Epilixir kullananların paylaşım alanı

google a yaz çıkıyor

merhaba arkadaşlar ,okuyamadığım sayfalara kabaca göz attım,kullanım sonuçları gerçekten çok sevindirici ve ümit verici,devamı gelir inşallah.
bende bugün 6.seansımı yapıcam ,5.seanstan sonra çok fazla para para boşluklar oluştu,o bölgelerde siyah nokta gibi şekiller vardı,deri onu kese ve kendi özelliğiyle zamanla atıyor ve geriye bahsettiğim şekilde boşluklar kalıyor,ama biri biterken yenileri geliyor ,ençok 5.seanstan sonra oldu bu,ilginç geldi ve çok sevindirici çünki ne kadar siyah nokta var okadar da yok olma sanırım...
fakat koltuk altım çok etkilenmemiş gibi ,yani bacak ve bikini bölgeme oranla az etkilenmiş ,sebebide o bölgemde terleme olması muhtemelen,ben koltuk altıma bugün terlememin sıfır olduğu gece saatinde epilasyon yapıp sürücem ,çünki bundan evvelki epilasyonumda koltuklatım ter suyuyla çok temas ettiği belli(ama bacaklarım inanılmaz pürüzsüzleşti ,ellediğimde diken diken kıllar gelmiyor ,yumuşamış kıllar var ..
kuzeniminde kullandığını söylemiştim ,en çok yüz bölgesinde etkisini görmüş ,geç uzama ve çıkan kıllarda büyük şeffaflık var diyor,diğer bölgelerde ona yakın diyor ama yüz bölgesindeki etkisi için çok mutlu..
deniz hanım peppermint essential oil dan bahsetmiş ,çok güzel uyuşturuyor diye ..malesef bazı bitki esansları yada yağlarını Türkiyede bulmak imkansız,banada terlememi azaltmasını düşündüğü bi bitki ekstracktı tavsiye etmişti bulamamıştım burda..
peperminint tükçesi nane ,nane esansiyel(uçucu yağ yağ)bu uyuşturucu yağın adı.ama hangi nane çeşidi ,okadar çok çeşitleri varki,ingiliz nanesi bilmem ne nanesi diye çok fazla ...
bu bitkinin tam türkçe karşılığını söylerse deniz hanım belki Tr de daha rahat araştırabiliriz diye düşünüyorum.Biz kadınlar biraz fazla narinizdir,acıya dayanamayız,çok iyi olurdu aslında acısız sızısız:))

boşluk kalıyor derken gözenek gibi mi yani.

duygu_suz,boşluk derken boş olan bölgede hiç kıl çıkmıyor anlamında yazmak istedim ,yani kıl kökü belirtisi yok tamamen temiz görünüyor.

kızlar bugün çene altı için 2.seansımı yaptm :teytey:
yalnız benim epilixirim çok az kaldı mafoldumben

kuzucum bol keseden kullandın demi kaydirigubbakcemile3
sen bacaklarında da kullanmıştın ; bikini de de diye hatırlıyom ben ...

o zaman 2. seans sonrası sana epilixir almak düşer zemuszemus

kuzucum bol keseden kullandın demi kaydirigubbakcemile3
sen bacaklarında da kullanmıştın ; bikini de de diye hatırlıyom ben ...

o zaman 2. seans sonrası sana epilixir almak düşer zemuszemus

bol keseden kullanmadım aslında ama keşke bacaklara kullanmasaydım, bi bölgede deneyip baksaydım, eşşek kafam :mymeka:
bakicez artık :sinifsinif:

arkadaşlar 6.seansım için epilasyon yapıp 1.uygulamamı bitirdim
cildim kıllardan arınınca ışıkta bakınca gördümki,çok az epilasyon sonrası kırmızılıklar oluştu,demekki artık çok az kıl çıkıyor,birde beyazımsı sarı çok küçük tüycükler gördüm,epilasyon öncesi güzel bir duş aldım iyice keselendim,epilixirimide sürdüm ohhh,bu kez daha pürüzsüzdü cildim...kıl sayısı çok azalmış,kırmızı gözeneklerin sayısından anladım bunu,yarına o kırmızılıklarda gider,bende epilasyon sonrası çok fazla tahriş olmaz zaten ..5 seans sonrası oldukça ilerleme var anlayacağınız,çok mutluyumkaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktan
Kılsız tüysüz günler yakında ozaman.kaydirigubbakcemile2

sağolun kızlar,darısı başınıza
bir kez seans aralığımı uzatmıştım istemeyerek,artık eskisi gibi 15 -20 günde bir uygulamaya devam,böyle çok daha hızlı etki gördüğümü farkettim çünki.
kılların güçlenmesine izin vermeden hemen epilxiri sürüp bekleyeceğim güzel sona doğru ...

sanırım nette paylaşan en eski kullanıcı benim ,ama biliyorum benden daha uzun süredir kullananların olduğunuda,tatil filan araya girdi ,çoğu nete giremiyor belkide onun içindir ,yakında onlarında yorumlarını görürüz bence..

hangi bölgeye kullanıyodun CADIARZU tüm vücutmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…