Epilixir kullananların paylaşım alanı

poffffffffff bende istiyorum nmune ama pro üyelik alamayacağım
çok üzgünümmmm yoksa ben süper denek olurdum acaip kıllıyım resim mesim hepisini eklerdim

:gitmeoffffffffff bende istiyorum nmune ama pro üyelik alamayacağım
çok üzgünümmmm yoksa ben süper denek olurdum acaip kıllıyım resim mesim hepisini eklerdim

yaa aklıma birşey takıldı tabi ki yanlış düşünüyor olabilirim
bebekbeklerken diye bir kullanıcı vardı
bir çok araştırma yapıyor kendisi bitkisel bir yöntem bulmuştu ve bizimle paylamıştı... ben de bir ara yapmış ve kullanmıştım... acaba bu yeni ürün kendisinemi ait deniz hn. bebekbeklerken kullanıcısı olabilir mi ? sadece aklımdan geçti ve kötü bir niyetim yok eğer doğru düşünüyorsam kendisini gerçekten tebrik ederim hayırlı olsun........

yok canım, değil
bebekbeklerken de bu konularda oldukca araştirmacı ve bilgili fakat tamamen ayrı kişilikler
deniz hanımın KKda aktif üyeliği yok o nedenle ben arada posta görevi goruyorum

Kızlar merhaba,

Sizleri takip ediyorum uzaktan uzaktan ve sizler sayesinde sanırım alacağım bu ürünüzemuszemus

yasminciğim pişman olmazsın emin ol zemuszemus
cunku ilk seans olmasına karşın bende işe yaramadı diyen olmadı çok şükür :)
lokal uygulamalar söz konusu oldugundan herkes en az bir farklı bolgesinde aldı verimi
ben bacak ve koltukaltıma uygulamıştım ve sonuctan çok memnunum ki 3yerine 2 kez uygulamış olmama karşın işe yaradı zemuszemus

Sağol canımcım a.s.

Benim kıllarım zaten çok yok ve ince yapılı.Belki daha etkili bir sonuç alabilirim.Ben de alıp kullanmaya başlayınca sizlere katılır,fikirlerimi söylerim tatlımopuyorumnanaktan

Epilixir kurtarıcımız oldu sayende:sm_cool:

canım en fazla 3 hafta bekleniyor
yoksa sen 3 haftadan önce diledigin zaman 2.seansını yapabilirsin
hayırdır canım?
cıktı mı tüycükler?

yok çıkmadı tek tük birkaç tane var. 2. seansı heyecanla bekliyorum. bu arada jiletle aldığım diğer tüyler hızla çıkıyor. epilixiri uyguladığımdan beri 2 kez aldım jiletle. :kedi:
bir tarafı kel kaldı valla. :roflol: :roflol: :roflol:

canım amaç muhalif olmak değil elbette, ki topiği sürekli takip içerisindeyim, yorumlarınız hatta geyik sohbetleriniz bile yoğun iş tempomda kafa dağıtmam için güseell ancaaak gurbaacım çok takdir ederim seni biçok konuda ama o yorumunu tuhaf bulduğumu da belirtmek istedim şeker, yoksa bi problem yook hayatım, yani sende sırıttı o yorum canımcım..

bekleriz jasminim seni de tüy kardeşliğimize zemuszemus

süper meloşum
sen bikini bölgenin bi kısmında uygulamıştın dimi epilixiri?
bakalım çıkan tüylerin yapisi ne olacak
meraklan bekliyoruz efenim kaydirigubbakcemile2

canım konunun bu tarz polemiklere sahne olmasını istemiyorum
o nedenle gelip inatla geyiğe muhabbete laf edenler için vereceğim cevabımdaki uslup asla değişmez
defalarca açıkladım
burada 7/24 kıl tüy konusamayız
günbegün sonuc alabildigimiz bir ürün değil cunku epilixir
konunun sürekli gündemde ve aktif kalması için elbette geyik de olacak gırgır da şamata da
bizim bir araya gelme amacımız davos zirvesi oluşturmak değil ki resmi takılalım
bizler epilixir kardeşiyiz ve her telden çalıyoruz cunku böyle mutluyuz
konuya bodoslama dalıp okuyup anlamadan hiç araştirma geregi duymadan eleştirenleri ciddiye bile almıyorum ben....
ha gelir adam gibi sorusunu sorar ne işe yariyo nasıldır falan filan diyenlere elimizden geldigince yardimci oluyoruz zaten

tamam canım kendi açımdan sorun yok, kimseye akıl vermek gibi bi derdimde yok, nasssıı mutluysanız devam şekerler vereliniortak

evet küçük bir kısmını alabildim. o da bir saat sürdü valla.
kel kaldı o kısım. ama azimle yacvaş yavaş üst tarafı temizleyip epilixiri uygulayacağım.
umarım önümüzdeki yaza rahat ve tüysüz girerim.kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba,

Sizleri takip ediyorum uzaktan uzaktan ve sizler sayesinde sanırım alacağım bu ürünüzemuszemus

canım arkadaşım bende önümüzdeki ay alacağım
bana numune vermiyolar :))))))))
ama parası neyse verir alırım bende kaydirigubbakcemile3
kullananlar ve yorumlayanlar sağolsunvereliniortak

melosum ethyl cloride'den sende alsana
valla bende emla hiç işe yaramadı ama o çok işe yaradı
böylece eldivenle alabilirsin bikini bolgeni
yada epilasyon aletiyle
sonra da güzelce uygularsin epilixiri
ama azcık bekleyelim bakalim epilixirli bölgede tüyler cıksın durumları ne alemde

canım arkadaşım bende önümüzdeki ay alacağım
bana numune vermiyolar :))))))))
ama parası neyse verir alırım bende kaydirigubbakcemile3
kullananlar ve yorumlayanlar sağolsunvereliniortak

Evet canım PRO üye olmak gerekiyor.Maalesef ilk grubu kaçırdım;ama buradaki arkadaşların yorumuna güveniyorum zaten.zemuszemus

Artık bizde gruba gelir kıl hikayelerimizi anlatırızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…