• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

slm arkadaşlar ılk seansımı dun bıtırdım gelısmelerı buradan bıldırıcem sızlere ilk 13,00 surdum sonra 21,00 sonra 05,00 da surdum ve bıtırdım bıraz yanma hıssettım bıraz da kızarıklık oldu onun dısında durum guzel gorunuyoru bakalım normalde benım kıllar 2 gunde cıkar hemen beklemedeyım

ayy böcüğüm seninki vahimmiş
2 gün ne demek yaaa:gitme:
hadi bakalım inşallah mahcup etmez bizi epilixirdelikafadulden

he bıde benımde makınem yok malesf resım cekemem uzgunum :sinifsinif:

önemli değil canım
bu şart değil
sadece arzu edenler koyuyor daha faydalı olabilmek için
sen gel mesajlarla destekle yeter yerimseniben

Tamam canım çok mersiii... Haber verince ben de size veririm. Eminim gebelikte kullanımın merak eden vardır. Kendi sitesinde gebelikte kullanılmamalı diyor ama:( Ben de zararı olmaz belki diye direniyorum:))

aa canım sitesinde böyle mi diyor....
o zaman kullanılmamalı yaaa :sinifsinif:
ama yine de Deniz hanımdan yanıt bekleyelim...

merhaba ay ben bu topiği görmemişim valla
hemen yazayım dun ılk sesansımı bıtırdım bıyık ve cene ıcı kullandım ılk saat 13 de sonra 21 de son olarakta sabah 5 te yaptım ve bıtırdım bıraz yanma hıssetttım sankı delıklerden epılıxır in ıcerı gırdını hısettım sankı bıraz kızarık gıbı oldu sankı ama gectı sonra valla azcık kullandım sanırım 5/6 seasn uygulanır numune sımdılık memnunıyetım cok ıı halen hıc su degdırmedım ayrıca bu hafta krem falanda kullanmamam gerekıyormus neyse hep bırlıkte gorucez bakalım

ayy böcüğüm seninki vahimmiş
2 gün ne demek yaaa:gitme:
hadi bakalım inşallah mahcup etmez bizi epilixirdelikafadulden

önemli değil canım
bu şart değil
sadece arzu edenler koyuyor daha faydalı olabilmek için
sen gel mesajlarla destekle yeter yerimseniben

teşekkürler gurbık ayrıca kendımı bole cok ıı hısedeıyorum ben ya alkisalkisalkis

canlarım şimdi çıkmam lazım
nikah memuruyla 2.raund için buluscaz
bu adamı bugun bi tirnaklayasım var ki sormayın :delphin:
btün stresimi ondan çıkarcem hihoyyyt
dua edin bebeklerim inadı kırılsın şu lanet herifin :(
opuyorum alayınızı

canlarım şimdi çıkmam lazım
nikah memuruyla 2.raund için buluscaz
bu adamı bugun bi tirnaklayasım var ki sormayın :delphin:
btün stresimi ondan çıkarcem hihoyyyt
dua edin bebeklerim inadı kırılsın şu lanet herifin :(
opuyorum alayınızı

niye inat ediyor ki bu amca yaaa ...
neyse bol şans canım hihoyyyt

tunaydın denekler ben daa uygulamadım koltuk altımın we bacagımdakılerımınde uzamasını eklıorum sekerlı agda ıle aldıracammm allahım yardım et yarabbım:Saruboceq::bbo:

kısçelerim ben henüz bi yorum yapamıyorum çünkü benim numune gelmedi benneyaptımki
gurbaa sorcak gecikmenin sebebini deniz hanıma..

Gurbik ben numune grubuna giremediğim için ürünü bizzat satın aldım. Buradan görüşlerimi bildireyim mi? Sadece numune kullananlar için mi bu topik?
Gelen ürünün fotolarını falan çektim. Yüzüme uygulayacağım tüy olan bölgelerin fotoğraflarını çektim ama fotoğraflarda tüyler belli olmuyor...
Bana açık mı topik????

Gurbik ben numune grubuna giremediğim için ürünü bizzat satın aldım. Buradan görüşlerimi bildireyim mi? Sadece numune kullananlar için mi bu topik?
Gelen ürünün fotolarını falan çektim. Yüzüme uygulayacağım tüy olan bölgelerin fotoğraflarını çektim ama fotoğraflarda tüyler belli olmuyor...
Bana açık mı topik????

tabikide açık canım zemuszemus

gurbaam ben daha yorum yapamıcam çünkü daha epilasyn yapamadım henüz zamnını bekliyorum ama unuttum sanma sakın aklım gözüm burda

ılk seansımı yüzümde uyguladım. Ürünün ve yüzümden çıkan o iğrenç mahlukların (kıl yani:)) fotolarını da ekledim. ılk kez foto ekliyorum umarım başarmışımdır.

kizlar vallah süpersiniz ne diyim sizeee baska sitelerde kimse böleee yazmamis helal size valllahopuyorumnanaktan umarim hep böle hefezli kalirsinizz gelismeleride hepimiz bildirisinizz takiptesinizzzzzzzkaydirigubbakcemile5

Öhö öhö diğer topikte yazmış isim azıcım copy paste yaptumkaydirigubbakcemile4

Ben karnımı ve kuyruk sokumunun üstünü aldım, yani almaya çalıştım.

Önce bi duşa girdim, iyice keselendim.

Önce epilatörle başladım almaya. Çok canım yandı ama devam ettim.
Sonra bir baktımki almıyor kopartıyor sadece dipleri duruyor orda.
Benim tüylerim o kadar uzunki ancak koparıyor. Çok sinirlendim.
Ee kökünden alınmazsa bi işe yaramazki.

Neyse efem şekerli ağdaya geçtim. Oda gıcık uyuz kabasını alıyo geri kalanı bırakıyor.
Gözünü sevdiğim sir ağda

Neyse efem kalanlarıda epilatörle temizledim.
Sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum üzerime çook uzun bir süre.
Malum gözenekler açılsın diye.

Sonra epilixirimi sürdüm. Çok bereketli bu bayaa yetecek bana.
Bu sabah saat 10'da 3. kez sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Hemde baya bol kullanmış olabilirim. Ve üstelik benim uyguladığım alan çok geniş.
2 seans daha yeter diye düşünüyorum.

Ama bu seferin çok başarılı olacağını sanmıyorum çünkü epilasyonumu çok başarılı yapamadım maalesef.
Yani hepsi kökünden alınmadı.

Bir dahaki sefere sir ağdayla alıp yağını sürmeyeceğim.
En azından kökünden alınmış olsunlar.

İlk seansımı yüzümde uyguladım. Ürünün ve yüzümden çıkan o iğrenç mahlukların (kıl yani:)) fotolarını da ekledim. İlk kez foto ekliyorum umarım başarmışımdır.

başarmışsın canım... kaydirigubbakcemile5
yalnız bişi sorucam ; umarım yanlış anlamazsın ; yüzünde favori bölgeni mi aldın ; yoksa resim mi çok büyük... :sm_confused:

Back