• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canımmm keşkee öyle bi imkan olsaa ii olrduuuu okul biterse inşallah maaşa geçince ben geleceğim eğer görüşmemiz bitmzseee görşmk isterim seninle de

Çenebaz
aaa hayırlı olsun canımcım, ama hamileler için yan etkisi olduğunu duymadım
tabi yine de sen bilirsin :1hug: a.s. :nazar:

Teşekkür ederim öncelikle... Canım ben Deniz hanıma sordum ve burda da paylaştım bu bilgiyi. Hamilelerin kullanmasını pek önermiyo. Bitkiselmiş ama yine de nolur nolmaz diyo. Şimdi gebelere yanlış bilgi vermiş olmayalım aman...

zemuszemus

Merhaba arkadaşlar..

Benim de ilk seansıma yarın 1 hafta olacak.
Bikini bölgeme, koltuk altıma, göbeğime ve faullerime uyguladım.
Faullerim çıkmaya başladı.
Bikini bölgemde henüz bişey yok. Koltuk altım ve göbeğimde de. Henüz erken belki ama yine de yazayım dedim..

Sabırsızlanıyorum etkileri kendimde görmek için opuyorumnanaktan

Çenebaz
aaa hayırlı olsun canımcım, ama hamileler için yan etkisi olduğunu duymadım
tabi yine de sen bilirsin :1hug: a.s. :nazar:

Teşekkür ederim öncelikle... Canım ben Deniz hanıma sordum ve burda da paylaştım bu bilgiyi. Hamilelerin kullanmasını pek önermiyo. Bitkiselmiş ama yine de nolur nolmaz diyo. Şimdi gebelere yanlış bilgi vermiş olmayalım aman...

zemuszemus

aman aman, yanlış yönlendirme olmasın
çok haklısın canım :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar..

Benim de ilk seansıma yarın 1 hafta olacak.
Bikini bölgeme, koltuk altıma, göbeğime ve faullerime uyguladım.
Faullerim çıkmaya başladı.
Bikini bölgemde henüz bişey yok. Koltuk altım ve göbeğimde de. Henüz erken belki ama yine de yazayım dedim..

Sabırsızlanıyorum etkileri kendimde görmek için opuyorumnanaktan

hepimiz sabırsızız kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar... fırsat bulursam yarın ya da pazar günü 2. seansımı yapacağım...
bikini ; ayak parmaklarım için...

ya bişi sorucam ? bir konuya kendimizin yazmış olduğu mesajları görmenin kolay bir yolu var mı ; tek teksayfalara bakmak dışında...

günaydın kızlar... fırsat bulursam yarın ya da pazar günü 2. seansımı yapacağım...
bikini ; ayak parmaklarım için...

ya bişi sorucam ? bir konuya kendimizin yazmış olduğu mesajları görmenin kolay bir yolu var mı ; tek teksayfalara bakmak dışında...

en üstte hoşgeldiniz küçük böcük yazan yer var ya nickinin üstüne tıkla.. gelen sayfada istatistik kısmına gir . orada hem yazdığın mesajları hem de açtığın konuları görürsün canım..opuyorumnanaktan

ben geçtiğimiz pazar bacaklarıma
dün akşamda bikini,koltuk altı ve bıyıklarıma uyguladım epilixiri
ve 7.seansımda bitmiş oldu .
.........
evet kızlar neredesiniz,ses çıkmıyor yine kimseden:)

selamlar ... ben ilk oalrak ellerimin üzerindeki tüylerde denedim .. renkleri siyaha yakın ve yoğunlardı..rahatsız edici yani..sürekli alırdım..3-4 günde çıkarlardı.ilk çıkma görüntüsü berabttı zaten... alalı 8 gün oldu bugün ..çıkan tüyler kırarak aldıklarım ayda alamadıklarımdı..daha ilk seansta memnun kaldım..

yüzüme denicem regl min bitmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile5

seamlar 18 eylül de yazmışım.. o zamandan sonra tek tük çıkanları da aldım ama tekrar epilixir sürmedim..şuanda tek tük var göze bile batmıyolar.. bu kadar çabuk sonuç alabileceğimi ummuyodum sevindim :lepi:

denemem gereken daha çok bölge var da hep üşengeçliğim yüzünden kalıyo..yapıcam inşallah kısa zamanda :lepi:

dip not belirteyim ; normalde 4-5 gün hemen çirkin şekilde çıkarlardı...

ben geçtiğimiz pazar bacaklarıma
dün akşamda bikini,koltuk altı ve bıyıklarıma uyguladım epilixiri
ve 7.seansımda bitmiş oldu .
.........
evet kızlar neredesiniz,ses çıkmıyor yine kimseden:)

Canım geçmiş olsun. Sen bayadır kullanıyomuşsun. Sanırım en kıdemli Epilixir kullanıcılarındansın...

Merak ettim.Etkileri nasıl Epilixirin 7 seans sonrası. Bitti mi. Gözlerinimlerini ayrıntılı yazarsan sevinirim.

Bir de annem geçen gün Epilixir in kutusundan çıkan kağıdı okudu. E burda bitiriyo demiyoki azaltıyo ve rengini şeffaflaştırıyo demiş dedi. Ben de bişey diyemedim. Nasıl yani.Şimdi tüylerim tamamen bitmeyecek mi..

Bir de KK da bi bayan konu açmış. Bizim epilixir ile yaptığımız illermlerin aynısı Karınca yumurtası yağı ile yapmı. Ve aynı şeyleri anlatıyo.Kafam karıştı....sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Konu linki de bu. Merak edenler bir bakın isterseniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/318395-tuylerimi-bitirdim-kizlarr.html

Son düzenleme:
ooh kızlar iyi sonuçlara çok sevindim hihoyyyt
ben de yarın veya uygun bir günde bacaklara 2.seansı uygulucam hihoyyyt
bu arada evet bizim şu 30 kişilik grubumuz nerde yahu fisfisfis
biraz sonuçların netleşmesi için bizim de 7-8 seans geçirmemiz lazım belki ama en azından 2 seanslık tecrübelerimizi yazalım arkadaşlar...
şimdi benim için daha net konuşulabilecek seans 3.seans çünkü 2.seansta daha önce verdiğim aradan daha az ara sonra yaptım
bu yüzden gördüğüm azalma zamandan mı kaynaklanıyor yoksa epilixirden mi bunu 3.seansta anlıcaz
çünkü aynı zaman sonra almış olucam hihoyyyt

merhaba burcuuu,
ben gözlemlerimi buraya sık sık detaylıca anlatıyorum ,isterseniz profilimden araştırıp tekrar bakın ,tekrar yazmaya üşeniyorum :))
gösterdiğiniz linkteki söylemek istediğinizi anlayamadım
kafanızı karıştıran ne oldu ?

Son düzenleme:
merhaba burcuuu,
ben gözlemlerimi buraya sık sık detaylıca anlatıyorum ,isterseniz profilimden araştırıp tekrar bakın ,tekrar yazmaya üşeniyorum :))
gösterdiğiniz linkteki söylemek istediğinizi anlayamadım
kafanızı karıştıran ne oldu ?

Kafamı karıştıran karınca yumurtası yağı oldu. Daha öncesinden duymuştum bu yağı ama, baya sonuç alan varmış. Yani demek istiyorum ki, anladığım kadarıyla bizim epilixir de gördüğümüz etkileri göstermiş. Yanlışım mı var..:dance:

bucuu o konuda çok tartışmalar var canım, o yağı kendi konusunda tartışırsan iyi olur,
çünkü onunla bunun alakası yok
ikisini de kullandığım için söylüyorum...

Kafamı karıştıran karınca yumurtası yağı oldu. Daha öncesinden duymuştum bu yağı ama, baya sonuç alan varmış. Yani demek istiyorum ki, anladığım kadarıyla bizim epilixir de gördüğümüz etkileri göstermiş. Yanlışım mı var..:dance:

hahh şimdi anladım ne yazmak istediğini
karınca yumurtası yağını çok uzun zamandır duydum,duyuyoruz hepimiz
açıkçası ben gerçek karınca asidinin 5-10 tl gibi bi ilaç şişesine konulacağına inanmıyorum
sebebide gerçek karınca asidini elde etmek çok maliyetli,kimyasal yollarla elde edilen bu asidin fiyatı çok ucuz ama,amaaa ben bu asidin kıllara etkisine inanmıyorum
karınca yumurtası yağı diye satılan ürünlerin içinde yanılmıyorsam sadece karnca asidi değil bitki ekstreleride var (kabak özü vs )artık her ne varsa incelemiştim bi ara işte ,kıllara bi etkisini bulamadım,yani kalıcı bi etki ..
belki kılın yapısında bulunan sülfür bağlarını etkileyerek geçici bi incelme sağlıyor olabilir ama kıllardan tamamen kurtulmak için kıl kök hücrelerinin yok olması gerek ..bunada karınca asidinin gücünün yeteceğini düşünmüyorum:)

Back