• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

7/24 kıl tüy konuşun diye bir iddiamız yok ! Lakin bu başlıkta insanlar ürün hakkında tek tek sayfalarca yazı okuyor. Ufak geyik mesajlarına tabiki itirazımı yok ama konu çok dağılmış. Müzik önerecekseniz özelden yollayın. Bunun yeri burası değildir. Ayrıca konu sorumlusunun bu şekilde yaklaşmasından hiç haz almadığımı da ifade etmeliyim. Eleştirilere açık olun (ben değilim bunuda belirteyim) lütfen sağduyunuzu kaybetmeyin. Konuyu dağıtmadan kıl tüy konularına şimdi devam edebilirsiniz.... Ayrıca üyeler buradaki konunun dağılmasından rahatsız ise buraya sert bir uslupla yazmaktansa site yönetimine veya kötü içeriğe basarak konuyu dile getirebilirsiniz. Nasıl ki geyik mesajlarının yeri burası değilse sizin serzenişinde yeri burası değildir.

günaydın gurbiş ve tüy kardeşlerim
bugün sabah epilixir uyguladığım yere baktım dikkatlice birkaç tane rengi açık siyah tüy gördüm. bunun dışında koyu renkli olan da vardı. ama çok azlar çıkmayanlarda var.
baya zor görebildim doğrusu. jiletle aldığım yere göre çok farklı. haftaya cumartesi sanırım 2. seans zamanı gelmiş olur.

Dün bi güzel banyomu yaptım bacaklarımı keseledim.. Sonra epilatörle alt bacaklarımı aldım.. Hemen epilixiri uyguladım. ılk seferinde acemilikten biraz fazla kullanmışım ama 6-7 damla yetiyomuş. Saat 00.30 idi. Sabah 08.30 da tekrar sürdüm. Şimdi 16.30 u bekliyorum..

Bende çok fazla yanma yapmadı.. Daha doğrusu epilatörün hafif acısından başka birşey hissetmedim. Kokusunu da beğendim. Zencefilli şekerler vardır ona benzettim..

Benim tüylerin 10-15 gün için de ele gelmeye başlar.. Şimdi sıkı takipteyim bakalım ne olacak...

gurbaaa bacı istediğin tüm bilgileri gönderdim haberin olaaa

tamamdır canım çok teşekkür ederim
ekliycem bunu onları da topiğe

günaydın gurbiş ve tüy kardeşlerim
bugün sabah epilixir uyguladığım yere baktım dikkatlice birkaç tane rengi açık siyah tüy gördüm. bunun dışında koyu renkli olan da vardı. ama çok azlar çıkmayanlarda var.
baya zor görebildim doğrusu. jiletle aldığım yere göre çok farklı. haftaya cumartesi sanırım 2. seans zamanı gelmiş olur.

ilk izlenimler gayet güzel meloşum :)
inşallah 2.seansta daha güzel olacak herşeyzemuszemus

Dün bi güzel banyomu yaptım bacaklarımı keseledim.. Sonra epilatörle alt bacaklarımı aldım.. Hemen epilixiri uyguladım. İlk seferinde acemilikten biraz fazla kullanmışım ama 6-7 damla yetiyomuş. Saat 00.30 idi. Sabah 08.30 da tekrar sürdüm. Şimdi 16.30 u bekliyorum..

Bende çok fazla yanma yapmadı.. Daha doğrusu epilatörün hafif acısından başka birşey hissetmedim. Kokusunu da beğendim. Zencefilli şekerler vardır ona benzettim..

Benim tüylerin 10-15 gün için de ele gelmeye başlar.. Şimdi sıkı takipteyim bakalım ne olacak...

hadi hayırlı olsun yaaamırım hihoyyyt

gurbişim istediğin bilgileri verdim eksik olan birşey varsa tekrar yazarım.

geldi canım sağolasın eksik bişi yok, ekledim hatta dün

bende bende yolladım gurbikim....

sağol bitanem aldım

gurbik selam canım a.s.
bende pro oldum artık benide selinden sonra 2. sıraya yazar mısın alkisalkisalkis
2- Cilek.
:lepi:

Kermit kafa, diğer topice de yazdım ama yetişemiyosun sanırım, görmedin.
Sen gidince tecrübelerini yazmaya diye gelcen mecburen değil mi?
Bir de buranın idaresi ne olacak, Deniz Hanımla yazışmalar falan??

Yaa gurbikk herkes sıraya girdi beni 1'e yazmalıydın ama sen de bari 3 e yaz:)))))
3.Nurem
sen bunları kağıda yaz olur mu?? Bi de gurbikim ee senin bidaha ne zamana geleceğin bile belli değil. Bura nolcak, numuneler nolcak???

gurbik selam canım a.s.
bende pro oldum artık benide selinden sonra 2. sıraya yazar mısın alkisalkisalkis
2- Cilek.
:lepi:

hayırlı olsun canım :)
başvurular başlasın lütfen o zaman yine gel adini yaz olur mu cilegim?

Kermit kafa, diğer topice de yazdım ama yetişemiyosun sanırım, görmedin.
Sen gidince tecrübelerini yazmaya diye gelcen mecburen değil mi?
Bir de buranın idaresi ne olacak, Deniz Hanımla yazışmalar falan??

oşınım o konuyu hallettim merak etme :)
benim yerime topiği emanet edeceğim arkadaşım hazır...
o irtibat kurucak Deniz hanım ve sizin aranızda

Yaa gurbikk herkes sıraya girdi beni 1'e yazmalıydın ama sen de bari 3 e yaz:)))))
3.Nurem
sen bunları kağıda yaz olur mu?? Bi de gurbikim ee senin bidaha ne zamana geleceğin bile belli değil. Bura nolcak, numuneler nolcak???

nuremcim 2.grup başlasın kimse magdur olmayacak merak etme canım :)

ben 3. seansı da yaptım bacak için.. artık işim beklemeye kaldı bakalım ne zaman görüncek tüycükler..

yagmurum 3.seans değil de ilk seans bitmiş oldu
ilk seansın 3.aşamasını da bitirdin diyelim :)

bende bende benide yazınn..:enbuyukkk::lepi:

tamam canım, hele bi başlayalım da :)

ya gurbik ben 22 sinde tatile gidicem 28 ine kadar yokum başvurular ozaman başlarsa beni unutmayın

o süre içinde olmaz canım
ekim ayi başlarinda düşünüyorum...

yagmurum 3.seans değil de ilk seans bitmiş oldu
ilk seansın 3.aşamasını da bitirdin diyelim :)

...[/B]

ben de anlamaıştım zaten aptal gibi oldumçalışmaktan -tatlicadiarzu-

ben bişi mi kaçırdım gurbik özelden mesaj mı atıyoruz... ama benim henüz gözlemim yok daha 1 hafta olmadı... ilk seans raporumu da yazmıştım ... :uhm:

Back