• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

hekrese iyi bayramlar.merakla takip ediyorum burayı.yani kızlar henüz daha bir sonuca varılmadımı yoksa epilixir işe yarıyor diyebilirmiyiz artık?somut bişeyler bekliyorum??????bende kullanmaya başlıycam sonuca göre..

Epilixir'in sitesine yazıp birtane numune rica ettim,ama malesef gruplara gönderiyorlarmış,yani riske girmeden denemek istemiştim .. :(

1 senedir üye olduğum bir siteye yazmıştım epilixirin muzice bir ürün olduğunu ...
beni reklam yapmakla suçladılar.mesajlarımı silmişler ...
çok moralim bozuldu.
oysa ki ben memnun olmadığım hiç bir şeyi tavsiye etmedim şimdiye kadar..

canım benim ikinci seansın tüyleri çıkmaya başladı 10 eylülde almıştım tabi 21 gün olmasını bekliyorm yüzümdekiler incelmişler ama boşlk çok az var sırtımda öyle onlarda ince ince çıkmışlar kol için 1 seans yaptm şu an çok ii 24 gün oldu tabii bayramın bitmesini beklyormm tam çıksınlar detayları yazcğım

1 senedir üye olduğum bir siteye yazmıştım epilixirin muzice bir ürün olduğunu ...
beni reklam yapmakla suçladılar.mesajlarımı silmişler ...
çok moralim bozuldu.
oysa ki ben memnun olmadığım hiç bir şeyi tavsiye etmedim şimdiye kadar..

ayy leylacım bu benimde bazı forumlarda başıma geldi:))
ya reklamcı ya pazarlamacı olarak suçlandım:)
kii ben özellikle sağlıkla ilgili konularda çok hassasımdır,önüme gelen her ürünü kullanmam,ve bunu forum arkadaşlarımda bilir ama herkes bilmiyorki ,bazen yorumlarımızdan bu reklam yapıyorsunuz sonucunu çıkarabiliyorlar:(
belkide haklılar çünki yeni bir ürünle ilgili yorumlar ilk zamanlarda bu tarz yaklaşımlara müsait..
en iyisi kendilerininde kullanıp sonucu gördükten sonra inanıp hak vermeleridir belkide
bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun

ya hepsini okuyamadm ama . 1 taen cik olumsuz yorum gormedim okuduklarımdan. etkilendim yani.. karınca yagı gibi degil...
bende hormon bozukluguda olunca alım diyemiyorum hemen. bioderm dusunuyordum ama..
o kadar cok urun denedm ki.. 1 tnae buldum ama bunun yanında halt etmiş :D
soel 1 ay takıip etcem bu topiği, sonra inş herkeste olumlu sonuclar erişirde bizde deneriz.
tüysüz bayramalr :))))))

ayy leylacım bu benimde bazı forumlarda başıma geldi:))
ya reklamcı ya pazarlamacı olarak suçlandım:)
kii ben özellikle sağlıkla ilgili konularda çok hassasımdır,önüme gelen her ürünü kullanmam,ve bunu forum arkadaşlarımda bilir ama herkes bilmiyorki ,bazen yorumlarımızdan bu reklam yapıyorsunuz sonucunu çıkarabiliyorlar:(
belkide haklılar çünki yeni bir ürünle ilgili yorumlar ilk zamanlarda bu tarz yaklaşımlara müsait..
en iyisi kendilerininde kullanıp sonucu gördükten sonra inanıp hak vermeleridir belkide
bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun

benim ilk defa başıma geldi çok üzüldüm doğrusu
neyse yaa boşver
bende herkesin bayramını kutluyorum

selam memleketimin buram buram anadolu kokan kıllı bacıları-tatlicadiarzu-
deneyimlerimi aktarmaya devam ediyorum.
ben kaşlarıma ve mıyıklarıma uyguladım, bikaç gün önce 1. seansı tamamladım.
kaşlarım gür ve siyah olduğu için özellikle kaşlarımda bi gelişme bekliyorum laaaakin herzamanki gibi 2 günde hemen baş gösterdi zatlar. sanırsam, ne kadar siyah olursa olsun neticede yüz tüyü kaşlar, bi kolaltı gibi kökleri siyah değil neticede.
ama umudumuzu yitirmiyoruz gelecek seanslara bakıyoruz.

selam memleketimin buram buram anadolu kokan kıllı bacıları-tatlicadiarzu-
deneyimlerimi aktarmaya devam ediyorum.
ben kaşlarıma ve mıyıklarıma uyguladım, bikaç gün önce 1. seansı tamamladım.
kaşlarım gür ve siyah olduğu için özellikle kaşlarımda bi gelişme bekliyorum laaaakin herzamanki gibi 2 günde hemen baş gösterdi zatlar. sanırsam, ne kadar siyah olursa olsun neticede yüz tüyü kaşlar, bi kolaltı gibi kökleri siyah değil neticede.
ama umudumuzu yitirmiyoruz gelecek seanslara bakıyoruz.

selam december,
bu yüz bölgesine giren kılların kalınlık incelikten ziyade başka bi farklılığı olmalı ,diğer vücut kıllarına göre,onun için yüz bölgesinde geç sonuç alınıyordur diye düşünüyorum
özellikle kaş,bıyık ve kol kılları diğer bölgelere nazaran farklılıklar gösteriyor
sabredip devam etmekte fayda var yüz bölgesi için..

epilixir,istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilmiş tamamen bitki özlerinden elde edilmiş su bazlı bir solüsyondur,daha detaylı bilgi için epilixir yaz google 'a ...resmi web sitesinde herşey yazıyor .

he mesaji yazdikdan sonra aradim, ama cikis yapmisdim yeniden girip okudugumu yazmadim artik,
yinede tesekkürler yerimseniben
bugünece herseyi denedik sayilir, bide bunu takip edelim bakalim.

ya ben bayram telaşından başımı kaşıyamadım... 3 haftayı da geçirmiş oldum bikaç gün...
şimdi bugün yapsam sabah 7-8 gibi 2. seansı yapsam 3.seans öğlen 3-4 gibi bi zamana gelecek ki işyerinde olucam fisfisfis
napsam bilemedim ya, haftasonuna mı bıraksam :uhm:

Back