• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

off yaa kızlarrr ikinci seansın tüyleri çıktı yüzüme ve sırtıma uygulamştm yaa yüzümdeki tüylerin sayısı aynııı amaaa incelmişlerrr sırtım ise aynı çıkmış ağlamak istiyorm yaaa okulumaaa 10 gün kaldı gitmeden üçüncü seansımı yapacğım bazen umutlanyorm bazen de böyle moralim bozluyo sankii hiç bitmeyck gibi

mafoldumben

ya arkadaşlar iyi hoş da, bu kadar çabuk etkili olması da tuhaf geldi biraz, hani başka bi zararı falan olmasın.. bu kadar iyi olması fazla geldi galiba :D

bugün 16. günüm.
koltukaltıma uygulamıştım.
sadece kolumdakilere benzer ince tüyler cıktı.
onlar da çok az.

yani epilasyon yapmam lazım ama cok az oldukları için beklemek de istiyorum :uhm:
en fazla 3 hafta beklemeliymişiz sanırım diğer seans için.
hadi hayırlısı..

Ürünün korkulacak bir tarafı yok arkadaşlar,
sonuçta su bazlı,bitkisel bir ürün,
bendeki sonucunu çok merak ediyorum,
bakalım nasıl olacak...

merhaba arkadaşlar,artık sayfalar çok cansız kalıyor,nerdesiniz numune alan arkadaşlar .....
benim 15 gün cumtesi doluyor fakat ben hafta içi uygulayacağım epilixiri,çünki çok çok az kıl var ,bi 20 güne yaklaşsın istiyorum seans aralığımın
7.seansımı uygulamış olacağım,bu arada epilixirimde bitmek üzere:))
şuana kadarki yaptığım seansların sonrasındaki gözlemlerim;en çok etkilenen bölge bacak-bıyık,ikinci sırada bikini,üçüncü sırada koltukaltı.
yer yerkıl renginde değişiklik ve bölge bölge boşluklar ,ben epilixirin gücüne kesinlikle iyiden iyiye inanmaya başladım umarım kalıcı olur .
hiç kimse ilk seanslarda mucize beklemesin,yani hemen yok olmasını beklemesin,aramızda tıpçılar var ve takip ediyorsa onlar kıl gelişimini daha iyi bilirlerki kılları besleyen oluşturan biçok enzim ve başka yapılar var,nasılki kıllar bir günde oluşmadıysa yok olmasıda tek seferde mümkün olmayacaktır
her seansta kılın gücü zayıflatılacak ve beklenen sona yaklaşılacaktır inş.
ben her seanstan sonra ciddi azalma görüyorum,darısı tüm epilixir kullanıcılarına

ben ilk seansı uygulayalı bugün tam 2 hafta olmuş. Lakin epilatör çok kırdığı için bayaa tüy görüyorum. Epilatörle kökünden alınanlar da yeni yeni kabarmaya başlamış..

kızlar şu aralar yoğunum. o yüzden gelemiyorum topiğe.
2. seansımı henüz yapmadım. umarım bu hafta sonu yapabilirim. sonuçlarını yazarım.

merhaba ikinci seansımı arefe günü cumartesi yaptım arkadaşlar çok belli olmuyodu tüyler ama bayram temizliği açısından yani bu sefer hem kaş hem bıyık bolgeme uyguladım su anda kokten kopmayan tuyler hafıf cıkmaya basladı ama renklerı daha acık bellı belırsız yanı ayrıca ılk seansımda cenemede yapmıstım halen cıkmadılar cok guzel gıdıyor su anda durum

Back