• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

bucuu o konuda çok tartışmalar var canım, o yağı kendi konusunda tartışırsan iyi olur,
çünkü onunla bunun alakası yok
ikisini de kullandığım için söylüyorum...

Saol canım. Ben de biliyorum konusunun başka olduğunu.
Ama konuyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikiside kıllarla ilgili.
Benim merak ettiğim de aradaki fark.
Başka yerde tartış diyene kadar kullanan birisi olarak tecrübelerini paylaşsaydın daha memnun olurdum ama neyse.mafoldumben

hahh şimdi anladım ne yazmak istediğini
karınca yumurtası yağını çok uzun zamandır duydum,duyuyoruz hepimiz
açıkçası ben gerçek karınca asidinin 5-10 tl gibi bi ilaç şişesine konulacağına inanmıyorum
sebebide gerçek karınca asidini elde etmek çok maliyetli,kimyasal yollarla elde edilen bu asidin fiyatı çok ucuz ama,amaaa ben bu asidin kıllara etkisine inanmıyorum
karınca yumurtası yağı diye satılan ürünlerin içinde yanılmıyorsam sadece karnca asidi değil bitki ekstreleride var (kabak özü vs )artık her ne varsa incelemiştim bi ara işte ,kıllara bi etkisini bulamadım,yani kalıcı bi etki ..
belki kılın yapısında bulunan sülfür bağlarını etkileyerek geçici bi incelme sağlıyor olabilir ama kıllardan tamamen kurtulmak için kıl kök hücrelerinin yok olması gerek ..bunada karınca asidinin gücünün yeteceğini düşünmüyorum:)

Saol canım. Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Ben de daha öncesinde duymuştum bu karınca yumurtası yağını ama hiç üstünde durmamıştım. Şimdi üstte linkini verdiğim konuyu okuyunca etkileri epilixir ile aynı yazmış arkadaş kafam karıştı. Ama dediğin gibi eğer kesin çözüm olsaydı herhalde bütün hanımlar tüysüz olurdu...hihoyyytyasakkelime

Saol canım. Ben de biliyorum konusunun başka olduğunu.
Ama konuyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikiside kıllarla ilgili.
Benim merak ettiğim de aradaki fark.
Başka yerde tartış diyene kadar kullanan birisi olarak tecrübelerini paylaşsaydın daha memnun olurdum ama neyse.mafoldumben

canım konunun dağılmasını istemediğimden
ve bu sitede artık karınca yumurtasıyla ilgili konuşulmasını istemiyorum uyarısından dolayı konuşmuyorum
çünkü benim olumlu bir yorumum yok, açıkçası o konuda içime kurt düşmüş durumda
ve bu kurtlar hakkında konuşmak yasak, bilmem anlatabildim mi fisfisfis

canım konunun dağılmasını istemediğimden
ve bu sitede artık karınca yumurtasıyla ilgili konuşulmasını istemiyorum uyarısından dolayı konuşmuyorum
çünkü benim olumlu bir yorumum yok, açıkçası o konuda içime kurt düşmüş durumda
ve bu kurtlar hakkında konuşmak yasak, bilmem anlatabildim mi fisfisfis

Açıkçası anlamadım ama madem yasak yada konuşmak istemiyorsun canım tabii ki paylaşmak zorunda da değilsin.Benim bu tarz konulardan haberim yok açıkçası karınca yumurtası ile ilgili. Bu yüzden sormuştum:a015:

hayırlı akşamlar arkadaşlar.bende epilixir kullanıyorum.koltulaltıma 3.seansı yapacam yarın.bayağı boşluklar var seyrekleşmiş iyice.bikini bölgemde çok kolay alındı 2.seansı yaptım sanırım yumuşak çıktılar.bıyıklarımdada 5 seans olmuştur.artık çok kolay alınıyor boşluklarvar. iyice çıkana kadarbekliyorum farkı görmekiçin görüyorumda boşlukları incelmeyi vede kolay alınması.çok iii gidiyor

arkadaşlar sayfaların hepsini okumaya üşendim :kedi:
sadece yüzüne kullanan varmı epilixsiri
nasıl gidiyo seyrelme incelme varmı acaba???

denizcek,benim kuzenim yüz bölgesinede kullanıyor epilixir ve tabiri caizse sakal şeklindeydi kılları,en çok yüz bölgesinin etkilendiğini söylüyor,kıllarının büyük kısmı incelmiş ve eski yoğunlukta uzamıyorlarmış,toplam 3 seans yapmış ve eskisi gibi çok hızlı uzamadığını belirtiyor...

hayırlı akşamlar arkadaşlar.bende epilixir kullanıyorum.koltulaltıma 3.seansı yapacam yarın.bayağı boşluklar var seyrekleşmiş iyice.bikini bölgemde çok kolay alındı 2.seansı yaptım sanırım yumuşak çıktılar.bıyıklarımdada 5 seans olmuştur.artık çok kolay alınıyor boşluklarvar. iyice çıkana kadarbekliyorum farkı görmekiçin görüyorumda boşlukları incelmeyi vede kolay alınması.çok iii gidiyor

kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

denizcek,benim kuzenim yüz bölgesinede kullanıyor epilixir ve tabiri caizse sakal şeklindeydi kılları,en çok yüz bölgesinin etkilendiğini söylüyor,kıllarının büyük kısmı incelmiş ve eski yoğunlukta uzamıyorlarmış,toplam 3 seans yapmış ve eskisi gibi çok hızlı uzamadığını belirtiyor...
canım çok saol
ümütlendim alıcam bende yakın bi zamanda inşallah
sadece yüzüme kullanıcam umarım faydasını bende görürüm mafoldumben

arkadaşlar ilk kez duyuyorum bu ürünü. arkadaşlar numune aldıklarını söylüyorlar. ben de denemek istiyorum. acaba nasıl alabiliyoruz numuneleri. yardımcı olursanız çok sevinirim.

slm arkadaşlar bu ürüne gerçekten çok çok ihtiyacım var ama emin olmak istiyorum parası artık umrumda değil numuneyi nasıl yolluyorssunuz neye göre lütfen bana yardımcı olunn

cenebaz senin durum nasil:D bakemmmmm:kedi:

canım benim beklemedeyiz :)) henüz çıkan bişey yok haftaya 3.seans için kolları sıvayacağız hihoyyyt

arkadaşlar ilk kez duyuyorum bu ürünü. arkadaşlar numune aldıklarını söylüyorlar. ben de denemek istiyorum. acaba nasıl alabiliyoruz numuneleri. yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım numune almak için 2. grubu beklemen gerek ama önce 1.grubun onaylaması lazım ürünü
2. gruba katılabilmek için de pro üye olmak gerek

slm arkadaşlar bu ürüne gerçekten çok çok ihtiyacım var ama emin olmak istiyorum parası artık umrumda değil numuneyi nasıl yolluyorssunuz neye göre lütfen bana yardımcı olunn

canım yukarıda yazdım
eğer numune değil ürünün kendisini istersen hollyherbs.com 'dan sipariş verebilirsin
100 ml'si 150 TL

canım numune almak için 2. grubu beklemen gerek ama önce 1.grubun onaylaması lazım ürünü
2. gruba katılabilmek için de pro üye olmak gerek

peki nasıl pro üye olabilirim?

kızlar size denek olarak mahcubum.2. seansımı hala yapamadım. ama uyguladığım bikini bölgesinin bir kısım tüyleri uzadı ve hiçbirşekilde almadım. çok yoğunum ve cumartesi dahil çalışıyorum. çok yorgunum ve kendime hiç zaman ayıramıyorum.1-2 haftaya yoğunluk azalcak ve uygulamayı ve sonuçlarını paylaşacağım.

topiğin arama tuşu varya oraya nickini yaz çıkar en son yazdığın mesaj :hulya:

en üstte hoşgeldiniz küçük böcük yazan yer var ya nickinin üstüne tıkla.. gelen sayfada istatistik kısmına gir . orada hem yazdığın me
ajları hem de açtığın konuları görürsün canım..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar... benim görmek istediğim mesela bu konuya ait tüm mesajlarım... yani seans tarihlerimifilan dökmek istemiştim... kullanıcı sayfamdan bakacak olursam da biraz zor bulurum... sanırım tek çarem bu konuyu sayfa sayfa gezmek olacak :1shok:

kızlar size denek olarak mahcubum.2. seansımı hala yapamadım. ama uyguladığım bikini bölgesinin bir kısım tüyleri uzadı ve hiçbirşekilde almadım. çok yoğunum ve cumartesi dahil çalışıyorum. çok yorgunum ve kendime hiç zaman ayıramıyorum.1-2 haftaya yoğunluk azalcak ve uygulamayı ve sonuçlarını paylaşacağım.

yaa ben de öyle...regl olduğumiçin bikini 2. seansımı yapamadım bu haftasonuna kaldı...5. hafta olacak... :utangac:

ama dün yüzüme 2. seansı yaptım...diğer bölgeler için beklemedeyim maalesef...

teşekkür ederim kızlar... benim görmek istediğim mesela bu konuya ait tüm mesajlarım... yani seans tarihlerimifilan dökmek istemiştim... kullanıcı sayfamdan bakacak olursam da biraz zor bulurum... sanırım tek çarem bu konuyu sayfa sayfa gezmek olacak :1shok:

sayfa sayfa gezmene gerek yok dediğim gibi yap nickini yaz arama tuşuna ama en üstteki site arama tuşu değil
bu topiğin arama tuşu varya sağ tarafta biraz ona basıp nickini yazarsan bütün mesajların listelenir yerimseniben

Kızlar sonuçları çok merak eder oldum yaa:(((
Beany canım şimdi profilini inceleyeceğim 7 seansın bitmiş sonuç ne?? Tamamen bittimi tüyler??
Yaaa bide gurbaa neden gelmiyo artık. Onsuz topik ilerlemiyo hiç. Çenebaz canım sen ne güzel herkesle ilgilenip yazıyosun bişeyler...

Back