Epilixir kullananların paylaşım alanı

Herkese günaydınlar,
evet dün gece saat 11'de ilk seansımı yaptım kol altım için,
sabah 7 de ikinci seansı yaptım,yanıma aldım öğleden sonra 3'de de
3.ve son seansı yapacağım...
hissedilmeyecek kadar az bir yanma oldu ama
birşey sormak istiyorum,normalde 1 damla avuç içi kadar bölüme yetiyor yazıyor ama
çok çabuk kuruyan ya da uçan bir madde,bunun püf noktası varsa,
ban da söyleyin hanımlar...
bu arada hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum..
sevgiler...

ben de herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...bayram nedeniyle nete giremedim :)

ben 5 eylülde yapmıştım ilk seansımı... 3.haftamdayım... bikini bölgesi artık çıktı ama alınmak için henüz kısalar...genelde 3-4 haftadır benim epilasyon sürem... hiççıkmayan yerler var... dokununca da pürüzsüz... sanırım çıkmayacaklar... ama bu kısımlar çok fazla değil ve çok da büyük değil...

bacaklarımda belli bir bölgeye uygulamıştım ama diğerleri de tam çıkmadığı için fark var mı anlayamıyorum...

ayak parmaklarımda çok az çıkmıştı... onlardan başka çıkan yok...

21 eylülde alın ve çene bölgem için 2.seansımı uyguladım... çene bölgemde çok fazla çıkmamıştı ama alnımdakileri alınca çene bölgemi de aldım...

sağ koltukaltımda çıkan tüylerin rengi gerçekten açılmış... solla kıyasladığımda :)
solda denememiştim... ama hala tereddütteyim sola da denesem mi yoksa son bir lazer seansına mı gitsem diye... gerçi o son lazer seansına gidebilmek için 2 filan ay beklemem lazım maalesef...

belki bir ara denerim :)

ben de geçmiş bayramınızı kutlarım...
ben o damla işini çözemedim, bitti numunem, o yüzden hiç akıl vermeyeyim en iyisi
bana uymayın siz :hulya:
ama gördümki bir seansta bikini bölgesine 3 damla gayet yetiyormuş, dün zorunluluktan 3 damla kullandım gayet yetti :))

buarada ben de gece 12 gibi ilk seansı uyguladım bikiniye, 2.yi sabah 8de, ben de yanıma aldım 4te 3. seansı uygulıcam ve numunem tamamen bitecek :gitme:

hemen yenisini sipariş etmem lazım, bacağın vakti geliyor çünkü hihoyyyt

Günaydın geçmiş bayramınızı kutlarım epilixir kızlarııı Şeniz
çok güzel gelişmeler var bizi yanıltmadı güvenimiz boşa çıkmadı çok şükür :lepi:
saolun kızlar teşekkür ederimmm her ayrıntıyı paylaştığınız için yerimseniben
bende paylaşıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorummm

günaydın kıslar...
ben seansımı yapalı 2 haftayı geçti. ama epilatör o kadar çok kırmış ki onlar uzadı anlayamıyorum.. keşke ufak bir bölgeye yapsaymışım:sinifsinif:

normalde benim koltukaltımda çok az tüy var,yani sayılı,
denemeyi ilk o bölgeye yaptım,peki ağdayı dışarıda yaptıranlar için,
epilixir ağda yapıldıktan birkaç saat sonra,
yine sıcak suyla yıkanıp kurulandıktan sonra ugulanabilir mi meleklerim...
çok soru sordum ama bilenlerden cevap bekliyorum,

ablacım en makbulu ağdadan hemen sonra oldukça sıcak suyla yıkayıp epilixiri uygulamak. daha kökler açıkken uygulamak gerekiyor...

ablacım en makbulu ağdadan hemen sonra oldukça sıcak suyla yıkayıp epilixiri uygulamak. daha kökler açıkken uygulamak gerekiyor...

yani öğlen yaptırılan ağda için,
epilixir akşam kullanılırsa etkisi az olur diyorsunuz,
ağdadan hemen sonra kullanılmalıdır ...
yanlış anlamadım değil mi bitanecim...Şeniz

yani öğlen yaptırılan ağda için,
epilixir akşam kullanılırsa etkisi az olur diyorsunuz,
ağdadan hemen sonra kullanılmalıdır ...
yanlış anlamadım değil mi bitanecim...Şeniz

evet mümkünse hemen sonra yapılması lazım. kıl kökleri henüz açıkken yapmak en etkili yol. Ağdadan sonra sıcak suyla ve ya sıcak su dökülmüş havluyla iyice silip sonra epilixiri sürme şansınız varsa iyi olur aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…