Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar bişey sorucam.
epilixiri sürerken ne kadarın yeterli geldiğine nasıl hükmediyorsunuz :uhm:

tatlicim normalde çıkar mıydı bu zamana kadar tüylerin?

canım gurbikim valla ben bikini bölgemde bi fayda göremedim maalesef(
ama göbek bölgemdede uygulamıştım orda acaip sonuç aldım...
tüylerim çıktı çıkmasına ma açok belirsiz...
daha evveldende epilatörle ealırdım zaten ama 5.güne garanti çıkardı..
şimdi böle bi etki görmek beni hem şaşırtıo hemde mutlu edio:))

canım bikini bölgeni neyle almiştin?
kırma durumu falan oldu mu?
çıkan tüylerde hiç bi değişiklik yok mu?

günaydın herkese... opuyorumnanaktan

bhk ; ben nasıl anladım yettiğini zaten sıvı ya döktüğümde biraz masaj yaparak uyguladığım bölgenin tamamına yettiğini anladım... yani hani krem sürersin ya yeterli gelir sana... onun gibi ayy nasıl tarifedilir ki bilemedim... kafamçokkarıştı

bu arada topiğin gidişatından ben de son derece memnunum... bizim amacımız epilixirin giriş - geliş - sonuç aşamalarını tek düze bir şekilde anlatmak değil... bu süreçte kıl-tüy kardeşliği çerçevesinde ortak birşeyler paylaşmak...

cennet kokulu şekerim ; bizler denek değiliz ki... KK üyesi ; burda olmaktan hoşlanan ve ortak bir ürünle ilgili deneyimlerimizi paylaşan hatunlarız... kaydirigubbakcemile5

kaldı ki kızların dediği gibi daha yeni başladık uygulamalara... ne sonucu yazalım istiyorsun... içimizden biri çıksa dese ki ben deilk seans sonrası hiç tüy çıkmadı ; ya da olduğu gibi çıktı hiç değişiklik yok... ürün hakkında doğru bilgi mi aldığını düşüneceksin... :1closedeyes:

böcüküm doğru dedin oni hihoyyyt
burada yorum yapan herkes gerçek kişidir, şişirilmiş kimseler değildir
bizim derdimiz gerçekten uzak yorumlarla milletin kafasını bulandırmak değil ki...
ürünü kullanıp objektif olarak sonuclarını paylaşmak
ve Allaha şükür ki başarı ve memnuniyet oranı yüksek bi şekilde devam ediyoruz hihoyyyt

ayyy topikin başına yazı mı yazsan acaba ...

bu mesajlar ; gerçek kişilerden alınmıştır... isimler uydurmadır diye -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar hihoyyyt

pikini bölgemde tam 10. gün oldu ve tüylerimin ucunu bile göremiyorum
bu benim için inanılmaz bir şey

koltukaltımda ve bacaklarımda 4. gün
koltukaltım bebek gibi pürüzsüz
ama bacaklarımda ki batıklar ve kırılan tüyler diken diken elime batıyor
gözle görülen bir şey yok ben dokununca hissediyorum
düzgün bir şekilde alınan ve epilixirin etki ettiği kıl köklerimden ise haber alınamıyor zemuszemus

Seni heyecan son 2-3 günde alır... Yeni bir yuva kuracaksın ne güzel:) Sen yurdışında yaşıyosun sanırım, tüm sülale orda mı? Yoksa oraya mı gelecekler?

valla görünüşe göre hiçte beceriksiz deelmişin kaydirigubbakcemile3
var sende yetenek annem devam et :teytey:
gurbik bi topikmi açsak nan epilixir besteleri diye :roflol: iyi fikir hee -tatlicadiarzu-

Tamam o zaman gaza geldim:) Ben çok becerikliyim, süperim, harikayım:)) Ayy egom tatmin olduu kıss:))
Çok haklısın epilixir besteleri diye topik açmak ilazımmm:)))

pasaklım harikasın hihoyyyt
bunları duymak çok iyi geldi bene, tam gaz epilixire devam

Seni heyecan son 2-3 günde alır... Yeni bir yuva kuracaksın ne güzel:) Sen yurdışında yaşıyosun sanırım, tüm sülale orda mı? Yoksa oraya mı gelecekler?

yok bebem yurtdişi kim ben kimmafoldumben
ancak tivilerden gorebiliyorum akannehir-tatlicadiarzu-

süper süper süperr yaaaaaaaa zemuszemuszemuszemus

Tamam o zaman gaza geldim:) Ben çok becerikliyim, süperim, harikayım:)) Ayy egom tatmin olduu kıss:))
Çok haklısın epilixir besteleri diye topik açmak ilazımmm:)))

:roflol: Sen bu gazla ne besteler yaparsın kısss kaydirigubbakcemile3
Hadi sen beste yap bi topik açıp sergileyelim o zaman yüce bestekarımızı tanıtmak tan gurur duyarım :lepi: epilixir nelere kadirsin sayende yeni bir yıLdıZ doğuyor :sm_cool:

ayyy ne güzel ya... bakalım benim 10.gün nasıl olacak... normalde benim de 10.gün artık çıkmaya başlarlar...bugün 3.gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…