- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.461
canımmm keşkee öyle bi imkan olsaa ii olrduuuu okul biterse inşallah maaşa geçince ben geleceğim eğer görüşmemiz bitmzseee görşmk isterim seninle de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çenebaz
aaa hayırlı olsun canımcım, ama hamileler için yan etkisi olduğunu duymadım
tabi yine de sen bilirsin :1hug: a.s.
Teşekkür ederim öncelikle... Canım ben Deniz hanıma sordum ve burda da paylaştım bu bilgiyi. Hamilelerin kullanmasını pek önermiyo. Bitkiselmiş ama yine de nolur nolmaz diyo. Şimdi gebelere yanlış bilgi vermiş olmayalım aman...
zemuszemus
Merhaba arkadaşlar..
Benim de ilk seansıma yarın 1 hafta olacak.
Bikini bölgeme, koltuk altıma, göbeğime ve faullerime uyguladım.
Faullerim çıkmaya başladı.
Bikini bölgemde henüz bişey yok. Koltuk altım ve göbeğimde de. Henüz erken belki ama yine de yazayım dedim..
Sabırsızlanıyorum etkileri kendimde görmek için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar... fırsat bulursam yarın ya da pazar günü 2. seansımı yapacağım...
bikini ; ayak parmaklarım için...
ya bişi sorucam ? bir konuya kendimizin yazmış olduğu mesajları görmenin kolay bir yolu var mı ; tek teksayfalara bakmak dışında...
selamlar ... ben ilk oalrak ellerimin üzerindeki tüylerde denedim .. renkleri siyaha yakın ve yoğunlardı..rahatsız edici yani..sürekli alırdım..3-4 günde çıkarlardı.ilk çıkma görüntüsü berabttı zaten... alalı 8 gün oldu bugün ..çıkan tüyler kırarak aldıklarım ayda alamadıklarımdı..daha ilk seansta memnun kaldım..
yüzüme denicem regl min bitmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile5
ben geçtiğimiz pazar bacaklarıma
dün akşamda bikini,koltuk altı ve bıyıklarıma uyguladım epilixiri
ve 7.seansımda bitmiş oldu .
.........
evet kızlar neredesiniz,ses çıkmıyor yine kimseden:)
merhaba burcuuu,
ben gözlemlerimi buraya sık sık detaylıca anlatıyorum ,isterseniz profilimden araştırıp tekrar bakın ,tekrar yazmaya üşeniyorum :))
gösterdiğiniz linkteki söylemek istediğinizi anlayamadım
kafanızı karıştıran ne oldu ?
Kafamı karıştıran karınca yumurtası yağı oldu. Daha öncesinden duymuştum bu yağı ama, baya sonuç alan varmış. Yani demek istiyorum ki, anladığım kadarıyla bizim epilixir de gördüğümüz etkileri göstermiş. Yanlışım mı var..:dance: