- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.041
kızlar bunun sitesinde sarımsak resmi var. bu karışımın içinde sarımsakmı var. sarımsak tüy çıkarır ama
ben şöyle düşünüyor ve inanıyorum ,kılların büyümesini tamamlaması 6 ay sürüyorya ,10 -12 seansta yaklaşık 6 aya tekabül ediyor,bence 6 ay sonunda en iyi etkiyi görmüş olucaz gibi geliyor bana.
diğer kıl azaltıcı ürünlerdede 6 ay kullanın denmesi bundan geliyor olmalı.
ben okadar dikkatle inceliyorumki kıllarımı:))kendimide iyi tanır gözlemlerim,epilixir cidden işini gören bi ürün.ben daha önce başka hiç bir ürün kullanmadığım için diğerleriyle kıyaslama yapamıyorum ama okudum yorumlar itabariyle piyasadaki diğer ürünleri kullanıpta tam sonuç alan göremedim,epilixir herkesin umudu oldu ,dilerim herkes kullanma imkanına sahip olur ..
gurbaa ne zaman ayrılıyor ,düğünü vardı onun ..
bende hiç bilmiyorum kim ilgilenecek ama muhakkak ilgilenen biri atanır buraya ..
sevgili gurbaa çok keyifli bi arkadaş,burdaki herkes öyle ,bazen kahkaha ile okuyorum bu sayfaları..
Kızlar dört gözle 2.numune grubunu bekliyorum. Bazen ben alıyım bu ürünü numuneyi kim beklicek diyorum. Sonra da bi denemek lazım. 150 TL az para değil diyorum:)) Çevremdeki herkese anlattım. Tüm ahali beni bekliyor. Kullanayım, sonuç alırsam epilixir satış patlaması yaşanacak sanırım:)) Gurbaacım sanırım gitti... Onu da Allah mesut etsin diyorum son kez. İnşallah mutlu bir evliliği olur...:gitme:
merhaba bende numune almak ıstyorm bu konuda bana da yardımcı olurmusunuz lutfen acıl almam lazım.. bu numune kac seanslık... ve sızın seans dedıgınız sey 24 saatte uc defa uygulanıyomus yabu saat aralıkları ne kadar uc kez uygulanacksa ıstedıgımız bı zamanda olabılıyormu.. lutfen cevap yazın acıl..akannehir:tomato:09-09-2009 tarihi itibariyle ilk gözlemler;
Panter_f
Epilixiri uyguladığı tarih: 02.09.2009
Epilasyon yöntemi : kuru yolma desek (bıyıklarımı aldıgım bi alet war bole halter seklinde yaylı onla aldım)
Epilixir ile ilgili gözlemler : bugun 1 hafta oldu daha tüylerden tık yok
Epilixirden önce : Tüyler 5 günde çıkmaya başlardı
Nisan83
1-Koltukaltı 29 ağustos 2009da uygulandı
Bikini bölgesi ve bacak 05 eylül 2009da uygulandı
2-Şeker ağda ile temizlendi tüyler
3-koltukaltı bikini bölgesi bacak bölgelerinde uyguladım
4-Bikini bölgem ve bacaklarda henüz çıkmadı 4 gün oldu benim için şuanda normal bu durum önümüzdeki haftadan sonra geşilmeleri tekrar yazacağım
Ama koltuk altım için 2 hafta oldu uygulayalı şuana kadar çıkması lazımdı ama ara ara boşluklar var ve cok az tüy var
5-tüyler eskiye nazaran daha yumuşak ve renk olarakta simsiyah değil
Çenebaz
- 30 Ağustos Zafer Bayramında bikini ve çene altı bölgesinde ilk zaferime imza attım sonra da 6 eylülde tüm bacaklarda...
- bikini bölgesini çoğunlukla eldivenle bir miktar da epilatörle, çene altını cımbızla, bacakları epilatörle aldım
- bikini bölgesi, çene altı ve bacaklarda uyguladım.
- bikini bölgesinde daha tüyler çıkmadı, çene altında tek tük çıktı ve çok cılız, sanırım bu epilixirin marifeti ama 1-2 hafta daha geçince kesin yorum yapabilicem. bacaklar da daha çıkmadı...
- çene altındaki tüyler şu anda kesinlikle eskiye göre çok çok cılız... umarım bunlar aldıklarımdır... diğer tüyler çıkmadığından yorum yapamıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
PasakliMinikTanrica
bikini bölgem için
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 28.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bikini bölgesi
- tüyler kaç gün sonra çıktı? 13 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı, nokta nokta belirmeye başladılar zemuszemus
- Epilixirden önce kaç günde çıkardı? bacak- bikini - koltukaltı 1 haftada çıkardı- kaşlar ise 2-3 günde
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum
bacak - koltukları ve kaş bölgem
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 05 - 06.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör -kaşlarım için ip-
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? koltukaltı, komple bacak ve kaşlarım
- tüyler kaç gün sonra çıktı? bu bölgelerde de tüylerimden haber alınamıyor
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? henüz tüylerim çıkmadı
MeloDi
29 Ağustos cumartesi saat 5 te ilk seansımı yaptım.
cımbızla aldım.
bikini bölgemde uyguladım.
henüz çıkan tüy yok.
Ahnina
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 31.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? Yanak bölgesi
- Tüyler kaç gün sonra çıktı? 9 gün oldu ve kırılarak alınan tüyler çıktı sadece, diğer tüyler çıkmadı.
- Çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum.
Uzun zamandır yüzümü almadığım için (2 yıl) kaç günde çıktığını unuttum.
Bir sonraki seansımı 2-3 gün içinde kırılanlar için yapmayı düşünüyorum. Kırılanlar sırıttı çünkü...
AskBocugu
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 30 /08/ 2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? sir ağda
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bıyık ve çene
- tüyler kaç gün sonra çıktı? henüz tam cıkmadı tek tük çıktılar daha
-epilixirden önce kaç günde çıkardı? 2 gün sonra kararmaya başlardı bıyıklarım
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? kesinlikle belli belirsiz şekildeler açık renk ve sert deil
* 2. grup için yalnızca pro üyelere numune gönderilecektir
pro üyelik için;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
......LEYLA10 .!.:kubrabulduklu .!.::uhm:arkadasm sen nasıl kullandn bu urunu yaw.. bana da anlatrmısın benmde yuzumde tuyler var ve sıyah zaten esmerım.. butun bolgeler ıcın kullanılabılıyormu??? ve ucretı ne kadar bunun..
merhaba kübracım
kısaca anlatayım sana
ben yüz ,koltuk altı,burnumun üstü,bikini,göbek ve iç bacakta kullanıyorum.
yani neredeyse her yerime kullanıyorum
özellikle çene ve gıdı kıllarım kıl diyorum simsiyahtı
artık sarı ve cansızlar yumuşacıklar
yerlerini bildiğimden hala alıyorum ne olur ne olmaz diye
100 ml lik şişede oluyor 3,5 aydır kullanıyorum
anca yarıdan biraz azı gitti
150 tl fiyatı internet sitesinden alabilirsin
ayrıca istediğin her soruyu sor mutlaka cevap geliyor
önce duş alıp gözenekleri açıyorum
sonra epilatörle alıyorum (yüzümü cımbızla alıyorum kırıklar olmasın diye)
sonra hiç su değdirmeden epilixiri sürüyorum.
8 saat sonra bir daha,
8 saat sonra bir daha,
böylece 3 defa tamamlanmış oluyor
bir daha ancak çıkana kadar sürmüyorsun yani sadece 1 gün boyu sürmüş oluyorsun
işte bu kadar başka aklına takılan bir şey olursa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?