• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

sayfa sayfa gezmene gerek yok dediğim gibi yap nickini yaz arama tuşuna ama en üstteki site arama tuşu değil
bu topiğin arama tuşu varya sağ tarafta biraz ona basıp nickini yazarsan bütün mesajların listelenir yerimseniben

tamaaam şimdi anladııım....

sabah mahmurluğu ; pzt sendorumu filan falan işte :kedi:

teşekkürler canım

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

kızlar size denek olarak mahcubum.2. seansımı hala yapamadım. ama uyguladığım bikini bölgesinin bir kısım tüyleri uzadı ve hiçbirşekilde almadım. çok yoğunum ve cumartesi dahil çalışıyorum. çok yorgunum ve kendime hiç zaman ayıramıyorum.1-2 haftaya yoğunluk azalcak ve uygulamayı ve sonuçlarını paylaşacağım.

canım yapınca bizi gelişmelerden haberdar et hihoyyyt

Kızlar sonuçları çok merak eder oldum yaa:(((
Beany canım şimdi profilini inceleyeceğim 7 seansın bitmiş sonuç ne?? Tamamen bittimi tüyler??
Yaaa bide gurbaa neden gelmiyo artık. Onsuz topik ilerlemiyo hiç. Çenebaz canım sen ne güzel herkesle ilgilenip yazıyosun bişeyler...

canım gurbişimiz evlendi, bir süre gelemicek, ben elimden geldiği kadar sorularla ilgilenmeye çalışıyorum... :hulya:

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

canım yapınca bizi gelişmelerden haberdar et hihoyyyt

canım gurbişimiz evlendi, bir süre gelemicek, ben elimden geldiği kadar sorularla ilgilenmeye çalışıyorum... :hulya:

Canımcım gurbişin evlendiğini biliyorum:(( Siteyi takipteyim hep:)) Ama ben daha neden gelmedi diye soruyorum... Hiç haber alıyo musun?? kaydirigubbakcemile5

ayyy yaz kuzum beni listenin başına...

burdayım örtmeniiim... bu arada seni gündüz vakti burda görmemizin bir nedeni varmış...hayırlısı olsun kuşum... yerimseniben

olsun cnm yardımım dokunduysa ne mutlu

çenebaz hanım sizinle tekrar karşılaşmak ne kdr güzel bi duygu kaydirigubbakcemile3
ben 2. numune grubunu bekliyorum pro üye oldum onun için :tomato:

sanırsam bişileri yanlış yaptım;çünkü sadece benim mesajlarıma alıntı olanları görebildim...
ordan kendimilerinkini gördüm...ayy ne beceriksizim ben yaaa :kedi:

kızlar şimdi gurbişle konuştum, canım benim gündüzleri bilgisayar eşinde olduğundan giremiyormuş
e akşamları da doğal olarak sevdiceğiyle oturmak varken neti kim hatırlar :))
hepinize teek tek selam söyledi, yemek yapıyomuş kaydirigubbakcemile3

Canımcım gurbişin evlendiğini biliyorum:(( Siteyi takipteyim hep:)) Ama ben daha neden gelmedi diye soruyorum... Hiç haber alıyo musun?? kaydirigubbakcemile5

canım bilgisayar sıkıntısı olduğundan, en yakın zamanda gelmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile2

olsun cnm yardımım dokunduysa ne mutlu

çenebaz hanım sizinle tekrar karşılaşmak ne kdr güzel bi duygu kaydirigubbakcemile3
ben 2. numune grubunu bekliyorum pro üye oldum onun için :tomato:

evet canım benim için dee opuyorumnanaktan bekle canım az kaldı delikafadulden

ayyy yaz kuzum beni listenin başına...

burdayım örtmeniiim... bu arada seni gündüz vakti burda görmemizin bir nedeni varmış...hayırlısı olsun kuşum... yerimseniben

çok sağol böcüm, sanırım hayırlı oldu :delphin:

evet bencede okadar istediler ve dediler yazicaklar ama cit yok hic hos birsey deggil bence yani:olmaz:

ara ara dürtmek gerek, ben şimdi listenin hepsini bulup dürtücem şakkıdı

ben durumumu özetlemek istiyorum... tek tek takibe alınıcaz madem ödevimi yapayım hemencecik... kaydirigubbakcemile3

** bikini bölgesi: 5 eylül - 1seans ... 2. seans haftasonuna kaldı maalesef yani 5 hafta sonra olmuş olacak... :kedi:

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü : 5 eylül -1.seans... muhtemel 2.seans tarihim 10 ekim...
bacak bölgesini açıkçası anlayamadım... ayak üstü ve parmakların sonucundan memnunum...

** sağ koltukaltı : 5 eylül - 1seans ... 27 eylül - 2.seans... 2 seans arası 3 hafta...
ilk seans sonrası renkte incelme farkedilir derecede... 2.seans sonrası 8.gündeyim... teeek tüüük çıkmış...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans

2 haftada bir aldığımiçin açıkçası etkisini net anlayamadım...sanırım düzenli 6-7 seans sonra söyleyebilirim...

opuyorumnanaktan

kızlar şimdi gurbişle konuştum, canım benim gündüzleri bilgisayar eşinde olduğundan giremiyormuş
e akşamları da doğal olarak sevdiceğiyle oturmak varken neti kim hatırlar :))
hepinize teek tek selam söyledi, yemek yapıyomuş kaydirigubbakcemile3

ben de bir koca bulsam değil neti ; hiçbir şeyi hatırlamam valla... adamda kafa mı bırakır bu erkek milleti :dilcikar:

ama neyse ki hafızam ve şartlar buna imkan vermiyor zati kaydirigubbakcemile3

yine kendim söyleyip kendim oynar olmuşum... :dance:

Kıyamam sana canım yaa.. Dilerim birgün bulursan da aradığın aşkı gözün birşey görmez gerçekten...

Benim de 1.buçuk hafta oldu sayılır ilk seansıma. Adam gibi gelen giden yok uyuz kıllarımdan. Şimdiye kadar çoktan fırlamışlardı. 3.haftam da tam reglime denk geliyo. Artık ben de bitmesini bekleyeceğim...:çok üzgünüm:

Kıyamam sana canım yaa.. Dilerim birgün bulursan da aradığın aşkı gözün birşey görmez gerçekten...

Benim de 1.buçuk hafta oldu sayılır ilk seansıma. Adam gibi gelen giden yok uyuz kıllarımdan. Şimdiye kadar çoktan fırlamışlardı. 3.haftam da tam reglime denk geliyo. Artık ben de bitmesini bekleyeceğim...:çok üzgünüm:

ayy yok şekerim ; mümkünse aşk arayıp beni bulsun ve gözü kör olan ben olmayayım...
:umursamaz:

geldim geldiiimmmm..
işlerimin yoğunlugundan çok sık takip edemiorum burayı...
hoş ağdayıda epilatörle yapamdgm için epilimi süremedim...
uyguladgm iki seansın sonucunu belimde ve bikini bölgemde gördüm..
belimde ciddi anlamda azalma mevcut...
ama bikini bölgem için aynı şeyi söyleyemicem...
o yönden talihsizim yani..
ama şu güzelliğide varki eskiye oranla tüylerde jilet etkisinden çok tamamen bi incelme farkediorum..
uzun seanslardan sonra onunda azalıcandan eminim...

ben dicektim... sanki telefon kullanıyorsun da... allam yaa...
hem ne alaka telefonla koca aramaya mı başladın iş aramak yerine...

kaydirigubbakcemile

alakası şu ki yafrim, hiç bi teknolojik icatla ilgilenmem
tamamen ilkel çağlarda bi hayat sürerim :kedi:
ne geldiyse şu teknolojiden geldi başımıza zati :umursamaz:

geldim geldiiimmmm..
işlerimin yoğunlugundan çok sık takip edemiorum burayı...
hoş ağdayıda epilatörle yapamdgm için epilimi süremedim...
uyguladgm iki seansın sonucunu belimde ve bikini bölgemde gördüm..
belimde ciddi anlamda azalma mevcut...
ama bikini bölgem için aynı şeyi söyleyemicem...
o yönden talihsizim yani..
ama şu güzelliğide varki eskiye oranla tüylerde jilet etkisinden çok tamamen bi incelme farkediorum..
uzun seanslardan sonra onunda azalıcandan eminim...

hehh şöyle, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efenim buyrunnnnnnnnn
az uğrayın da gözümüz gönlümüz açılsın opuyorumnanaktan

Back