Epilixir kullananların paylaşım alanı

6ıncı seanstan sonra epilasyon yapma süresini istediğin kadar uzatabiliormuşsun sanırım. o zaman artık bekleyebilirsin BEANY. çünkü diğer tüy azaltıcı ürünleri kullanırkende insan azaldı sanıyordu ama uzun süre almayınca tekrar eskisi gibi oluyordu. eğer imkanın varsa uzun süre belki bizim için almadan bekleyebilirsin. böylece bizde öğrenmiş oluruz.

diloom ben alt bacak+bikini+koltuk altına 6 seans ve 2 kezde bıyık bölgemde kullandım.

duygu_suz hayır canım yanlış biliyorsun ,ilk 10 seansta seans aralıkları uzatılmamalı,epilixir sitesindede yazıyor ve önemli bi detay bu,hatta en çok yapılan yanlışlardan olduğu yazıyor .ilk 10 seanstan sonra ancak seans aralıkları uzatılabilir.onuda duruma göre ayarlıyıcaz artık sanırım.

ben şöyle düşünüyor ve inanıyorum ,kılların büyümesini tamamlaması 6 ay sürüyorya ,10 -12 seansta yaklaşık 6 aya tekabül ediyor,bence 6 ay sonunda en iyi etkiyi görmüş olucaz gibi geliyor bana.
diğer kıl azaltıcı ürünlerdede 6 ay kullanın denmesi bundan geliyor olmalı.
ben okadar dikkatle inceliyorumki kıllarımı:))kendimide iyi tanır gözlemlerim,epilixir cidden işini gören bi ürün.ben daha önce başka hiç bir ürün kullanmadığım için diğerleriyle kıyaslama yapamıyorum ama okudum yorumlar itabariyle piyasadaki diğer ürünleri kullanıpta tam sonuç alan göremedim,epilixir herkesin umudu oldu ,dilerim herkes kullanma imkanına sahip olur ..

kızlar bunun sitesinde sarımsak resmi var. bu karışımın içinde sarımsakmı var. sarımsak tüy çıkarır ama

Evet ya yorumlar harika.
Sabırsızlıkla bekliyorum kullanacağım günü kaydirigubbakcemile3
Gurba bi süre olamayacağı için topikle kim ilgilenecek CADIARZU
Yani 2. denekleri kim sececek ki :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3

gurbaa ne zaman ayrılıyor ,düğünü vardı onun ..
bende hiç bilmiyorum kim ilgilenecek ama muhakkak ilgilenen biri atanır buraya ..
sevgili gurbaa çok keyifli bi arkadaş,burdaki herkes öyle ,bazen kahkaha ile okuyorum bu sayfaları..

dün sabah rüyama bu topik girdi sanırım vicdan azabı çekiyorum..:bbo:
ben daha yeni uygulama fırsatı buldum epilixiri, o da srf buraya yazmak için karnımın alt kısmına denedim. aslında paket bölgeme yapcaktım ama şimdiye kdr bi orama sürekşi jilet uyguladığım için ağdadan korktum jilete devam ettim.. diğer taraflarım da henüz adamakıllı çıkmadı, 1 ay önce almama rağmen. ama bi hata edip deplissimanın setinden çıkan tüy azaltıcı serumunu kullanmıştım sanırım ondan.. burda bi parantez, o üründen memnun kalmadığımı söyleyeyim, 2 haftadır acaip bi şekilde kokuyorum sürekli banyo yapmama rağmen, sanırım gözenekleri tıkadı..

yani benim şimdilik paylaşacak adamakıllı bi epilixir tecrübem yok kusura bakmayın. kurbaya da msj olarak yazmıştım bunu buraya da yazmak istedim ki kaçtım sanmayın nerdeyse hergün kkdayım burayı da okuyorum ama yazcak yüzüm olmadı.:tomato:

sanırım ekim gibi de 2. grup alınacak, eğer benim epilixir uygulamalarımın sonuçları gecikir ve bu bi sorun teşkil etmezse ben hangi grup olursa olsun gözlemlerimi paylaşacağım.. 2. gruba 1.gruptakiler yazmasın gibi bişi olmaz sanırım, neticede biz bu numuneleri gözlemlerimizi yazma karşılığında aldık, ben de bunun karşılığını elimden geldiğimce vermek istiyorum.. yani hala burdayım ve net engelim olmadığı sürece de burdayım demek istedim.

bayramın son günü düğünü sanırım :gitme:
Kk de herkes keyifli evet opuyorumnanaktan
Bayılıyorum arkadaşlarıma :1rolleyes::asigim:

Kızlar dört gözle 2.numune grubunu bekliyorum. Bazen ben alıyım bu ürünü numuneyi kim beklicek diyorum. Sonra da bi denemek lazım. 150 TL az para değil diyorum:)) Çevremdeki herkese anlattım. Tüm ahali beni bekliyor. Kullanayım, sonuç alırsam epilixir satış patlaması yaşanacak sanırım:)) Gurbaacım sanırım gitti... Onu da Allah mesut etsin diyorum son kez. ınşallah mutlu bir evliliği olur...:gitme:

arkadasım bunun numunesını falan nasıl getttrıyorsn ? bende 150 tl vermeden numune getttıreym.. ve numune ucretı ne kadar kac mılım ıcınde
..-tatlicadiarzu-

canm numune nasıl getttırılıyor.. ve ne kadar ve kac mılım soylersen sevınırım ok:çok üzgünüm:

numune için ücret ödemiyorsun,sadece kargo ücreti alıcıya ait,ve şuan 1.deneme grubuna dağıtım yapıldı,gözlemlerini aktarıyor kullanan arkadaşlar ,2.grup içinde pro üye olma şartı var ,geçmiş sayfalarda çok kez bahsedildi pro üyelikten,istersen gözat bi.
numune miktarı 15 ml .

merhaba bende numune almak ıstyorm bu konuda bana da yardımcı olurmusunuz lutfen acıl almam lazım.. bu numune kac seanslık... ve sızın seans dedıgınız sey 24 saatte uc defa uygulanıyomus yabu saat aralıkları ne kadar uc kez uygulanacksa ıstedıgımız bı zamanda olabılıyormu.. lutfen cevap yazın acıl..akannehir:tomato:

......

özelden cevaplamıştım canım istersen tekrar oku

Herkese günaydın bayanlar...
bu saatte burada paylaşım çok olurdu,
nereleresin yahu...
hadi gelişmeleri alalım lütfen,
merakla bekliyoruz...

günaydın aynı benim gibi denek olan kıl kardeşlerimmmm

bugün akşam itibariyle ben ikinci seansımı uyguluycammm
ilk seans sayesinde 4 günde çıkmaya başlayan minik sevgi pıtırcıklarım 9 gün gibi bi sürede dünyaya merhaba dedilerrr
umarım ikinci seanstan sonra bu süre dahada uzar
ve kıllarıma sonsuza kadar hoşçakal derimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…