- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
gurbacım bnm kartımda cuma yola çıkıyo ertesi gün elimde olur inşallah
bak benide unutma Cilek. Cilek. Cilek. :roflol: sen çileği çok seversin bilirim -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
gerçi 268213 kere daha hatırlatıcam sana :roflol:
gurbaacımm benim kartımda yola çıkacakmış cumaya :lepi:
İnşallah bi aksilik çıkmazda bende alırım yerimseniben
bak benide unutma Cilek. Cilek. Cilek. :roflol: sen çileği çok seversin bilirim -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
gurbaa cım bak pro üye oldum:)) Beni unutma olar mı??:))) nurem nurem nurem... Yaz biyere:))
gurbaacımm benim kartımda yola çıkacakmış cumaya :lepi:
İnşallah bi aksilik çıkmazda bende alırım yerimseniben
Hemen cevap vereyim. Açıkçası benim yüzümde sivilce çıkmaz yüzümü aldıktan sonra.Fakat kızarır ve böyle sivilce değilde böyle biraz pütürcük gibi şeyler oluyor bazen ve en geç 2 günde geçiyor.Fakat Epilixiri yüzüme sürdükten sonra yüzüm az önce alınmamış gibi pürüzsüz ve pırıl pırıl olduzemuszemus O yüzden bence, Epilixir epilasyon sonrası çıkan sivilce,tahrişe iyi geliyor.Cildi yatıştırıp pürüzsüzleştiriyor:lepi: Ayrıca bende en ufak bi yanma,kaşıntı olmadı.Yüzüne kullanmak isteyen arkadaşlar kesinlikle korkmasın.aa canım bu süper bi haber
bi de şunu sorucam sana ve yüzünü alan diğer arkadaşlara
yüz aldıktan sonra genelde sivilce oluşmasından şikayetçi forumdaki arkadaşlar
epilixirin buna bir katkısı olacak mı paylaşırsanız çok sevinirim
bir de yüze uygulayacaklar, en geç bu bölgede sonuç alındığını hatırlatayım canlarım
sabırlı olun olur mu :)
Hemen cevap vereyim. Açıkçası benim yüzümde sivilce çıkmaz yüzümü aldıktan sonra.Fakat kızarır ve böyle sivilce değilde böyle biraz pütürcük gibi şeyler oluyor bazen ve en geç 2 günde geçiyor.Fakat Epilixiri yüzüme sürdükten sonra yüzüm az önce alınmamış gibi pürüzsüz ve pırıl pırıl olduzemuszemus O yüzden bence, Epilixir epilasyon sonrası çıkan sivilce,tahrişe iyi geliyor.Cildi yatıştırıp pürüzsüzleştiriyor:lepi:
Bence batıklarada iyi geliyordur canım. Yüzüme bakıyorum bakıyorum aynada.Çok pürüzsüz ya:dance: Tonik olarak da kullanılabilir mi acep-tatlicadiarzu-valla bu süper haberakannehir
batıklardan kurtulcaz desene delikafadulden
Bence batıklarada iyi geliyordur canım. Yüzüme bakıyorum bakıyorum aynada.Çok pürüzsüz ya:dance: Tonik olarak da kullanılabilir mi acep-tatlicadiarzu-
lakito manyama üleynn, aklıma girme valla zati şeytan dürtüyo zor tutuyorum kendimi -tatlicadiarzu-
Yani bendeki etkileri böyle canımsırnaşık şey Ama sende az tut kendini.Eğer yüzünde bi rpoblemin yoksa gaza gelip alma hemen-tatlicadiarzu-
lakito manyama üleynn, aklıma girme valla zati şeytan dürtüyo zor tutuyorum kendimi -tatlicadiarzu-
Ben yaklaşık 2 yıl önce sir yaptırmıştım yüzüme ne aklıma hizmetse, hiç sivilce problemi olmayan yanaklarımdan 2 yıldır sivilce gitmedi. O yüzden ilk etapta tereddütlü idim yüzüme epilasyon uygularken, yine kusar mı cildim v.s. diye. Şimdilik bir problem yok çok minik bir iki sivilce dışında. İnşallah da olmaz. Çok güveniyorum bu ürüne.opuyorumnanaktan
Yani bendeki etkileri böyle canımsırnaşık şey Ama sende az tut kendini.Eğer yüzünde bi rpoblemin yoksa gaza gelip alma hemen-tatlicadiarzu-
Bendeki etkileri böyle oldu canım.Fakat genelede bakmak lazım ama.ayy canım inşallah çıkmaz sivilce falan yaaa...mafoldumben
yüzümde bi sorun yok ama sayende niye yook dicek hale geldim akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?