- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.061
Canım istediğin zaman numune getittiremezsin. Geçmişi okursan anlarsın..canm numune nasıl getttırılıyor.. ve ne kadar ve kac mılım soylersen sevınırım ok:çok üzgünüm:
merhaba bende numune almak ıstyorm bu konuda bana da yardımcı olurmusunuz lutfen acıl almam lazım.. bu numune kac seanslık... ve sızın seans dedıgınız sey 24 saatte uc defa uygulanıyomus yabu saat aralıkları ne kadar uc kez uygulanacksa ıstedıgımız bı zamanda olabılıyormu.. lutfen cevap yazın acıl..akannehir:tomato:
günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm
bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm
Herkese günaydın bayanlar...
bu saatte burada paylaşım çok olurdu,
nereleresin yahu...
hadi gelişmeleri alalım lütfen,
merakla bekliyoruz...
günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm
bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm
kısçeler,
2 seans için beklenmesi gereken bir süre, ya da bi max süre tarzı bişey var mı?
yoksa epilasyona hazır olmamız yeterli mi?
kimse geçmişi oku demesin paralarımkaydirigubbakcemile
max. 3 hafta bhk cım
uzamasını beklemene gerek yok fazla olur çünkü 15 gün yeterlidirr alınabilecek gibiyse yerimseniben
meraba arkadaşlar ben bu siteyle epilixir hakkında araştırma yaparken tanıştım sizin yorumlarınızdan etkilenerek bi şişe sipariş verdim.ancak hala gelmedi.deniz hanım çarşamba gunu ups ile yollanacağını söylemişti.bugun pazartesi hala ses yok.maillerime yanıt gelmedi.hollyherbs ün sitesinde ise arayabileceğim hiçbir numara bulamadım :1no2: acaba sizde var mı? deniz hanım gönderi kodu nu bana bildireceğini söylemişti geçenler ama hala ses yok. onlara nasıl ulaşabilririm bana yardımcı olur musunuzz??
canım sen hangi bölgede aldın bu sonucu :hulya:
ben zaman olarak bi fark hissetmedim ama zayıfladıklarını daha ilk seansta hissettim...
bu hafta çenenin 2. seansını yaptım, önümüzdeki hafta bikininin zamanı geliyo,
ondan sonraki hafta da bacakların sositososito
Arkadaşlar 2.seans için, tüylerin
alınabilir seviyede olmasını mı bekleyeceğiz,
yoksa tam 1 ay sonra mı??
Arkadaşlar 2.seans için, tüylerin
alınabilir seviyede olmasını mı bekleyeceğiz,
yoksa tam 1 ay sonra mı??
normal seans aralıklarınızı geçirmeyin diyorlar.. en uygunu 3 haftada bir epilasyon yapıp epilixir i sürmekmiş.. Bende işe yararsa kızıma da uygulayacağım gerçi daha 6,5 yaşında:)
normal seans aralıklarınızı geçirmeyin diyorlar.. en uygunu 3 haftada bir epilasyon yapıp epilixir i sürmekmiş.. Bende işe yararsa kızıma da uygulayacağım gerçi daha 6,5 yaşında:)
yaw kızlar banka havalesı olunca bu numune ıcın nerden alacaksn urun geldıgı zamn kapıda odeme var bırde.. banka havalesı mevzusunu acıklarmısınız bana lutfen daha once bole bırsey yapmadım da ben bılmıyrm o yuzden..:uhm::çok üzgünüm::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?