• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

valla ne sölesen haklısın çenebazım sanki gurbik gittikten sonra bırakmışız gibi oldu ama okuodum yani burayı....

ben ilk seansımı 26 eylülde uyguladım ve hala beklemekteyim sir ağdayla temizledim bakalım zaman neyi gösterecek​

valla ne sölesen haklısın çenebazım sanki gurbik gittikten sonra bırakmışız gibi oldu ama okuodum yani burayı....

bırakmayın gurbikin emanetini opuyorumnanaktan

ben ilk seansımı 26 eylülde uyguladım ve hala beklemekteyim sir ağdayla temizledim bakalım zaman neyi gösterecek​

10 gün falan olmuş, hadi hayırlısı delikafadulden

- ne zaman uyguladiniz (tarih)?09.09.2009

- hangi temizlenme yontemini kullandınız?: Epilatör
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? :Bacaklarda uyguladım birde ayak parmaklarımda çıkan bir kaç tüy vardı onların üzerinde denedim.
- tüyler kaç gün sonra çıktı? :Daha henüz çok yeni olduğu için net bir şey söyleyemiyeceğim.Ama çıkar çıkmaz muhakkak bilgilendiririm sizleride.
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? :Bu soruyuda ileride muhakkak cevaplayacağım.

Gurbik hanımın emrine munhasır cevaplamadığım sorularımı cevaplıyorum efenim.
Yaklaşık 1 ay evvel ilk seansım sonrası 1 ay geçti ve ben bacaklarımda uygulamıştım.Şuan çıkan tüylerim bariz incelme görebiliyorum.Özellikle diz kapak üstlerindeki kılların yoğunluğu azalmış gibi.
Ben önce bıyıklarım için uygulayacaktım ama sürpriz oldu banada epilasyona başladım,şu an sadece bacaklarımı için Epilixire sakladım.
2.seansım için daha erken diye düşünüyorum çünkü tamamının çıkmasını bekliyorum.Bu arada kılların çıkışınıda zorluyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Bakalım inşallah tam kılsız ve tüysüz bir hatun olacağım:1ninca:

arkadaşlar ben sanırım almaya karar verdim herkes memnun olduğunu söylüo..Bıyık bölgesinde kullanllar varmı acaba nasıl gidiyor bıyıkla ilgili pek bişeye rastlayamadım

Gurbik hanımın emrine munhasır cevaplamadığım sorularımı cevaplıyorum efenim.
Yaklaşık 1 ay evvel ilk seansım sonrası 1 ay geçti ve ben bacaklarımda uygulamıştım.Şuan çıkan tüylerim bariz incelme görebiliyorum.Özellikle diz kapak üstlerindeki kılların yoğunluğu azalmış gibi.
Ben önce bıyıklarım için uygulayacaktım ama sürpriz oldu banada epilasyona başladım,şu an sadece bacaklarımı için Epilixire sakladım.
2.seansım için daha erken diye düşünüyorum çünkü tamamının çıkmasını bekliyorum.Bu arada kılların çıkışınıda zorluyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Bakalım inşallah tam kılsız ve tüysüz bir hatun olacağım:1ninca:

süper haber hihoyyyt

arkadaşlar ben sanırım almaya karar verdim herkes memnun olduğunu söylüo..Bıyık bölgesinde kullanllar varmı acaba nasıl gidiyor bıyıkla ilgili pek bişeye rastlayamadım

bıyık için değil ama ben çene altı için kullanıyorum
bıyık yok bende, çene altı da bir ilaçtan sonra çıkmıştı
şu an ciddi iyi geldiğini gözlemliyorum daha 2 seans yapmış olmama rağmen, çıkması gecikti en azından ve çok cılızlaştı hihoyyyt

süper haber hihoyyyt

bıyık için değil ama ben çene altı için kullanıyorum
bıyık yok bende, çene altı da bir ilaçtan sonra çıkmıştı
şu an ciddi iyi geldiğini gözlemliyorum daha 2 seans yapmış olmama rağmen, çıkması gecikti en azından ve çok cılızlaştı hihoyyyt

hadi bakalım derdimize çare bulucaz galiba bu gidişle inş işe yarar bendede:dance:

bıyık bölgeme ben tam 3 seans uyguladım,en hızlı sonuç aldığım diğer bölgelerden birisidir bu bölgemde
uyuz düşmüş gibi boşluklar oluştu ve tüylerim çok inceldi.

bıyık bölgeme ben tam 3 seans uyguladım,en hızlı sonuç aldığım diğer bölgelerden birisidir bu bölgemde
uyuz düşmüş gibi boşluklar oluştu ve tüylerim çok inceldi.

cildi soyarak lekelerede iyi geliomuş sanırım soyulma gibi bi durum oluştumu(çok soru sordum ama merak ediyorum napimmsırnaşık şey)

hayır soyulma filan olmadı hiç bende
herhangi bi yan etki ile karşılaşmadım şuana kadar
ben en çok şuna dikkat ettim
epilasyon aralığınızı uzatmazsanız yani 15-20 günde bir epilixir uygularsanız çok çabuk etki görüyorsunuz,çünki bi kez çok uzatmıştım epilasyon aralığımı ordan biliyorum,yani bazı şeyleri kendimiz deneyerek daha net görebiliyoruz

gurbikim topiğe şöyle bir göz attımkaydirigubbakcemile2 gerçekten işe yarıyormu ona göre başlıyacam kefilmisin:jeyyar::jeyyar:

slm denekler ben bıyık bolgeme 2 seans uyguladım
2 eylul 23 eylul
fark warmı dersenız ewt bayagı war dudak ustlerdekı tuylerın rengı acıldı we seyreldı dudak kenarlarındıkıler hala ınat edıyolar
bıkını we koltuk altına da uyguladım 1 seans
11 eylul epılator ıle tuylerı alırken kırıldı sanırım bolge bolge uzayanlar oldu dıgerlerı yenı cıkmaya baslıo farkı daha anlamadım seans 3 hafta aralıklarla yapılıodu ama benım bıkını bolgem tamamıyla cıkmayacak sanırım
koltık altındakılerde fark war ıncelmısler gozle gorunur bır bıcımde sımcılık bu kaddar

hayır soyulma filan olmadı hiç bende
herhangi bi yan etki ile karşılaşmadım şuana kadar
ben en çok şuna dikkat ettim
epilasyon aralığınızı uzatmazsanız yani 15-20 günde bir epilixir uygularsanız çok çabuk etki görüyorsunuz,çünki bi kez çok uzatmıştım epilasyon aralığımı ordan biliyorum,yani bazı şeyleri kendimiz deneyerek daha net görebiliyoruz
sana bişi sormak istiorum bu epilixiri epeydir kullanmış olduğunu düşünerek,epilixir batıklara kıl dönmelerine ii gelio mu?
bikini bölgem ağdayla her aldığımda kabartı kıl dönmesi batık oluoda,ii gelir mi?

selamlarrrr
çenebaz ne desen haklısın ama kızımın sağlık sorunlarından dolayı topiği ilgisiz bıraktım ama hemen yazıyorummmm

ilk seans:30 ağustos
ikinci seans:14 eylül
üçüncü seans:29 eylül
uyguladığım bölge:bacaklar
ne kadar kullandım:5-6 damla
hangi yöntemi kullanıyorum:epilatör
sonuçlar:bacaklarımdaki kıl çıkma süresi çok fazla uzadı
normalde 4-5 günde minik pıtırcıklkarım görünmeye başlardı bu süre 13 güne indi kılarımın rengide çok açıldı
epiliksirin gücüne zaten inanıyordum beni haklı çıkardı

günaydın kıslaaaaaar 2. seansımı yapmak için sabırsızlıkla bekliyorum.
işe yarayanlar olmuş. benim ilk seans olduğu için birşey söylemek için erken.
umarım olumlu sonuç alırım.

merhaba arkadaşlar,

epilixir kullanan arkadaşlara sormak istiyorum,
batıklara da iyi geliyormu?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende batık problemi hiç olmadığı için bi yorum yapamayacağım bu konu hakkında
sık sık kese yapın ,papaya maskesi batıklara iyi geliyor,cildi soyuyor ,hatta hollyhers com.da blog sayfasında bikaç maske tarifi var ,biri papayalı olan maske diğeride aspirin maskesi idi,bunları bi deneyin isterseniz,papayada soyma özelliği olan bazı maddeler var (retinoller var) ,eminim faydasını göreceksiniz.papaya tropikal bi meyvedir büyük avm lerde rahatlıkla bulunur.

Back