- 15 Mart 2007
- 1.644
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.301
kaç para demek ıstemıştımm
100 ml şişe 150 lira cnm :hulya:
bizim numunlerimiz 10 -15 ml ama bikini için 3 seans rahat yeter bence...
belki fiyatı ve ne kadar süre kullanılacağı ile ilgili bir fikriniz olabilir...
hirsutizmlilerdede etkili olduğu yazıyor web sitesindeCvp vercek kimse yok mu ya
merhaba arkadaşlar,artık sayfalar çok cansız kalıyor,nerdesiniz numune alan arkadaşlar .....
benim 15 gün cumtesi doluyor fakat ben hafta içi uygulayacağım epilixiri,çünki çok çok az kıl var ,bi 20 güne yaklaşsın istiyorum seans aralığımın
7.seansımı uygulamış olacağım,bu arada epilixirimde bitmek üzere:))
şuana kadarki yaptığım seansların sonrasındaki gözlemlerim;en çok etkilenen bölge bacak-bıyık,ikinci sırada bikini,üçüncü sırada koltukaltı.
yer yerkıl renginde değişiklik ve bölge bölge boşluklar ,ben epilixirin gücüne kesinlikle iyiden iyiye inanmaya başladım umarım kalıcı olur .
hiç kimse ilk seanslarda mucize beklemesin,yani hemen yok olmasını beklemesin,aramızda tıpçılar var ve takip ediyorsa onlar kıl gelişimini daha iyi bilirlerki kılları besleyen oluşturan biçok enzim ve başka yapılar var,nasılki kıllar bir günde oluşmadıysa yok olmasıda tek seferde mümkün olmayacaktır
her seansta kılın gücü zayıflatılacak ve beklenen sona yaklaşılacaktır inş.
ben her seanstan sonra ciddi azalma görüyorum,darısı tüm epilixir kullanıcılarına
kızlar yaaa bişey diyecğim 3 seanstan sonra tüyleri belli başlı azalan oldu muuu en faazla kim kaç seans yaptı durumu nedir
merhaba arkadaşlar,artık sayfalar çok cansız kalıyor,nerdesiniz numune alan arkadaşlar .....
benim 15 gün cumtesi doluyor fakat ben hafta içi uygulayacağım epilixiri,çünki çok çok az kıl var ,bi 20 güne yaklaşsın istiyorum seans aralığımın
7.seansımı uygulamış olacağım,bu arada epilixirimde bitmek üzere:))
şuana kadarki yaptığım seansların sonrasındaki gözlemlerim;en çok etkilenen bölge bacak-bıyık,ikinci sırada bikini,üçüncü sırada koltukaltı.
yer yerkıl renginde değişiklik ve bölge bölge boşluklar ,ben epilixirin gücüne kesinlikle iyiden iyiye inanmaya başladım umarım kalıcı olur .
hiç kimse ilk seanslarda mucize beklemesin,yani hemen yok olmasını beklemesin,aramızda tıpçılar var ve takip ediyorsa onlar kıl gelişimini daha iyi bilirlerki kılları besleyen oluşturan biçok enzim ve başka yapılar var,nasılki kıllar bir günde oluşmadıysa yok olmasıda tek seferde mümkün olmayacaktır
her seansta kılın gücü zayıflatılacak ve beklenen sona yaklaşılacaktır inş.
ben her seanstan sonra ciddi azalma görüyorum,darısı tüm epilixir kullanıcılarına
ben ilk seansı uygulayalı bugün tam 2 hafta olmuş. Lakin epilatör çok kırdığı için bayaa tüy görüyorum. Epilatörle kökünden alınanlar da yeni yeni kabarmaya başlamış..
merhaba ikinci seansımı arefe günü cumartesi yaptım arkadaşlar çok belli olmuyodu tüyler ama bayram temizliği açısından yani bu sefer hem kaş hem bıyık bolgeme uyguladım su anda kokten kopmayan tuyler hafıf cıkmaya basladı ama renklerı daha acık bellı belırsız yanı ayrıca ılk seansımda cenemede yapmıstım halen cıkmadılar cok guzel gıdıyor su anda durum
ka para bu meret arkadaslar??? valla ben agda da yapmıyom jılet ve makına bu fırcalara etkı edermı??? allah razı olsn şimdiden:hulya:
hormon sorunu olupta bu urunu kullanan ve fayda goren var mı aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?