Epilixir kullananların paylaşım alanı

benim tüyler bayaa ince ve zayıftır. çabuk sonuç alırım zannımca.. hatta numune bitip orjinal boyunu alınca epilixir artar bile kalanını 2. el diyerekten satarım burdazemuszemus :karaborsacı üye smilisi:

benim tüyler bayaa ince ve zayıftır. çabuk sonuç alırım zannımca.. hatta numune bitip orjinal boyunu alınca epilixir artar bile kalanını 2. el diyerekten satarım burdazemuszemus :karaborsacı üye smilisi:

bakıyorum da epilixir tüylerini yok etmekle kalmayıp ticari zekanı da geliştirdi:roflol:

gurbaa prensescimmm ben şimdi pro card başvurusunu yaptım. Unutma beni olar mı?? ısmime iyi bak....nurem nurem nurem:)) Yeni numune grubu oluşturulduğunda başı ben çekmek istiyorum:))hihoyyyt:enbuyukkk:

gurbaa prensescimmm ben şimdi pro card başvurusunu yaptım. Unutma beni olar mı?? İsmime iyi bak....nurem nurem nurem:)) Yeni numune grubu oluşturulduğunda başı ben çekmek istiyorum:))hihoyyyt:enbuyukkk:

gurbike 321456874458965 kere daha hatırlat..

zira listedekileri bilem unutuyo:umursamaz:-tatlicadiarzu-

Ben daha uygulama yapamadım Ramazan ayından dolayı gurbikim,son 3 gündür ya biz iftara gittik yada bize iftara geldiler bebem ya..

Ama en kısa zamanda uygulayıp deneyimlerimi muhakkak yazacağım bebm hatta resimli bir şov yapacağım sizlere:jeyyar:

adoşum tamam bekliyoz bebem...

nuremcim birinci gruptan epilixirin yarattığı etki ile ilgili yorumlar gelmeye başlasın
eğer memnuniyet geridonusumleri alırsak hemen 2.grubu alırız bitanem

Canımcım yapıcam her zaman hatırlatmamı:))) Peki gurbaa cım ne zaman başlıcak yeni numune grubu. Nerde duyuracaksın bunu??

adoşum tamam bekliyoz bebem...

nuremcim birinci gruptan epilixirin yarattığı etki ile ilgili yorumlar gelmeye başlasın
eğer memnuniyet geridonusumleri alırsak hemen 2.grubu alırız bitanem

seni yormayayım demiştim gurbikim... ama yavaş kalmışım azcuk...

canım Deniz hanım amerikada yaşadıgından saat farkı nedeniyle cevap verememiştir, uyuyodur cunku :)
gorur gormez yanıtlar bundan emin olabilirsin

slm arkadaşlar ılk seansımı dun bıtırdım gelısmelerı buradan bıldırıcem sızlere ilk 13,00 surdum sonra 21,00 sonra 05,00 da surdum ve bıtırdım bıraz yanma hıssettım bıraz da kızarıklık oldu onun dısında durum guzel gorunuyoru bakalım normalde benım kıllar 2 gunde cıkar hemen beklemedeyım

canım Deniz hanım amerikada yaşadıgından saat farkı nedeniyle cevap verememiştir, uyuyodur cunku :)
gorur gormez yanıtlar bundan emin olabilirsin

Tamam canım çok mersiii... Haber verince ben de size veririm. Eminim gebelikte kullanımın merak eden vardır. Kendi sitesinde gebelikte kullanılmamalı diyor ama Ben de zararı olmaz belki diye direniyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…