- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 38
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
canım eldiveni tak eline tut tut kopar...
o şarkıyı çok severim kuşum biliyorum kaydirigubbakcemile2
şimdi şöle
abdest alıp eldiveni takıyosun
ardından 3 kulhuvallah 1 elham okuyup kıllara doğru üflüyosun
bi de şöyle okkalı bi tükürük savurdunmuydu
ne kıl kalıyo piyasada ne bişi :smiley-cool:
soruya bak ülen :mymeka:
Gurbik yaaa sen yeni numune grubunu oluştur biz de eklenelim yorumlara. Daha güzel olmaz mı?? Kendim için bişey istiyosam bolca epilixirim olsun:)))))) Hani sevgi seli 88 çok istiyoya ondan diyomDD
slm kzlar tum tecrubelerinizi ve makaralarinizi takpteym bu numune daitimi basladiindan beri ve basta gurbaya snrada deneymlerini paylasan herkese tesekkrler bende su ilk grp memnun kalirsa eger hemen almayi dusunuom epilixri ama gurbacm evlenip gtmeden sana bi sorum va.sekerli agda ile almak gerek ya sekerli agdada malum tam almio camsakizi agda var biliosunz cok daha ii alio sekerliden onu kullanamazmiyiz?onunda yagi felan yok.bide deniz hanima ben bi turlu ulasamadim kac defa mail attim siteden ndn olabilir siz baska bi yerden mi haberlesiosuz.kafamçokkarıştı hepimize kilsiz tuysuz gunler ins:):enbuyukkk:
eveett bu akşam alt bacaklara dalcam kıslar... acaba bu numune 3 sefer kullanmak için yeter mi dersiniz.??
peppermint sessential oil deil de peppermint essential oil diye bişey var yazım hatası mı var gurbik burada araştırcam ben bunu ebayden falan biraz önce adını kesinleştirelim
bebem ben spreyimi kullancam oyle alcam zemuszemus
yoksa dayanamam acısına töbeler olsun :gitme:
uyusturuyomuş hee ayşecim...
bi bakayım canım Şeniz
bebelerim öyle herkesin düğününde çalınan şarkılar olsun istemiyom yaaa...
insan ve saygi..sadece 2 kelime!
baska diyecek bir seyim yok..
Benim dinlerken keyif aldığım ve romantik parçalar (Bir süre düşündüm gözümün önüne getirdim, gelin ve damat dansederlerken hangisi iyi gider diye)
Sting-Shape of my heart
Louis Armstrong-What a wonderful world
Frank Sinatra-My way
Elvis Costello- She
Mariah Carey - My All
Enya- Only Time
La finestra di fronte (soundtrack)
Beck-Everybody s gotta learn sometime
Şimdilik hatırladıklarım bunlar gurbikciğim. Aklıma gelirse yazarım daha.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?