- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.441
yaa bir dee kızlar çok terliyormmmm yaaaa acaba hasta oldm diye miii koltkaltında çok zorlanyıormm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bir dee kızlar çok terliyormmmm yaaaa acaba hasta oldm diye miii koltkaltında çok zorlanyıormm
beany cim se nezamandan 1 seansini yapmistin 7 seansin olmustu 3 ay olmasi gerek dimii?
merhaba kızlar,
bende pazar günü bacağıma 7.seansımı yaptım,ama çok az kıl vardı ,normalde kimse okadar kıl için epilasyon yapmaz ama daha öncede söylediğim gibi seans aralarımı belli aralıklarda yapmak istiyorum .
bikini ve koltuk altıma yapmadım daha.
çiğdem regl döneminde hormonlar hızlı çalışıyor,sanıyorum androjen hormonlarıda fazla salgılanıyor ve kıllar androjen hormonuna duyarlıdır,o dönemde onun için regl zamanı kıllar uzuyor olmalı.
reglin 5.günü epilasyon yapmak kıllardan kurtulmada iyi bizamanlamaymış,yani epilasyon için ama sebebini bende unuttum şimdi ,böyle bi şey duymuştum,araştırınca yazarım buraya.bence sorun değil regl olman,epilixir etkisini gösterecektir yine.
canim en isvicrede kaliorum vallah ama bi bucuk hafta sonra geliorum
QUOTE=Beany;9358273]kelebem ne demek istediğini inan anlayamadım:)azcık düzgün yaz kıss sositososito
ben bebekbeklerken tanımadınmı yoksa
ben ilk 2 seansı gönderilen numuneyle sonrakileride yanlış hatırlamıyorsam haziran sonunda sipariş verip alarak başladım kullanmaya,şimdide 7.seansıma kadar geldim ama yanlızca bacak bölgemde uyguladım 7.yi,koltuk altı ve bikiniyede önümüzdeki günlerde devam edicem inşallah.ben genelde 15-20 günde bir epilasyon yapıp uyguladım,bir kez çok uzamıştı epilasyon aram oda 30-40 gün kadardı malesef.çok öyle hesap kitap tutmuyorum nezaman başladım ne zaman yaptım diye ama aşağı yukarı biliyorum ne ettiğimi:))
canım evet ondan olabilir zorlanıyorm ama terledikçe sürmek zor oluyo...eee durumlar nasıl sende ii gidiyor muuu ya ben acaba sırtıma sürmeyi kessem mi diyorum iki seans yaptm ama bi değişiklik yok sen 7.seanstsn gerçekten ayva tüyü dedikleri şekli aldı mı seninkiler
kelebeğim hadiii bakalım nereye geleceksn peki hangi şehre ne işin var senin isviçrelerde...
kelebem ne demek istediğini inan anlayamadım:)azcık düzgün yaz kıss sositososito
ben bebekbeklerken tanımadınmı yoksa
ben ilk 2 seansı gönderilen numuneyle sonrakileride yanlış hatırlamıyorsam haziran sonunda sipariş verip alarak başladım kullanmaya,şimdide 7.seansıma kadar geldim ama yanlızca bacak bölgemde uyguladım 7.yi,koltuk altı ve bikiniyede önümüzdeki günlerde devam edicem inşallah.ben genelde 15-20 günde bir epilasyon yapıp uyguladım,bir kez çok uzamıştı epilasyon aram oda 30-40 gün kadardı malesef.çok öyle hesap kitap tutmuyorum nezaman başladım ne zaman yaptım diye ama aşağı yukarı biliyorum ne ettiğimi:))
canımm güzel soru bende merak ediyordm yaaa çok sabırsızım yaa o yüzdn hemen olmasını istiyorm işteecanım kılların hepsi ayva tüyü olmadı,kimi yerde hiç kıl çıkmıyor kimileri çok inceldi,kimileride ayva tüyü oldu,yani kılların hepsi farklı etkilendi şuana kadar
bence sabretmelisin ,ve epilasyon aralığını 3 haftadan fazlaya çıkarmamalısın
bence epilixir yetkilisi deniz hanıma çenabaz şunu bizim adımıza bi soruversin zahmet olmazsa;kıl olan bölgelerden bölgelere epilixirin etkisi farklılık gösteriyormu?
mesela bende en hızlı bacak bölgemde etkisi oldu ,bikini deniyor en çok etkilenen bölge ama bende bacak oldu en çok etkilenen ,kişiden kişiye etkilenme farklılığının en önemli sebebi nedir,vede benim gibi aşırı terleme (koltuk altı)şikayeti olanlar için bi çözüm varmıdır?çünki ıslaklıkla temas olmamasna özen gösterin deniliyor epilixir için?
bu sorulara deniz hanımdan cevap gelirse çok sevinirim?bendede koltuk altı bölgesini epilatörle alırken biraz sorun oluyor,ıslaklık sebebiyle artı epilixirden etkilenmesini engellediğini düşünüyorum bu sorunun.
çenebaz'a duyurulur:))
canim ben istanbula geliorum güzel istanbulumaaaopuyorumnanaktan
sorma bende bilmiorum ne isim var isvicrede imkanim olsa sonsuza dek türkiyede yasarim ama dogma büyüme isvicrede vallah o yüzden annem babam burdalarr o yzdennn isvicrede yasiorummm