- 2 Şubat 2008
- 2.215
- 43
- 158
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
başarmışsın canım... kaydirigubbakcemile5
yalnız bişi sorucam ; umarım yanlış anlamazsın ; yüzünde favori bölgeni mi aldın ; yoksa resim mi çok büyük... :sm_confused:
Gurbik ben numune grubuna giremediğim için ürünü bizzat satın aldım. Buradan görüşlerimi bildireyim mi? Sadece numune kullananlar için mi bu topik?
Gelen ürünün fotolarını falan çektim. Yüzüme uygulayacağım tüy olan bölgelerin fotoğraflarını çektim ama fotoğraflarda tüyler belli olmuyor...
Bana açık mı topik????
ben güya bekleyecektim ancak daynamadım .
yüzümü, koltuk altımı, göbeğimi ve bacaklarımı epilasyon makinası ile aldım ve ürünü kullandım . yüzüme daha önce sir ağda kullanırdım ama iyi sonuç için ilk defa yüzümede epilasyon mak . kullandım .
ürünü kullanmak çok kolay sorun çıkarmıyor. mümkün olduğu kadar ekonamik kullanmaya çaluştım zzzira 2 kez daha kullancağım göz kararı kullandım . ancak gördümki aslında çok çok gitmiyor üründen bir kaç damla dahi yüze yetiyor mesela.
ahh şu kıllardan kurtulalım yararını göreyim hemen alacağım bu üründen :)
iyi akşamlarr hanımlarrr
ben dün gece itibariyle önce duşumu aldıktan sonra epilatörle bacaklarımı aldım
ardından saat 22,00 da ilk,, sabah 6.00 da ikinci,, 14.00 dada üçüncü kez epilixirimi sürerek ilk seansımı tamamladım
ilk sürdüğüm anda bikaç saniyelik bir yanma hissettim ama çabucak geçti
malesef ben fotoğraf çekemedim ama epilixir mucizesine güvendiğim için çok umutluyummm
canım o ne demek :)
elbette sana da açık kapılarımız sonuna kadar :)
epilixir kullanmak isteyen, merakını gidermek isteyen, soru sormak bilgi almak, hatta bazen geyiklermize katılmak isteyen herkese açık topiğimiz zemuszemus
resimleri yarın kucultup img kodlarıyla gorunur hale getiriyim ahninacım
emeğin için sonsuz teşekkürler Şeniz
Teşekkürler Gurbikciğim. Resim ekleme v.s. konusunda biraz daha deneyimli olsam çok iyi olurdu ama ancak bu kadar olabildi.:1rolleyes:
İnanılmaz özverili tavrınla herkese önayak olduğun için teşekkürler. Ben deneme grubunda değilim belki ama öylesine içten bir halin var ki etkilenmemek elde değil. Desteğim internete girme koşullarına sahip olduğum sürece elimden geldiğince devam edecektir.yerimseniben
Mutluluğun daim olsuna.s.
Ne yaptın kermit? Nikah memuruylan görüşmen nasıl gitti bakam:sinifsinif:
ben burayı kaçırmışımmm..
ben hala korkuyorum pikini bölgeme yapacam ağda, yarın inş aradan çıkaracam imdatt :gitme:
yok yok yarın artık halletcem müziğin sesini sonuna kadar açıp :gitme:
Teşekkürler Gurbikciğim. Resim ekleme v.s. konusunda biraz daha deneyimli olsam çok iyi olurdu ama ancak bu kadar olabildi.:1rolleyes:
İnanılmaz özverili tavrınla herkese önayak olduğun için teşekkürler. Ben deneme grubunda değilim belki ama öylesine içten bir halin var ki etkilenmemek elde değil. Desteğim internete girme koşullarına sahip olduğum sürece elimden geldiğince devam edecektir.yerimseniben
Mutluluğun daim olsuna.s.
canım gurbaam benim tüyler daha alma kıvamına gelmediğinden ben daha birşey yapamadım inşallah o kıvama gelince bende bendeki deneyimleri anlatacam inşallahopuyorumnanaktan
ağzımın suyu aktıı haaa epilixir deneyimlerinizden kıl muhabbetine bu kadar bayılacagım aklıma gelmezdi :) 2. grupta bende istiyorummm
Ne yaptın kermit? Nikah memuruylan görüşmen nasıl gitti bakam:sinifsinif:
ben burayı kaçırmışımmm..
ben hala korkuyorum pikini bölgeme yapacam ağda, yarın inş aradan çıkaracam imdatt :gitme:
yok yok yarın artık halletcem müziğin sesini sonuna kadar açıp :gitme:
Kızlar ve Gurbikcim öncelikler geciktiğim için özür dilerim.Nete giremedim.Şimdi lafı fazla uzatmadan yazayım.
Epilixiri 28 Ağustos günü uyguladım.
UYGULADIĞIM BÖLGE : Yüzüm
SEANS NO : 1. seansım
EPİLASYON YÖNTEMİ : Epilatörle aldım yüz başlığını takıp
KULLANDIĞIM MİKTAR : Epilixiri her 8 saatte bir 3 defa uyguladım.Her uygulayışta 3 damla kadar kullandım.
GÖZLEMLERİM : Kokusu tamamen bitkisel ve hoş bir kokusu var.Sürülüşü kolay.Cilt hemen emiyor.Cildim hiç ama hiç yanmadı acımadı.Ayrıca kızlar bişey söyleyim normalde yüzümü alınca kızarır biraz fakaaattt epilixiri sürünce kızarıklığım birden geçti ve ya böyle çok ciddiyim cildime iyi geldi.
Şimdilik Lakito'dan bu kadar :)
Bugün 2. günümüz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?