• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Kızlar ben 30 ağustos'ta yapmıştım epilasyonumu ve seansımı.
Epilatörle aldığım sırada kopan bütün tüylerim çıktı ve uzadı.

Bazı yerlerde ara ara tüylerim başları çıktı. Ama hala yer yer bazı tüylerim hiç ama hiç çıkmadı.

1 hafta sonra epilasyonumu ve seansımı tekrarlayacağım.

Bu arada uyguladığım bölge göbek-karın, kuyruksokumu üstü-sırt altı. Oldukça geniş bir alan.

Şu an için çok memnunum..

cenebaz sen nere uygulamistin okudugum kadarilaa incelmisler

canım ben 2 hafta önce bikini ve çeneye 1. seans
1 hafta önce tüm bacaklara 1 seans
önceki gün çeneye 2. seansı uyguladım
en çabuk çıkan çenedeki bikaç uyuz tüydür benim, onları epey incelmiş gördüm...

kızlar sanırım hepimiz bi şekilde sonuç almaya başladık kaydirigubbakcemile5

işte inceldiği için rengi de daha açık görünüyor canım, ama 1-2 seans daha yaptıktan sonra daha net anlaşılacak
şimdilik faydalı gibi görünüyor kızlar :teytey:
bakalım zaman ne gösterecek...

Günaydın kızlarr
gelişmeleriniz süper yaa
bende 2. gruba alınabilirsem bikini bölgesi, koltuk altı ve göbek bölgeme uyguluycam
gurbik gitti ya 2. grup için kime mail atcaz şimdi ??
çok sabırsızlanıyorum ben yaaa...

Günaydın kızlarr
gelişmeleriniz süper yaa
bende 2. gruba alınabilirsem bikini bölgesi, koltuk altı ve göbek bölgeme uyguluycam
gurbik gitti ya 2. grup için kime mail atcaz şimdi ??
çok sabırsızlanıyorum ben yaaa...

canım daha 2.grup için erken...
önce 1.gruptakilerin denemesi tamamlanacak, sonuçlar alınmaya başlanacak, olumlu sonuçlar alınırsa 2.grup seçilecek
yine gurbikimiz seçecek dolayısıyla opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...

ben dün bikinimi bölgemi inceledim ; size daha iyi bilgi verebilmek için kaydirigubbakcemile3
bugün 10.günüm... tektük çıkan var demiştim dün...ama tabii bebek gibi pürüzsüz değil artık... yani yavaş yavaş çıkmaya başlayacaklar artık...

ama normalde daha fazla çıkmış olmaları gerekiyordu... şu an için gözlemlediğim normalden daha geç çıkardığı... yerimseniben

Günaydın,
Ben bu haftasonu ctesi olabilir 2. seansımı uygulayacağım bikini bölgesine hihoyyyt
En kısa zamanda da epilixirimi sipariş edeceğim numunem bitmek üzere çünkü zemuszemus

Back