- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Merhaba kızlar.. Bu epilixir bana mucize gibi gelmeye başladı artık.. Ben de denemek istiyorum. Ama numuneler sadece pro üyelere gönderiliyormuş anladığım kadarıyla. Peki ben pro üye olursam kesin gelir mi bana..
benim tüyler bayaa ince ve zayıftır. çabuk sonuç alırım zannımca.. hatta numune bitip orjinal boyunu alınca epilixir artar bile kalanını 2. el diyerekten satarım burdazemuszemus :karaborsacı üye smilisi:
gurbaa prensescimmm ben şimdi pro card başvurusunu yaptım. Unutma beni olar mı?? İsmime iyi bak....nurem nurem nurem:)) Yeni numune grubu oluşturulduğunda başı ben çekmek istiyorum:))hihoyyyt:enbuyukkk:
whiterose'umun da ad-soyad bilgilerini iletmeyi unutmuşum :roflol:
Allahım tam bi salağım ben ya
gurbike 321456874458965 kere daha hatırlat..
zira listedekileri bilem unutuyo:umursamaz:-tatlicadiarzu-
adoşum tamam bekliyoz bebem...
nuremcim birinci gruptan epilixirin yarattığı etki ile ilgili yorumlar gelmeye başlasın
eğer memnuniyet geridonusumleri alırsak hemen 2.grubu alırız bitanem
Canımcım yapıcam her zaman hatırlatmamı:))) Peki gurbaa cım ne zaman başlıcak yeni numune grubu. Nerde duyuracaksın bunu??
Canımcım yapıcam her zaman hatırlatmamı:))) Peki gurbaa cım ne zaman başlıcak yeni numune grubu. Nerde duyuracaksın bunu??
adoşum tamam bekliyoz bebem...
nuremcim birinci gruptan epilixirin yarattığı etki ile ilgili yorumlar gelmeye başlasın
eğer memnuniyet geridonusumleri alırsak hemen 2.grubu alırız bitanem
seni yormayayım demiştim gurbikim... ama yavaş kalmışım azcuk...
canım Deniz hanım amerikada yaşadıgından saat farkı nedeniyle cevap verememiştir, uyuyodur cunku :)
gorur gormez yanıtlar bundan emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?