Epilixir kullananların paylaşım alanı

normalde siyah nokta şeklinde pıtırcıkları görmem an meselesiydi kurbikim
bakalım beklemedeyim 10. gün hala bişi yoksa ben bu iksiri alırım :lepi:

Deniz Hanııııııııııııımmm KK kulup kartı olanlara indirim var mı acebe sositososito

ay işallahıma görmessin bebekim yaaa zemuszemus

inşallah kurbikimmm zemuszemus

hem kk bizi denek olarak kullanıor hemde kocem beni :roflol:
eğer memnun kalırsan bende alıcam diyo :roflol:

günaydın millet opuyorumnanaktan
ewet kızlar dün epilixirimi kullanmaya başladım buda ilk sakallı halim resim biraz kötü çıktı belli olmuyor pek ama bayağı uzun siyah kıllar mevcutkaydirigubbakcemile3birde kullandıktan sonraki halimi koyucam bakalım fark olucakmızemuszemusinşallah dökülür hepside bi daha çıkamaz:sinifsinif:birde ilk sürünce hafif kaşıntı yaptı bende ikincide bişi hissetmedim sizinde öyle oldumuCADIARZU

citozum epilixir sonrası goruntuyu daha net çekersen iyi olcek be guzuumm
hadi gazan mübarek olsunkaydirigubbakcemile2

zaten bi şişe onun fiçuduna en fazla 3 seans yeter :roflol:
sonna ben napçem :roflol:

size varille almak lazım o zaman :roflol:

Kızlar ben Deniz hanıma gebelikte Epilixir'i kullanabilirmiyim diye sormuştum. Hoş gebe değilim ama çalışıyoruz olada bilirim:))) Deniz hanım sağolsun hemen cevaplamış mesajımı ben de onun da izni ile gebelikte kullanım ile ilgili verdiği bilgileri sizinle paylaşıyorum. Ayrıcaa çook tatlı kadın yaa:))

Gebelik ihtimali olanlar derken gebe kalmak icin calisanlar kastediorsak kullanmayin derim :) Gebe olanlar kullanmis trs sonuc almis degil,gebelikte ve emzirme doneminde kullanmayin demeemizdeki sebep su.Herhangi bir ilackozmetik vs.. gebelerde ve eziren hanimlarda denenmez,bu grup kisilerin kullandiklari hersey gebelerde fetusu ve emzirenlerde bebegi direk etkileme riski olabilecegi icin etik olarak uygun gorulmez.En basindan gebelerde ve emzirenlerde kullanilmaz denir ve o yol kapatilir.Bir cesit is ahlaki olarak bakin buna..Epilixir distan kullaniliyor,topkal uygulama urunu,yani en yuksek emilim orani %1 bile olmazki emilse bile tamamen bitkiseldir,zerre kadar kimyasal icermiyor.Hicbir sekilde yan etki,fetuse yada bebege risk teskil edecegine inanmiyorum,ama iste bu grup hanimlar bir cesit dokunulmaz kabul edilip hicbir sekilde riske girmemesi gereken grup olduklari icin en basindan kullanmayiniz deyip yolu keseriz :)

Bebek sahibi olmak istiyorsaniz,korunmayi birakmis bebek denemelerinde iseniz insallah Rabbim saglikla yavrunuzu bagislasin size,hamile degilken baslayabilirsiniz ama insallah diler ister gebe kalirsaniz sizden kullanimi kesmenizi isterim,bu yuzden baslamasaniz daha iyi.Yakin bir gebelik planliyorsaniz seanslarinizin yarim kalacagina kesin gozuyle bakabiliriz.Umarim sorunuza cevap olmustur bu soylediklerim.

Baska sorunuz olursa her zaman buradayim.
Ilginize tesekkurler,
Saglikla sevgiyle kalin.

Deniz.

günaydın herkese...

gurbacım sorması ayıp benim epilixirim nerde yevrim hala gelmedi millet kullanmaya başlamış...

bu açıklamayla da kafadaki soru işaretlerini gidermiş olduk :)
sağolasın nuremcim

Herkese günaydınlar olsun....
Benimde Epilixirim daha dün elime ulaştı çok mutlu oldumm...
Ama deneme fırsatım olmadı çünkü yeni halletmiştim tüy olaylarını biraz beklemedeyim ben yani..
Girişimde bulununca hemen paylaşicimmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…