ilk gözlemler;
Panter_f
Epilixiri uyguladığı tarih: 02.09.2009
Epilasyon yöntemi : kuru yolma desek (bıyıklarımı aldıgım bi alet war bole halter seklinde yaylı onla aldım)
Epilixir ile ilgili gözlemler : bugun 1 hafta oldu daha tüylerden tık yok
Epilixirden önce : Tüyler 5 günde çıkmaya başlardı
Nisan83
1-Koltukaltı 29 ağustos 2009da uygulandı
Bikini bölgesi ve bacak 05 eylül 2009da uygulandı
2-Şeker ağda ile temizlendi tüyler
3-koltukaltı bikini bölgesi bacak bölgelerinde uyguladım
4-Bikini bölgem ve bacaklarda henüz çıkmadı 4 gün oldu benim için şuanda normal bu durum önümüzdeki haftadan sonra geşilmeleri tekrar yazacağım
Ama koltuk altım için 2 hafta oldu uygulayalı şuana kadar çıkması lazımdı ama ara ara boşluklar var ve cok az tüy var
5-tüyler eskiye nazaran daha yumuşak ve renk olarakta simsiyah değil
Çenebaz
- 30 Ağustos Zafer Bayramında bikini ve çene altı bölgesinde ilk zaferime imza attım sonra da 6 eylülde tüm bacaklarda...
- bikini bölgesini çoğunlukla eldivenle bir miktar da epilatörle, çene altını cımbızla, bacakları epilatörle aldım
- bikini bölgesi, çene altı ve bacaklarda uyguladım.
- bikini bölgesinde daha tüyler çıkmadı, çene altında tek tük çıktı ve çok cılız, sanırım bu epilixirin marifeti ama 1-2 hafta daha geçince kesin yorum yapabilicem. bacaklar da daha çıkmadı...
- çene altındaki tüyler şu anda kesinlikle eskiye göre çok çok cılız... umarım bunlar aldıklarımdır... diğer tüyler çıkmadığından yorum yapamıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
PasakliMinikTanrica
bikini bölgem için
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 28.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bikini bölgesi
- tüyler kaç gün sonra çıktı? 13 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı, nokta nokta belirmeye başladılar zemuszemus
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum
bacak - koltukları ve kaş bölgem
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 05 - 06.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör -kaşlarım için ip-
- pilixiri hangi bölgelere uyguladınız? koltukaltı, komple bacak ve kaşlarım
- tüyler kaç gün sonra çıktı? bu bölgelerde de tüylerimden haber alınamıyor
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? henüz tüylerim çıkmadı
kızlar özel mesajlar geldikçe hem ilk sayfada hem güncel sayfamızda yenilemeler yapicam
yalnız keşke önceden kaç günde çıkardı diye de sorsaymısım zalak kafam -tatlicadiarzu-