- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.521
valla ne sölesen haklısın çenebazım sanki gurbik gittikten sonra bırakmışız gibi oldu ama okuodum yani burayı....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ne sölesen haklısın çenebazım sanki gurbik gittikten sonra bırakmışız gibi oldu ama okuodum yani burayı....
ben ilk seansımı 26 eylülde uyguladım ve hala beklemekteyim sir ağdayla temizledim bakalım zaman neyi gösterecek
- ne zaman uyguladiniz (tarih)?09.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız?: Epilatör
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? :Bacaklarda uyguladım birde ayak parmaklarımda çıkan bir kaç tüy vardı onların üzerinde denedim.
- tüyler kaç gün sonra çıktı? aha henüz çok yeni olduğu için net bir şey söyleyemiyeceğim.Ama çıkar çıkmaz muhakkak bilgilendiririm sizleride.
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? :Bu soruyuda ileride muhakkak cevaplayacağım.
Gurbik hanımın emrine munhasır cevaplamadığım sorularımı cevaplıyorum efenim.
Yaklaşık 1 ay evvel ilk seansım sonrası 1 ay geçti ve ben bacaklarımda uygulamıştım.Şuan çıkan tüylerim bariz incelme görebiliyorum.Özellikle diz kapak üstlerindeki kılların yoğunluğu azalmış gibi.
Ben önce bıyıklarım için uygulayacaktım ama sürpriz oldu banada epilasyona başladım,şu an sadece bacaklarımı için Epilixire sakladım.
2.seansım için daha erken diye düşünüyorum çünkü tamamının çıkmasını bekliyorum.Bu arada kılların çıkışınıda zorluyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Bakalım inşallah tam kılsız ve tüysüz bir hatun olacağım:1ninca:
arkadaşlar ben sanırım almaya karar verdim herkes memnun olduğunu söylüo..Bıyık bölgesinde kullanllar varmı acaba nasıl gidiyor bıyıkla ilgili pek bişeye rastlayamadım
süper haber hihoyyyt
bıyık için değil ama ben çene altı için kullanıyorum
bıyık yok bende, çene altı da bir ilaçtan sonra çıkmıştı
şu an ciddi iyi geldiğini gözlemliyorum daha 2 seans yapmış olmama rağmen, çıkması gecikti en azından ve çok cılızlaştı hihoyyyt
bıyık bölgeme ben tam 3 seans uyguladım,en hızlı sonuç aldığım diğer bölgelerden birisidir bu bölgemde
uyuz düşmüş gibi boşluklar oluştu ve tüylerim çok inceldi.
sana bişi sormak istiorum bu epilixiri epeydir kullanmış olduğunu düşünerek,epilixir batıklara kıl dönmelerine ii gelio mu?hayır soyulma filan olmadı hiç bende
herhangi bi yan etki ile karşılaşmadım şuana kadar
ben en çok şuna dikkat ettim
epilasyon aralığınızı uzatmazsanız yani 15-20 günde bir epilixir uygularsanız çok çabuk etki görüyorsunuz,çünki bi kez çok uzatmıştım epilasyon aralığımı ordan biliyorum,yani bazı şeyleri kendimiz deneyerek daha net görebiliyoruz