmam gerekıo ondan sebep dustan sona baslıycam 2.seansıma kıslar we bıkını bolgesıne uygulayan arkadaslar sızdede aynımı bılmıyorum ama
benım bıkınının altkısmı (cok ozur dılıyorum baska nasıl anlatabılırdım)yanı dudaklardakı tuyler sararmıs hemde hepsı dıyebılırım usttekı kıllar daha koyu oldugu ıcın farketmemıstım
ılk epılator yaptıgım zman canım cok acımıstı 2.daha kolay oldu ozellıkle sarı olan kısımlarkı en cok onlardan tırsıyordum gurbikim deniz hanım we epilixir hepinize ck tsk ederim numune bitsin bende alacagım

canım iyi yapmışsın beklememekle bence... tüylerin zayıfladığına işaret sararması, çok güzel haber hihoyyyt

Arkadaşlar hepinizden çook özür diliyorum.
Gerçekten çok yoğundum 2. seansımı yapmaya bir türlü vaktimi ayıramadım, o yüzden gelip yazamamıştım.

Çok şükür dün bugün itibariyle 2. seansım bitmiş durumda.
Bilgilerimi, deneyim ve gözlemlerimi paylaşıyorum dikkat dikkat :))

İlk seansımı 30 Ağustos'ta yapmıştım.
Sırtımın altı, kuyruk sokumunun üstü - göbek ve karın çevresi.
Benim buradaki tüylerim çok ince ve biraz uzun.
Epilasyon çok zor oluyor.

Öncelikle epilatörle almaya başladım ancak kırdığı için şekerli ağdaya geçtim.
Daha sonra dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum gözeneklerimi açmak için.
Ve 8 saat arayla epilixir'i sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Tüyler yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başladı.
İlk başta epilatörle alınan tüyler 2. ve 3. günü uzamaya başlamışlardı.

Ve tekrar etmek istediğim bir noktada: benim uyguladığım bölgedeki tüyler zayıf olduğu için diğer yerlerden daha geç sonuç alacağımı biliyorum.

Buna rağmen aradan 1 ayı geçti yaklaşık 40 günü geçti ilk seansımdan ama tüylerin seyreldiğini gördüm.
Tabiki çok fazla değil ama hala çıkmayan yerler vardı.

Vee dün akşam 2. epilasyonumu yaptım.
Ve bu sefer sir ağdayla.

Çünkü epilatörlede şekerli ağdaylada alınmıyor tüylerim.
Sir ağdayla aldım ve yağını SÜRMEDİM.
Ağdayı iyice temizledim yağını sürmemek için. Çünkü yağ gözenekleri tıkıyor.
Epilixir in etkili olabilmesi içinde gözeneklerin tamamen açık olması gerekiyor biliyoruzki.
Ağda yaptıktan sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum, gözenekler dahada açılsın diye.
Ve bugün itibariyle 8 saat arayla 3 kez sürerek 2. seansımı tamamlamış bulunmaktayım.

Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın :))

Çenem gurbikim ve Deniz Hanım çok özür dilerim ancak yapabildim ve yazabildim.
Biliyordum ihmal etmemeliydim burayı ama çok yoğundum bu aralar ancak gelebildim.

Bundan sonra seans aralarını bu kadar uzatmayacağım :)))

tatlııımmm opuyorumnanaktan ellerine sağlık, seans aralarını uzatmamak daha etkili oluyor canım sanırım Şeniz

bende aynı şekilde düşünüyorum ,var olan kıllara o günlerde birşey uygulamazsanız(yani kıl azaltıcı vb ) kıllar yine yerinde duracaktır,sadece şu mantıklı geliyor bana,kılları uyaran bazı salgıların salınımı azaldığından daha desteksiz olacağından örneğin epilixir sürüldüğnde etkisi daha fazla olacaktır kıllara.yoksa kıllar durup dururken değişime uğramaz yani..

bence de a.s

Kızlar merhaba..

Benim bu epilixir yüzüne uygulayan arkadaşlara sorum olacak..
Ben faullerime uyguladım bu epilixir i biraz da yanağıma doğru olan tüyleride almıştım. Yanağıma da sürmüştüm. Ancak 2. gününden sonra bende bir sivilceler çıktı anlatamam size. Hala daha varlar. Çıldırdım ya. Mahvoldu cildim resmen. Size de oldu mu böyle etkiler. Şimdi ben yüzüme uygulayamayacak mıyım bunu.

Beanycim ben normal ağda ile almıştım. Önceden faullerimi sir ağda ile alıyordum ama böyle olmuyordu. Bir kaç kere de denemiştim bu normal ağda ile yüzümde bişey olmamıştı. Zaten epilixir i nereye sürdüysem oralara küçük küçük sivilce gibi alerji olmuştu. Sadece bende mi oldu bu acaba. Vücumdum sorun değil de yüzüme uygulayamazsam üzülürüm. Sanırım Deniz Hanıma yazmalıyım bunu.

evet cnm deniz hanıma bi sor
ama kalıcı bişey olacağını sanmıyorum,ağda sonrası tahrişler daha çok mikrop kapmayla ilgili yada ağda sonrası su ile hemen temas edilmesi vb gibi şeylr tetikliyor daha çok ,ama yinede deniz hanım en iyisini bilir,sonuçta ürünün içeriğini en iyi bilen kendisi,o daha iyi yardımcı olacaktır,biz sadece tahmin yürütebiliriz neden diye..

canlarım bende takipdeyim burayı genelde sonuçları
canımcım yüzünüzdeki sivilceler acaba alma yönteminizden kaynaklanmış olabilirmi
bende yüzümde ağda sir ağda makina ne kullansam sivilce yapıyo bi süre
zaten o geçiyo tüyler çıkıyooo mafoldumben

burcu canım normal ağdayla alman dokunmuştur bence
vücudunun başka yerlerinde dene, her zaman sivilcelenme yapıyorsa sen alaerjik tepki veriyorsun demektir...

buarada bacaklara 2. seansı ve çeneye 3.seansı yaptım bugün hihoyyyt
şimdi 11de sürücem ve sabah 7 de hihoyyyt

Back