• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım eldiveni tak eline tut tut kopar...

teşekkür ederim yağmurum ellerin dert gürmesin Şeniz
kermit gibi dalga geçmedin, ezmedin beni, sümüklü mendil gibi buruşturup atmadın mafoldumben mafoldumben

o şarkıyı çok severim kuşum biliyorum kaydirigubbakcemile2

şimdi şöle
abdest alıp eldiveni takıyosun
ardından 3 kulhuvallah 1 elham okuyup kıllara doğru üflüyosun
bi de şöyle okkalı bi tükürük savurdunmuydu
ne kıl kalıyo piyasada ne bişi :smiley-cool:

soruya bak ülen :mymeka:

ne vuruyon be barnah kadar çocuuua mafoldumben bilmiyorum didim olamas mı :umursamaz:
bilmemek ayp deeel bikerem ürenmemek ayp lülülülülülü

Gurbik yaaa sen yeni numune grubunu oluştur biz de eklenelim yorumlara. Daha güzel olmaz mı?? Kendim için bişey istiyosam bolca epilixirim olsun:)))))) Hani sevgi seli 88 çok istiyoya ondan diyom:DDD

slmmm kızlarrr

nan nurem sen baa laf atmışın akşam ben çıkmıştım lülülülülülü
şimdi cevap verem sana :delphin:
çok istememin sebebi denemeden almamaktı ilk başlarda o kaa paraya yazık işe yaramazsa diyodum
ama şimdi tatmin oldum ve bilinçli be denek olmak istiyrumm kaydirigubbakcemile3temem mi bebem
gurbik saolsunn

slm kzlar tum tecrubelerinizi ve makaralarinizi takpteym bu numune daitimi basladiindan beri ve basta gurbaya snrada deneymlerini paylasan herkese tesekkrler bende su ilk grp memnun kalirsa eger hemen almayi dusunuom epilixri ama gurbacm evlenip gtmeden sana bi sorum va.sekerli agda ile almak gerek ya sekerli agdada malum tam almio camsakizi agda var biliosunz cok daha ii alio sekerliden onu kullanamazmiyiz?onunda yagi felan yok.bide deniz hanima ben bi turlu ulasamadim kac defa mail attim siteden ndn olabilir siz baska bi yerden mi haberlesiosuz.kafamçokkarıştı hepimize kilsiz tuysuz gunler ins:):enbuyukkk:

peppermint sessential oil deil de peppermint essential oil diye bişey var yazım hatası mı var gurbik burada araştırcam ben bunu ebayden falan biraz önce adını kesinleştirelim

slm kzlar tum tecrubelerinizi ve makaralarinizi takpteym bu numune daitimi basladiindan beri ve basta gurbaya snrada deneymlerini paylasan herkese tesekkrler bende su ilk grp memnun kalirsa eger hemen almayi dusunuom epilixri ama gurbacm evlenip gtmeden sana bi sorum va.sekerli agda ile almak gerek ya sekerli agdada malum tam almio camsakizi agda var biliosunz cok daha ii alio sekerliden onu kullanamazmiyiz?onunda yagi felan yok.bide deniz hanima ben bi turlu ulasamadim kac defa mail attim siteden ndn olabilir siz baska bi yerden mi haberlesiosuz.kafamçokkarıştı hepimize kilsiz tuysuz gunler ins:):enbuyukkk:

bebem ilk tercih epilasyon aleti yada eldiven
cunku koklerde kalıntı bırakmıyor
ikinci tercih ağda (yada çam ağdası farketmez) ama kullandıktan sonra dayanılabilicek sıcaklıkta yıkamak lazım epilixir kullanılacak bolgeyi
ve tabi güzelce kurulamak
son tercih sir ağda cunku doku kaybına neden olabiliyomuş

yeniden hatırlatmış olduk sayende :)

deniz hanım tadilat nedeniyle internete vakit ayıramıyo şu sıralar gülüşüm, kusura bakma emi

eveett bu akşam alt bacaklara dalcam kıslar... acaba bu numune 3 sefer kullanmak için yeter mi dersiniz.??

bacaklara boydan boya kullanceksen yetmeyebilüüü kaydirigubbakcemile2

peppermint sessential oil deil de peppermint essential oil diye bişey var yazım hatası mı var gurbik burada araştırcam ben bunu ebayden falan biraz önce adını kesinleştirelim

bebem farketmez iki türlüsü de yok Trde -tatlicadiarzu-

esas adı peppermint essential oil

sogutucu sprey veya Chloraethyl diye aratirsaniz detayli bilgiye sahip olabilirsiniz..
gecmis sayflar o kadar geyik muhabbetiyle dolu ki zaman ayirip okumak aradan tecrubeleri bulmak biraz zor oluyor.bu rahatsizligimi da burdan dile getirmis olayim.wesselam!

bi bakayım canım Şeniz

bebelerim öyle herkesin düğününde çalınan şarkılar olsun istemiyom yaaa...

Benim dinlerken keyif aldığım ve romantik parçalar (Bir süre düşündüm gözümün önüne getirdim, gelin ve damat dansederlerken hangisi iyi gider diye)

Sting-Shape of my heart

Louis Armstrong-What a wonderful world

Frank Sinatra-My way

Elvis Costello- She

Mariah Carey - My All

Enya- Only Time

La finestra di fronte (soundtrack)

Beck-Everybody s gotta learn sometime

Şimdilik hatırladıklarım bunlar gurbikciğim. Aklıma gelirse yazarım daha.opuyorumnanaktan

insan ve saygi..sadece 2 kelime!
baska diyecek bir seyim yok..

güle güle :gitme:
bu da 2 kelime ama tek anlama geliyo :a015:

Benim dinlerken keyif aldığım ve romantik parçalar (Bir süre düşündüm gözümün önüne getirdim, gelin ve damat dansederlerken hangisi iyi gider diye)

Sting-Shape of my heart

Louis Armstrong-What a wonderful world

Frank Sinatra-My way

Elvis Costello- She

Mariah Carey - My All

Enya- Only Time

La finestra di fronte (soundtrack)

Beck-Everybody s gotta learn sometime

Şimdilik hatırladıklarım bunlar gurbikciğim. Aklıma gelirse yazarım daha.opuyorumnanaktan

sağolasın ahninoşum
hemen onları da indirem frost kafadan kaydirigubbakcemile

Back