- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
gurbaaa bacı istediğin tüm bilgileri gönderdim haberin olaaa
günaydın gurbiş ve tüy kardeşlerim
bugün sabah epilixir uyguladığım yere baktım dikkatlice birkaç tane rengi açık siyah tüy gördüm. bunun dışında koyu renkli olan da vardı. ama çok azlar çıkmayanlarda var.
baya zor görebildim doğrusu. jiletle aldığım yere göre çok farklı. haftaya cumartesi sanırım 2. seans zamanı gelmiş olur.
Dün bi güzel banyomu yaptım bacaklarımı keseledim.. Sonra epilatörle alt bacaklarımı aldım.. Hemen epilixiri uyguladım. İlk seferinde acemilikten biraz fazla kullanmışım ama 6-7 damla yetiyomuş. Saat 00.30 idi. Sabah 08.30 da tekrar sürdüm. Şimdi 16.30 u bekliyorum..
Bende çok fazla yanma yapmadı.. Daha doğrusu epilatörün hafif acısından başka birşey hissetmedim. Kokusunu da beğendim. Zencefilli şekerler vardır ona benzettim..
Benim tüylerin 10-15 gün için de ele gelmeye başlar.. Şimdi sıkı takipteyim bakalım ne olacak...
gurbişim istediğin bilgileri verdim eksik olan birşey varsa tekrar yazarım.
bende bende yolladım gurbikim....
gurbik selam canım a.s.
bende pro oldum artık benide selinden sonra 2. sıraya yazar mısın alkisalkisalkis
2- Cilek.
:lepi:
Kermit kafa, diğer topice de yazdım ama yetişemiyosun sanırım, görmedin.
Sen gidince tecrübelerini yazmaya diye gelcen mecburen değil mi?
Bir de buranın idaresi ne olacak, Deniz Hanımla yazışmalar falan??
Yaa gurbikk herkes sıraya girdi beni 1'e yazmalıydın ama sen de bari 3 e yaz:)))))
3.Nurem
sen bunları kağıda yaz olur mu?? Bi de gurbikim ee senin bidaha ne zamana geleceğin bile belli değil. Bura nolcak, numuneler nolcak???
ben 3. seansı da yaptım bacak için.. artık işim beklemeye kaldı bakalım ne zaman görüncek tüycükler..
bende bende benide yazınn..:enbuyukkk::lepi:
ya gurbik ben 22 sinde tatile gidicem 28 ine kadar yokum başvurular ozaman başlarsa beni unutmayın
yagmurum 3.seans değil de ilk seans bitmiş oldu
ilk seansın 3.aşamasını da bitirdin diyelim :)
...[/B]
o süre içinde olmaz canım
ekim ayi başlarinda düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?