• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım arkadaşım bende önümüzdeki ay alacağım
bana numune vermiyolar :))))))))
ama parası neyse verir alırım bende kaydirigubbakcemile3
kullananlar ve yorumlayanlar sağolsunvereliniortak

kullanan tüm arkadaşlardan yorumlarını isteyeceğim canım özel mesaj ile
sonra onları düzenli bi şekilde 1. grubun gözlemleri olarak sizlere sunacağım
şimdi tüm arkadaşlar uygulayıp sonuc bildiremediklerinden bi süre beklemedeyiz
sizden istedigim azicik sabir

melosum ethyl cloride'den sende alsana
valla bende emla hiç işe yaramadı ama o çok işe yaradı
böylece eldivenle alabilirsin bikini bolgeni
yada epilasyon aletiyle
sonra da güzelce uygularsin epilixiri
ama azcık bekleyelim bakalim epilixirli bölgede tüyler cıksın durumları ne alemde

valla bende bi emla mağduru olarktan bu spreyi alıp cumartsi günü bilahere epilasyonumda uygulayacağımdır nokta sositososito

Hafta içi dizilerim vardır,merakla ne olacak diye beklediğim,
inanın epilixiri kullananların sonuçlarını daha da heyecanla bekliyorum...
peki arkadaşlar bu eldiven olayını kırar gibi geliyor bana ya,
epilasyon cımbızlı olduğu için kökten alıyor..
yoksa yoksa eldivende mi kökten alıyor...

ya bu arada koltuk latı ile ilgili gelişmeleri verim arkadaşlar
cıkan verler var 2 hafta oldu ve simsiyah değil böle siyahın biraz yandanyemiş hali diyem siz anlayan
ve boşluk boluk yerler var hiç cıkmayan
arefe günü ikinci senasımı yapıcam 3 hafta olmuş oluyor
koltuk altı için bu 2 haftam oldu
biraz daha zaman verim tüylere bakalım ne gibi gelişcek sonra uzun uzadıya yorumlaımı ve özellikle dijitalle cekilmiş net fotolarımı koyucam

spreyi 20cm kadar uzaktan sık canım
kılların üstünde beyaz bi tabaka olucak spreyin etkisiyle
sonrasında eldivenle şak şak alabilirsin
ağda kullanıcaksan önce o bolgeyi sil cunku nem bırakıyo

melosum ethyl cloride'den sende alsana
valla bende emla hiç işe yaramadı ama o çok işe yaradı
böylece eldivenle alabilirsin bikini bolgeni
yada epilasyon aletiyle
sonra da güzelce uygularsin epilixiri
ama azcık bekleyelim bakalim epilixirli bölgede tüyler cıksın durumları ne alemde

tamam gurbişim not aldım. ama ben çok uzatmıyorum bikini bölgemi elle tutmam imkansız olur. koku yapmasın diye her hafta mutlaka alıyorum. dediğin spreyi alıp cımbızla devam edeyim diye düşündüm. şu aralar yoğun çalışıyorum. 1 ay sonra yoğunluk biter o zaman spreyi alıp üst tarafında denerim. peki sen spreyi kullanıp ağdamı yaptın. ağdada acı vermez sanırım. alt bölge için ağda yaptırırım herhalde. fırça gibi sertler. acır diye korkuyorum. ah kafama annemi dinlemedim ağdaya alıştırmadım. senağlama
acıyo diye yaptırmadım. umarım epilixir umudum olacak.

Hafta içi dizilerim vardır,merakla ne olacak diye beklediğim,
inanın epilixiri kullananların sonuçlarını daha da heyecanla bekliyorum...
peki arkadaşlar bu eldiven olayını kırar gibi geliyor bana ya,
epilasyon cımbızlı olduğu için kökten alıyor..
yoksa yoksa eldivende mi kökten alıyor...

songulum eldiveni hiç denemedim ama burdaki hatunşeeler aklıma soktu deniycem zemuszemus
hani eline ağda bulaştirir da çekersin ya pıt pıt
eldiven de öyle gibi geliyo bana

ya bu arada koltuk latı ile ilgili gelişmeleri verim arkadaşlar
cıkan verler var 2 hafta oldu ve simsiyah değil böle siyahın biraz yandanyemiş hali diyem siz anlayan
ve boşluk boluk yerler var hiç cıkmayan
arefe günü ikinci senasımı yapıcam 3 hafta olmuş oluyor
koltuk altı için bu 2 haftam oldu
biraz daha zaman verim tüylere bakalım ne gibi gelişcek sonra uzun uzadıya yorumlaımı ve özellikle dijitalle cekilmiş net fotolarımı koyucam

nisanım aldıgımız sonuclar aynı
benim koltukaltım da eski sertlikten eser yok delikafadulden

ya şu epilixirin bileşimi ne ki böyle cabuk etki gösteriyo acep
keşke kimya miendizi olsaydım len CADIARZU

tamam gurbişim not aldım. ama ben çok uzatmıyorum bikini bölgemi elle tutmam imkansız olur. koku yapmasın diye her hafta mutlaka alıyorum. dediğin spreyi alıp cımbızla devam edeyim diye düşündüm. şu aralar yoğun çalışıyorum. 1 ay sonra yoğunluk biter o zaman spreyi alıp üst tarafında denerim. peki sen spreyi kullanıp ağdamı yaptın. ağdada acı vermez sanırım. alt bölge için ağda yaptırırım herhalde. fırça gibi sertler. acır diye korkuyorum. ah kafama annemi dinlemedim ağdaya alıştırmadım. senağlama
acıyo diye yaptırmadım. umarım epilixir umudum olacak.

valla bebem daha hiç bişi yapmadım
sadece öyle çok minik bi alana sıkıp tirnagımla cektim tüylerden bi kaç adetini hiç aci maci hissetmedim
oysa emla gram etki etmemişti bana :umursamaz:

bu spreyi sıktıktan sonra beklemek gerekmiyor anladığım kadarıyla bu yönü iyimiş emla bende işe yarıyor ama 2 saat beklersem.. bende alayım bu spreyi bari

Evet canım PRO üye olmak gerekiyor.Maalesef ilk grubu kaçırdım;ama buradaki arkadaşların yorumuna güveniyorum zaten.zemuszemus

Artık bizde gruba gelir kıl hikayelerimizi anlatırızkaydirigubbakcemile3

anlatalım canım anlatalım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

kullanan tüm arkadaşlardan yorumlarını isteyeceğim canım özel mesaj ile
sonra onları düzenli bi şekilde 1. grubun gözlemleri olarak sizlere sunacağım
şimdi tüm arkadaşlar uygulayıp sonuc bildiremediklerinden bi süre beklemedeyiz
sizden istedigim azicik sabir

tamam o zaman tüm yorumlar gelsin öyle alalımma.s.

eldiven kökten alıyor kızlar
ben eldiven kullanıyorum bazı bölgelerde, sürekli eldivenle alırsan biraz azalıyor da aklınızda olsun...
cımbızlılar benim cildimi çok tahriş ediyor, acıtıyor da, eldiven alışınca çok kolay, zahmetsiz...

cennet kokulum
gelip gidip aynı şeyleri söylemenden ben sıkıldım artık
kasten mi yapiyorsun anlamıyorum
daha evvel de bununla ilgili açıklama yaptım yineliyorum;
burası bizim robot gibi gelip 2 yorum yapip cıktıgımız bi topik olmadi olmayacak olamaz
epilixir öyle gün be gün sonuc alinan bir şey değil ki
senin dedigin gibi sirf denekler gözlemlerini yazarsa bu topikte en fazla 60 mesaj olur 2 seans boyunca
mantık işi mi bu?
zaten sansların sonunda birinci gruba bay bay derken tek tek kim ne şekilde sonuc aldı toplayıp rapor seklinde sunucam
şimdi gelip iki de bi yok geyik yok muhabbet yok bilmem ne diye ortalık bulandırmanın manası yok
bundan rahatsız olan topiğe gelmesin, tarzımızda hiç bir değişiklik olmayacak vereliniortak

gurbaa cok sert yapmıssın canım ya okadar sınırlenecegın bırsey dedıgımı sanmıyorum kasıtlı yaptıgım bır durum ne olabılırkı sadece dırek raporlarında yazıldıgı bır topıkte acabılırmısınız dıye yazdım ve sebebınıde acıkladım sıkıntı yasayan bırı olarak bende cıddı bır sorunuma sızlerce care bulmak ıstıyorum ve gelıp gıdıp degıl ılk olarak bunu soyledım elestırmedım 2. secenek rıca ettım senden bu tepkıyı ınan beklemezdım sonucu hemen yazın gıbı bır yorumumde olmadı yenı baslandıgını bılıyorum ve ne kadar usreye ıhtıyacınız oldugunuda demek ıstedıgım kullanırken farkettıgınız degısımler karsılastıgınız sorunlarla nasıl basa cıktıgınızı ogrenebılmektır

bu spreyi sıktıktan sonra beklemek gerekmiyor anladığım kadarıyla bu yönü iyimiş emla bende işe yarıyor ama 2 saat beklersem.. bende alayım bu spreyi bari

yok canım beklenmiyor
beklenirse etkisi azalır

eldiven kökten alıyor kızlar
ben eldiven kullanıyorum bazı bölgelerde, sürekli eldivenle alırsan biraz azalıyor da aklınızda olsun...
cımbızlılar benim cildimi çok tahriş ediyor, acıtıyor da, eldiven alışınca çok kolay, zahmetsiz...

len ben pikini bölgeme şimdi dalsam eldivenle düğün günü ancak çıkarım vereliniortakkaydirigubbakcemile2

bugun bıyıklarımı aldıgım 1 hafta oldu henuz hıcbırı bas gostermemıs yasasın gurbıkım saolasın Şeniz

len ben pikini bölgeme şimdi dalsam eldivenle düğün günü ancak çıkarım vereliniortakkaydirigubbakcemile2

:roflol: yok be cart curt yol gitsin
bi de hızlı müzik aç, ritm eşliğinde :teytey:
sen bi kere denedim olmadı demiştin gurbim, önce eldiveni yıka unlu unlu oluyo ya o zaman almaz
yapışak olsun, ama güzelce kurula sositososito

bugun bıyıklarımı aldıgım 1 hafta oldu henuz hıcbırı bas gostermemıs yasasın gurbıkım saolasın Şeniz

rıcıderim fanterim çok sevindim bu habere de normalde senin kaç günde çıkıyodu pala bıyıkların zemuszemus

:roflol: yok be cart curt yol gitsin
bi de hızlı müzik aç, ritm eşliğinde :teytey:
sen bi kere denedim olmadı demiştin gurbim, önce eldiveni yıka unlu unlu oluyo ya o zaman almaz
yapışak olsun, ama güzelce kurula sositososito

aaaa....
yıkanıcağını bilmiyodum bak... akannehir
bi de eczanede satilir mi eldiven yoksa 1 melyoncudan mı alem sositososito

Back